• Danisen

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    BlankaBlanka skrev 2014-02-19 07:23:33 följande:
    Danisen: åh va rolig du är som testar mitt i natten :). Stort grattis!!!

    Tack snälla fina du haha ja jag kunde inte sova å var himla pinkig så det blev så. Låg ändå vaken några timmar till, tänkte att det kunde kanske få mig att sova. Men icke hehe
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-19 06:22:43 följande:
    Åh grattis!!!!! Vad rolig!!!!

    Tack snälla du . Har du blött mer? En kompis berättade att hon har blött riktigt mycket under sina graviditeter så dem har fått åka in, men allt har varit hur bra som helst med dem. Kommit bebis båda gångerna, nu är hon gravid igen och även blött denna gång (hon blir gravid bara gubben rister kallsingarna). Ja, vissa har det ju bra
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-19 08:53:19 följande:
    Nä, började ju aldrig blöda ordentligt utan det har bara kommit lite ljusrosa/ljubeige igår och i förrgår så vi får se hur det utvecklar sig. Vågar inte tro på nånting just nu.. Hur mår du? Hur käns det?

    Det är ju ett gott tecken när va det du hade td? Jodå det känns bra. Fattar ingenting hehe.
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-19 10:51:17 följande:
    Testdag 28 feb så det är ett tag kvar...

    Javisst är det så. Jag har den 26 å jag tänker inte testa igen innan dess. Ska du? Tänker leva som gravid tills motsatsen är besvisad isf . Känner riktigt mycket av växtvärken idag.
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-19 11:24:58 följande:
    Jag testar varje dag, har köpt på mig massor med tester från testlagret och vill följa stegringen

    Har köpt hem Clearblues digitala som jag tänkte kolla ikväll...

    Jaha okej jag kollade nee vanliga clearblue i natt . Blev ett starkt pluss direkt
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-21 09:52:39 följande:
    Jag kollade också upp det där under "medicintiden" eftersom jag lider av kraftig migrän, men det var ok med mina starkare preparat. Tyvärr desto värre under ruvning då det bara är Alvedon som är ok.

    Ja, jag läste att det kan vara värre/sämre att mamman mår dåligt mycket för det kan göra mer skada än vad medicinen eventuellt gör. Lider själv av kronisk värk och astma. Jag ska ta min astma och allergimedicin som vanligt. Värkmedicinen får bli alvedon mina starka vill jag inte ta varje dag utan vid hemska dagar.
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-22 09:58:45 följande:
    Jag har fått lite dubbla budskap gällande mediciner pga av otillräcklig forskning.

    En läkare sa också att det är inte bra att mamman mår dåligt så man kan ta medicin bara det inte är för ofta, en annan sa; absolut inte då är det bättre att ligga till sängs i tre dagar om så behövs.

    Vid mitt 5:e återförande i somras innan jag fått positiva tester (ruvdag 7 med 2 dagars) så tog jag en tablett mot migrän men fick sen missfall i v.7 och grubblade sedan länge efteråt om det var mitt fel pga av medicinen?!

    Så den här gången vill jag inte riskera något för att sedan eventuellt ta på mig skulden om det går snett... även om jag vet att det lika gärna kan ha blivit missfall ändå.

    Jag får hoppas på att min migrän lugnar ner sig under graviditeten som den brukar kunna göra hos en del... 

    Hur mår du? Känner du av något? Jag känner mig inte ett dugg gravid alls, på gott och ont kanske...

    aningens ömma bröst, lite "småstramningar" till och från i magen men inte mycket.

    Nä usch man vill inte riskera något. Därför jag inte heller tar mina starka alls nu. Men min astmamedicin måste jag ta då det inte är bra varken för mig eller lilla pyret att inte få tillräckligt med syre. Men både min öron, näsa och halspecialist säger att det är inga problem att ta inhalatorn å de andra och på Rmc säger dem samma så det ska inte vara någon fara. Men mina starka värktabletter får jag vara utan. Jag har mega ont i tuttarna å stora är dem, känner av växtvärken i livmodern mycket och nedre delen av ryggen, trött med å kissar gör jag hehe. Jag är inte ens sugen på mitt älskade morgonkaffe. Hoppas att din migrän blir bättre.
  • Danisen
    BlankaBlanka skrev 2014-02-23 12:34:31 följande:
    Snobben00 och Danisen: skönt att höra att allt känns bra. Jag är också sjukt trött, har ömma bröst, illamående från och till och värk i magen från och till. Längtar till UL 14 Mars och få se om det är på riktigt eller inte. När ska ni på UL? Känns som jag fick ett rätt sent datum..

    Jag har testdag på onsdag därefter får hag tid för vul ca efter 4 veckor. Så kanske veckan efter dig vilken vecka är du i nu?
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare