Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Vecka 20 blir det för mig på måndag. Inte så många dagar kvar till RUL nu! Tycker dock fortfarande att tiden går långsamt.

  • Anceka m D

    Jag hade en riktig knubbis (dock födelsevikt 3,5 kg) förra gången som behövde en storlek större hela tiden. Så jag hade inte alls mycket kvar i 50/56. Kul att få shoppa lite.

  • Anceka m D

    Äntligen sitter jag vid datorn och orkar skriva lite mer. 

    Imorgon går jag in i vecka 20. Om 6 dagar har precis halva graviditeten gått. Jag mår rätt bra nu, det är väl de berömda veckorna där man är pigg och glad och inte har börjat få så mycket krämpor än. Ofantligt skönt, för jag var inte ens säker på att komma dit. Ett tag trodde jag att jag skulle må dåligt hela graviditeten. 

    På onsdag är det alltså RUL, hurra! Nu när jag känner bebisen så mycket är jag inte speciellt nervös, och det som känns mest spännande är att se om datumet håller. Men visst ska det också bli skönt att få ytterligare en bekräftelse på att allt ser bra ut. 

    Idag var jag och träffade en tre-dagars bebis. Nog längtar man lite alltid! De är ju så otroligt små. Och din lär ju vara ännu mindre Mia!

  • Anceka m D

    Det är nog snarare de praktiska detaljerna som avgör, som pass och flygbiljetter, än att man inte skulle kunna resa med en så liten.

  • Anceka m D

    Allt såg bra ut på RUL idag. Hon har litet huvud, som sin mor.

    BF 28 september kvarstår för de andra måtten stämde. Tydligaste ultraljudet hittills, oj vad man såg allting tydligt. Så häftigt!

    Nu ska vi nog börja kolla på vagn ordentligt, ev köper vi ny den här gången och då har jag förstått att det kan vara ganska lång leveranstid.

  • Anceka m D

    Vi funderar ju på en Kronan duo, läste på deras sida att leveranstiden är ca 2 veckor så det känns ju bra. 

    Kan det vara så att jag redan börjar boa? Eller är det bara för att jag mår så bra just nu som jag fått en sån oemotståndlig lust att städa och fixa hemma? Började dagen med att städa under diskbänken. Skrattande Hur som helst känns det som att jag äntligen börjat slappna av lite och längta efter bebis, och våga tro på att det ska gå bra!

    Det är en lite märklig känsla just nu, det är liksom både lång och kort tid kvar samtidigt. Imorgon är det precis halvtid, på måndag går jag in i vecka 21. Vilken vecka är du i nu Baktakt? Har du börjat känna något än?

  • Anceka m D

    Skönt att det såg bra ut med hjärtat Mia!

    Själv har jag nojat över att jag sedan igår inte känt bebisen lika mycket som innan. Men lite små rörelser känner jag, så antagligen har hon bara lagt sig på ett annat sätt. Försöker att inte vara orolig men det är svårt!

  • Anceka m D

    Vår son har varit hyfsat mycket magsjuk, flera ggr efter bad på badhus till exempel. Däremot sällan förkyld, inga öroninflammationer eller dylikt.

    Hoppas att han kryar på sig snabbt!

  • Anceka m D

    Då hörde du nog vid ungefär samma tid som jag. Två ggr använde jag min, sen började jag känna rörelser.

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus