Inlägg från: Anceka m D |Visa alla inlägg
  • Anceka m D

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Jag har semester i juli, jobbar en månad och sen har jag tagit ledigt hela september. Så skönt!!

  • Anceka m D

    Det är lite oklart exakt hur semestern blir för min man men klart är iaf att vi åker till Gotland en vecka i juli. Jag hoppas på att vi får fyra veckor tillsammans men vi får se. Jag får också se om jag verkligen orkar jobba så länge som jag tänkt, jag hoppas det men känner mig redan trött och får ont i ryggen om jag står längre än typ tio minuter. Borde antagligen köra mer gravidträning (just nu simmar jag en gång/vecka) men vet inte hur jag ska få till det, har varken ork eller tid känns det som. Kanske skulle ta kontakt med en sjukgymnast i förebyggande syfte. 

  • Anceka m D

    Vad drygt Baktakt! Hoppas att du kryar på dig snabbt! Jag hade en 4 veckors förkylning i mars, annars har jag varit förskonad.

  • Anceka m D

    Härligt, snart sparkar det för fullt! De senaste dagarna har jag känt lillan flera ggr per dag, man märker att hon blir större och starkare.

    Alltså, jag känner mig redan ganska stor och tung. Hur tusan ska det gå 18 veckor till!? Förra gången kändes allt så lätt, det suger verkligen att bli äldre när det gäller graviditet.

  • Anceka m D

    Jag tror att jag väger ungefär som med första i samma vecka, plus 6,5 kg cirka. Men jag gick upp mycket på slutet förra gången, mycket vätska pga en varm sommar. Är definitivt orolig att det blir samma denna gång.

    Måtten vill jag inte tänka på men nog är magen större den här gången.

  • Anceka m D

    Jag har också de där tankarna, lite "vad har vi gett oss in på"? Mia kanske kan lugna oss?

    Vad gäller mammaledigheten var jag orolig för det sociala, tror inte att jag orkar hitta nya vänner denna gång. Men så visade sig två av mina nära vänner också vara gravida, en 1 mån före och en 1 mån efter mig. Och en annan kompis fick nu i början av maj. Lite tur.

    Jag tycker att tiden går långsamt, är inte alls lika kär i graviditeten denna gång utan längtar väldigt mycket efter vår lilla tös!

  • Anceka m D

    Härligt med bröllop!

    Jag har inga kompisar som är på g att gifta sig, men nästa sommar kanske.

    Vecka 23 idag. Fast det är ju inget särskilt egentligen. Längtar efter vecka 30, då känns det som nedräkning på riktigt!

  • Anceka m D

    Jag repeterar min presentation också.

    Jag är också 33 år och väntar mitt andra och makens fjärde barn. Sonen blev till på 5:e försöket, denna efter ungefär 18 mån - dock inte aktiva försök precis hela vägen eftersom min man hade testikelcancer förra året. Så vi hann med ett IVF-försök i höstas också som inte lyckades. Lillan i magen blev sen till spontant i januari, lite oväntat!

Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus