Inlägg från: Anonym (Ge inte upp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ge inte upp)

    hur många år klarar man att leva utan sex?

    Känner igen mig till viss del. Undrar om din fru spelade ett spel i början där det ingick att ha sex på ett sätt som hon trodde att män förväntade sig. Nu orkar hon inte riktigt det längre och det blir en trötthet av alltihop. Kanske... jag vet förstås inte. Bara som jag tänker när jag läser trådstarten. Tror du gör rätt i att satsa på träning, men skippa definitivt steroiderna. Varken hälsosamt eller attraktivt! Själv tycker jag att det hedrar dig att du vill satsa på familjen och barnen! Fräscha till dig själv så kanske det blir ett wake-up-call för frugan. 

  • Anonym (Ge inte upp)
    Anonym (hela livet) skrev 2014-01-17 17:52:33 följande:
    Jag skulle klara mig utan hela livet bara jag fick vara med min partner som jag älskar. Jag skulle aldrig lämna min partner pga brist på sex i förhållandet. Sex är en liten del av ett förhållande, det finns så mycket annat som binder ihop varandra.
  • Anonym (Ge inte upp)
    Anonym (Ge inte upp 2) skrev 2014-01-17 22:02:16 följande:
    Tycker absolut inte att du ska ge upp och lämna som många i tråden föreslår. (Folk är sjukt lata nu för tiden tydligen.) Du älskar ju din fru och din familj. Det kan bli bra igen. Tycker "det kan vända!" gav dig massa bra tips. Kan bara instämma i dessa. Börja med att satsa på att själv bli attraktiv igen. Du har antagligen degat ner dig sedan ni träffades. Men använd inte droger, och kom ihåg att attraktion sitter både på insidan och utsidan. Ta hand om och skulptera din kropp, men glöm inte för dens skull bort ditt inre. Försök bli en mer attraktiv version av dig själv på alla plan. Du känner ju din fru, så du vet vad hon tänder på. Fortsätt sedan med att börja skapa tillfällen för romantik, utan att för dens skull ha något krav på sex. Skicka iväg ungarna och laga en romantisk middag, gå på bio, teater, konsert eller restaurang. Gör sådant du vet att hon gillar. Sätt inget krav på sex, utan satsa på hångel! Krav är sjukt avtändande. Om ni hånglar regelbundet kommer det att leda till sex såsmåningom. Hon är också människa, du behöver bara få igång henne. Satsa på hennes njutning, visa att du är bättre än hennes sexleksaker, gör henne beroende av dig. När hon väl är det igen är det bara en tidsfråga innan hon börjar initiera och vinnlägga sig om din njutning för att få sin egen.
  • Anonym (Ge inte upp)
    Anonym (Oj!) skrev 2014-01-18 03:24:04 följande:
    "Det kan vända" : Jag är singel men får nästan lust att ha en gubbe för att testa alla dina råd! Väldigt upplyftande läsning!! Framförallt att det faktiskt verkade funka! Jag tror ofta en tänker att det inte går att vända en sådan här situation. Sedan kanska inte alla par har samma orsaker till att sexlivet funkar dåligt och då kan de behöva andra råd men jag tror dessa råd skulle hjälpa en hel del i alla fall.
Svar på tråden hur många år klarar man att leva utan sex?