Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Fint och pedagogiskt uttryckt Baktakt! Jo, jag vet att det kunde varit värre. Längtar väl mest efter bebis och tycker att själva graviditeten är lite överskattad.

  • Anceka m D

    Jag kommer att tvätta i maskin med parfymfritt tvättmedel, däremot behöver man ju inga mängder om kläderna redan är rena.

    Jag ska träffa en kompis imorgon och få låna en del tjejkläder. Jag försökte lite fint säga att vi inte har hur mycket plats som helst, hon har ett antal kassar med kläder.

  • Anceka m D

    Nu har jag bara 1 vecka kvar att jobba, hurra! Och teoretiskt 5 veckor till bebis, men det kan ju bli 3 eller 7 veckor också. Men inte mer än 7 veckor i alla fall, och tusan vad det känns fint. 

    Var hos en kompis häromdagen och fick låna 5 (!) kassar med tjejkläder. Så nu klarar vi oss nog på den fronten ett tag. Sen har vi nog det mesta, jag funderar på en amningskudde och kanske en trikåsjal, har fått låna en annan sjal men är inte säker på att jag kommer känna mig bekväm med den. 

    Och i helgen ska vi fira vår blivande 4-åring med familjen!

  • Anceka m D

    Hoppas att allt har gått bra Mia!

    Jag har också börjat på packlista till BB. Jag räknar med en natt, det verkar ändå vara vanligt bland omföderskor enligt de två förlossningsföreläsningar på olika förlossningar som jag varit på. Men jag satsar nog på sköna mjuka kläder men hoppar över morgonrock, har ingen som riktigt passar i september. Tofflor däremot missade jag sist och saknade så det ska med.

    Vi skulle haft 4-årsfirande med släkten idag men sonen fick feber igår och kräktes så vi har skjutit på det. Tror att jag ska sortera lite kläder istället och kanske koka äppelmarmelad.

  • Anceka m D
    Baktakt skrev 2014-08-25 09:16:25 följande:

    Nu minns jag inte när annwak har BF, men om nu Mia fick barn 21/8, så borde vi väl kunna leverera 21/9, respektive 21/10, eller vad säger du, Annecka?


    Det tycker jag låter som en bra plan!!
  • Anceka m D

    Vad fint att höra av dig Mia! Skönt att det på det hela verkar ha gått bra, och kämpa på med maten. Han är superfin!

    Nej, nu är det inte så lång tid kvar. 32 dagar till BF idag och bara två dagar kvar att jobba!

  • Anceka m D

    Jag har inte packat väskan än. Trots bara 4 veckor kvar känns det så avlägset. Hoppas att hon håller sig inne ett tag till.

  • Anceka m D

    Usch, jag har blivit förkyld. Visst är det typiskt när man äntligen har slutat jobba. Blä.

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus