• Baktakt

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    10 kg plus, 8 jobbveckor efter semestern, klarknappen på magen halvvägs ute.

    Sammandragningarna har lugnat sig med sänkt tempo. Magen känns plötsligt liten och behändig nu när jag inte längre känner att vikten skenar.

  • Baktakt

    Två vuxna och två barn ger onekligen mer lugn för var och en av de vuxna, än om man är ensam. Förutsatt att barnen gillar varandra, så klart. Ikeas barnavdelning är också ett ställe som kan rädda en trött förälder (mig iaf). Pysselböcker och plaskpool kan man också komma långt på i värmen, men sällskap är nog ändå bäst.

    Vad blir det för vagn? Vi kör på med vår gamla Brio Go och lyxar ev. till det med sittvagn senare, beroende på hur den klarar ett tredje barn. Vi köpte ju den begagnad av några som skulle flytta ut i skogen där en stadsvagn inte gör sig så bra och de hade bara haft den i ett år. Vilda E har ju förvisso gått rätt hårt åt den, men med ett bytt gångjärn i sittdelen ska den nog klara Knyttets första år.

  • Baktakt

    Apropå binda vatten, förresten: man ska ju dricka mer för att bli av med det, men hur snablans ofta ska man behöva kissa då?!

  • Baktakt

    Det tror jag säkert. Kronan har fått bra betyg i flera tester och borde ha ett bra andrahandsvärde. Vi gav ungefär 50% av priset för vår Brio och då ingick myggnät och regnskydd. Ska komplettera med hjulskydd den här gången. Vi lägger nog ut vår till försäljning för någon hundralapp efter Knyttet. Ev. får vi väl erbjuda folk pengar för att ta den

  • Baktakt

    Härligt Mia!

    Din man låter som min. Blir galen ibland. Tur han är söt och bra på andra sätt

  • Baktakt

    Det är nog inte många som mår bra i värmen, så jag hoppas det är det, Anecka. Själv har jag fått sura uppstötningar, men hoppas det är tillfälligt för att magen strejkar. Det är alldeles för tidigt att få dylika besvär när man är på 26+6 i mitt tycke.

    Vad gav läkaren för besked, Mia?

  • Baktakt

    Jämna plågor och inga otrevliga vändningar då. Bra!

    Det ser ut som om jag kan visa upp innehållet i Pampers/babyproffsens babybox efter helgen. Detta förutsatt att ni inte redan skickat efter och vet.

  • Baktakt

    Du får be din man att hämta den. Det borde väl tilltala en samlare? (Min man skulle aldrig köpa det argumentet förvisso...men man kan alltid hoppas att det är enklare att få två tummar ur, haha!)

    Jag var inne på babybox-sidan och såg att man numera kan få en box på Lloyds apotek också. Ska se om jag hinner förbi idag och höra hur man gör då. När jag beställde för en månad sedan, så kunde man bara välja att få babylandboxen skickad, eller att hämta själv hos babyproffsen.

    Känner mig som värsta tanten som jagar rabattkuponger och gratisäter på affärernas provsmakningar. Billigt är bra, gratis är gott! Jag lovar dock och svär att jag väl känner till att "There's no such thing as a free lunch"

    Knyttet busar runt som bara den i magen och jag har själv märkt att jag kan ploppa upp min navel. Det ser helt galet ut i magtrakten nu för tiden, mao, men roligt är det!

  • Baktakt

    I den ände av Skåne där jag varit har vi fått en rejäl störtskur ikväll. Det var verkligen välbehövligt! Vi satt ute och åt under ett stort parasoll när det regnade. Ljuvligt! Men nu känns det lika varmt OCH fuktigt igen. Smälta bort var orden, Anecka!

    Nu är det dags att sova iaf. Jag hoppas innerligt på en sval natt. Dmi.dk lovade tropisk natt mellan söndag och måndag häromkring, så EN skön natt skulle inte skada desförinnan.

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus