• mocha8676

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Hej! Har testdag på söndag.. Kan knappt vänta. Känner mig supergravid! Samma symtom som de andra två graviditeterna som slutade i mf. Ömma bröst, behöver kissa jätte ofta, molvärk som kommer och går, lätt till tårar! Jag skrev ju här tidigare att jag fick en liten blödning dagen innan FET. Den försvann spårlöst. Funderar faktiskt på ifall det kan varit en nidblödning, att jag och min man kanske lyckades bli gravida på egen hand då blödningen kom fem dagar efter ÄL. Eller så är jag skengravid :) vi får se på söndag!! Hur går det för er andra?

  • mocha8676

    Tog precis två tester, starkt +!! Tredje gången gillt, ska inte bli mf denna gång tänkte jag!! Hur går det för er andra??

  • mocha8676

    Grattis madelmumsa :)

    Ska på bröllop och vara borta i tre dagar. Tips på sjukdom med pencelin kur man kan skylla på? Urininfektion? Farmor var läkare så hon kommer ställa 1000 frågor om jag säger typ öroninflammation..

  • mocha8676

    Fick precis en blödning. Ganska mycket. Orkar inte ett mf till. Har VUL 8/7. Tror vår klinik har stängt redan för sommaren. Vart ska man ringa?

  • mocha8676
    Mandelmumsa skrev 2014-06-29 20:05:24 följande:

    Fick precis en brunaktig flytning. Finns det något hopp eller är det bara att vänta på missfallet? V 7+3.


    Det behöver inte betyda mf.däremot jag som gjort tre Återinföringar, blivit gravid alla gånger, fått mf på de två första och nu en blödning är extremt orolig. Hoppas på att det bara är en vanlig blödning.
  • mocha8676

    Härligt att det såg bra ut :) själv har jag VUL på tisdag v9. Det var en blödning som bara var tillfällig har inte blödigt mer. Så nu vill jag se att allt är bra! Kan inte slappna av innan jag sett ett pickande hjärta!

  • mocha8676

    Hej!

    Jag var på VUL idag och såg ett slående hjärta! Allt såg bra ut och jag blev bakåt flyttad tre dagar, så är i 7+5 :) underbart!

    Fick ni något mer VUL innan RUL? (Ej KUB)

  • mocha8676
    Danisen skrev 2014-07-08 21:47:15 följande:

    Grattis . Nej det fick vi inte. Får inte fler alls som standard här heller. Då ivf inte räknas som en risk graviditet längre. Men vissa får ändå några ultraljud extra som standard .


    Tack för svaret! Nu har min klinik sommarstängt, vet ej datum när dom öppnar. Men minns att dom sa att jag får gör ultraljud i vecka 12-13 även om jag inte vill göra kub, även ett ultraljud efter RUL. Jag ska ringa dom så fort det öppnar igen.
  • mocha8676
    snobben00 skrev 2014-07-09 07:58:26 följande:

    Grattis!!!!

    Jag gjorde ett VUL i v.10+0 också på sjukhuset där jag gjorde ivf:en pga av oro efter tidigare missfall. Redan då såg man att det var en bebis med armar och ben  mycket hade hänt sedan mitt VUL i 7+5


    Okej, ja inte såg jag några armar och ben nu :) när är bf för dig då? Närmar sig nu antar jag!!
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare