Inlägg från: vallakra |Visa alla inlägg
  • vallakra

    Jehovas Vittnen

    Fjäril Vingad skrev 2014-03-29 09:45:54 följande:
    Att vägra blod men att godkänna beståndsdelar är som att vägra köpa en stulen bil men tycka att det är ok att köpa delar av en stulen bil....

    Tack för det klarsynta inlägget! Jag har JV i min omedelbara omgivning och just detta med blod/fraktioner och allt vad det nu kallas har förbryllat mig. Personer i min närhet har försökt förklara men jag har inte lyckats få någon rätsida på det förrän nu. Tack för att du redde ut det för mig!
  • vallakra
    IiIlenora skrev 2014-03-31 00:00:41 följande:

    jag tror inte att du skall slå dig för bröstet och tro att du vet bättre "än de flesta" för om du inte vet hur man flyttar på ett komma tecken så var vänlig och smickra inte dig själv. du kanske inte är en Russelit men det är inget som framkommer och jag menade inget personligt när jag skrev ni. du får studera Romerska avrättningsmetoder så får du se varför man för 2000 år sedan använde tvärslå istället för en upprätt påle.

    Jag blandar mig inte i den diskussion ni för utan är nu bara väldigt lat och undrar om du skulle vilja berätta för mig varför de gjorde det.
Svar på tråden Jehovas Vittnen