Fenina skrev 2014-04-17 07:48:02 följande:
Det tror jag inte heller att det är. Men eftersom jag är diabetiker och någon gång ibland ändå vill unna mig något är det ett bättre alternativ.
Om man av någon annan anledning undviker kolhydrater är det också ett bra alternativ eftersom det i sig innehåller 50 % mindre kolhydrater och man därefter enbart måste använda 50 % av den vanliga mängden socker, har man minskat kolhydraterna med 75 %.
Nu var ju inte tipset till Knall ett råd om att börja äta kakor och sötsaker som basföda
Men om man någon gång vill unna sig något sött, så kan stevia vara ett bättre alternativ än socker, beroende på vad det är du vill uppnå.
Med andra ord behöver man inte äta det i någon större mängd, tror det blir ca en halv matsked stevia, på toscaananasen, och det måste man ju inte äta oftare än en gång i månaden...
Då är det nog betydligt värre att ta sig en näve vindruvor i veckan...
Kan absolut inte säga emot dig då du har rätt, men det jag är skeptisk till att dom verkligen fått bort alla rester från benzenet.