Inlägg från: Hallonet87 |Visa alla inlägg
  • Hallonet87

    Planerat snitt i Borås

    Jag har gjort snitt i Borås , dock akut. Jag var ca 1,5 timma på uppviket. Tills bedövningen i benen hade släppt. Pappa å bebis kom dit efter en stund. Jag var på bb vårdavdelning i 6 dagar. Vet inte om det är något annat än bekväma kläder som behövs. Lycka till med ditt snitt

  • Hallonet87

    Tänkte lite fel, vi va 4 dagar på bb vårdavdelning. Räknade med de 2 dagarna vi var på förlossningen. Jag hade väl egentligen inga komplikationer men var långsam på att komma upp å gå eftersom snittet gjorde ont och jag var yr.

  • Hallonet87

    Jag mådde sådär men fick bra smärtlindring. Varför ska du göra snitt ? Jag är gravid igen nu och man är ju nyfiken på hur det kommer gå denna gången

  • Hallonet87

    Jag vill helst föda vaginalt men vet inte om det är möjligt. Det kan vara så att jag har för trångt bäcken och då går det inte , eller så var det pga värksvaghet som det inte gick förra gången. Kommer väl få röntga mig. Jobbigt att du är så förlossningsrädd, vad är det som skrämmer dig ?

  • Hallonet87

    Jag är också gravid igen , orolig för hur denna förlossning kommer bli. Får jag fråga varför du fick göra snitt ? Mitt berodde på att jag hade värksvaghet , öppnade mig ingenting. Ska få röntgas denna gången där att undersöka om jag har för trångt bäcken eller om det var en tillfällighet att det inte gick. Jag hade inte svårt att kissa efter att de dragit min kateter. Däremot var jag så svag , rent fysiskt . Satt i rullstol typ tvådagar å var väldigt yr å klen. Bor du också i Borås ?

  • Hallonet87

    Okej låter lite som samma historia, vad är förtidsbörd? Ja jag bor i Borås eller ja precis utanför. Jag är osäker på vilken vecka jag är i , ska förhoppningsvis få köra ultraljud nästa vecka. Men jag tror jag är i v12. Hur känner du inför nästa förlossning ?

  • Hallonet87

    Är också osäker , kommer inte be om snitt men i värsta fall blir jag tvungen, om bäckenet är för trångt. Jag har ju också en liten som helst av allt vill bli buren. Men han kommer ju kunna gå när barnet kommer och det känna tryggt. Blir det för jobbigt om det nu skulle bli snitt så får pappan vara hemma lite extra å hjälpa mig eller någon annan anhörig tills dess att såret läkt å man får lyfta mer. Hoppas på att få genomgå röntgen snart så att man får reda på läget å slipper noja.

  • Hallonet87

    Fick också stygn på insidan som försvann av sig själva. Syns bara ett streck idag som sitter lågt ner å är inte alls brett så är väldigt nöjd med mitt ärr. :)

  • Hallonet87

    Min smack fick frukost eller ja betala en slant men lunch hade han med sig, det finns kylskåp på avdelningen. Sen hade han så bra att att han jobbar på rehab så han gick över dit ibland där han hade reserver :) ta med några ombyten du, jag tyckte det var roligare att ha med sig egna kläder men jag är säker på att de har bebiskläder där också. Man får tillgång till det mesta egentligen som man behöver. Jag tog med mig eget schampo balsam för de är ju inga bra saker de har där. Hade också med mig ett par stora haremsbyxor å egen mjukisdress för ville inte gå runt i deras stora nattskjortor, det finns ju mjukisbyxor ned men ville ha egna. Om ibte mannen vill ha med mat aå finns det ju cafeteria där hm kan köpa med sig. Det finns sällskapsrum ja :) lycka till

Svar på tråden Planerat snitt i Borås