• lolsing

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Jag hänger på här! Har försökt bli gravid sedan oktober 2012 men det har aldrig tagit sig för oss. Gjort utredning och det visade sig att jag har pcos. Hoppas få pergotime, har telefontid med vår läkare imorgon så då får vi se hur vi ska gå vidare.

  • lolsing
    marory skrev 2014-06-18 09:14:54 följande:
    välkommen och vilket kämpande! hoppas allt löser sig :)
    Sandravanilj skrev 2014-06-18 10:47:30 följande:
    Hoppas du får ditt + snart!!!!Och att du får den hjälp du behöver!
    Tack! Fick pergotime utskrivet så ägglossningen kommer igång :) Startar vid nästa mens, första gången nånsin som jag längtar efter den ;) haha

  • lolsing

    Stort grattis till er som fått plus! Nu längtar jag ännu mer till min tur :)

    Igår avslutade jag min första kur med pergotime. På måndag ska jag in på VUL och se om där finns några ägg i bra storlek. Hoppas så innerligt på att vi får klartecken och kan "köra på" den här månaden. Hoppas givetvis på ÄL och plus också :D

  • lolsing

    Hej tjejer! Försökt i två år och tre månader nu men det tar sig ju aldrig. Blir så himla matt och ledsen :( Håller med om att det är en pina att se alla dessa magbilder hela tiden. När tusan ska det bli vår tur?

  • lolsing
    Sandravanilj skrev 2015-01-12 16:55:39 följande:

    Hej!

    Tråkigt att det tagit sån tid för er :( har ni sökt utredning?

    förstår hur du känner när "alla andra" blir gravida! Tycker precis samma sak!!!


    Jaa vi gjorde utredning för ett år sedan :) Sambon var frisk men jag har pcos och har ätit pergotime i snart sju månader men det har inte tagit sig ändå :/
  • lolsing
    Sandravanilj skrev 2015-01-13 13:32:30 följande:
    Ååååh vad tråkigt :( har dom spolat dina äggledare?
    Ja verkligen :( Nej, det blir nästa steg. Vet inte hur länge jag kommer få äta pergotime innan vi får prova något annat. Men ska på återbesök snart och prata lite alternativ och så :)
  • lolsing
    Sandravanilj skrev 2015-01-15 20:35:35 följande:

    Vi ska söka hjälp nu :) har försökt i 12 månader och kommer mensen igång ordentligt nu och ifall jag får - så söker vi :)


    Okej :) Ja det är bra att komma igång så fort som möjligt tycker jag! Skönt att få hjälp och det lugnar ju ner en lite i alla fall :)
  • lolsing

    Åh, grattis till alla gravida och alla er som redan fått er bebis! :) Har inte varit inne här på ett tag så det var himla kul att se allas framgångar! Själv försöker man fortfarande, inne på 30onde månaden nu och inget händer :/ Börjar tappa hoppet nu.

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn