• Danisen

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Är här fler än jag som har ont i hela magen? Alltså inte bara i tjejmagen? Både tarmarna och matsäcken dummar sig tänkte att det kanske var antibiotikan som bidrar till det tillsammans med själva äggplocket? Äsch jag vet inte. Störigt är det iaf.

  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-07 17:23:16 följande:
    Nej inga såna bekymmer. Fick du antibiotika vid plocket?

    Däremot skulle jag börja med progesteronet nu imorse och ta det 3 ggr om dagen. Har du börjat med det?

    Det som oroar mig en aning är att jag dels fortfarande har typ bruna spottings efter plocket (minns bara att jag vid tidigare plock haft det dagen efter och inte mer).

    Sen är det ju så att på måndag då det är dags för återföring redan är cykeldag 25  och har idag börjat få ömmande bröst som jag får ca en vecka före mens.

    Tog upp det här med barnmorskan idag men hon menade bara att mensen håller sig borta med progesteronet. Så jag får hoppas på det.

    Ja, dem gav mig antibiotikadropp direkt efter plocket. Jag har haft ont i brösten sedan innan äggplocket. Jag tar crinone gel varje morgon. Vad tog du sa du? Kul att vi har återföring samma dag hoppas innerligt att dem inte ringer imorgon bitti för att något är fel. Jag är uppsvullen och har ont i hela magen. Men är säkert normalt? Ingen feber iaf
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-08 10:45:00 följande:
    Har du fortfarande små mörka blödningar efter plocket? Jag har det fortfarande men hoppas att det ska vara helt borta till måndagen.

    Tänker just nu mycket på hur många embryon som avstannat

    Vill slippa bli besviken på måndag... fan att jag inte kunde få veta igår hur det stod till

    Nej jag har inga blödningar, hade lite igår. Men det ska vara normalt har jag läst. Dem har inte ringt idag så blir på måndag kl.14 usch ja, ovissheten är hemskt likasom den där eviga väntan vid varje moment man går igenom. Jag hade 6 st kvar igår men man vet ju aldrig hur det ser ut på måndag.
  • Danisen

    Snobben00- nu börjar det närma sig. Jag är nervös, undra hur många vi har kvar? Värsta som kan hända vill jag inte ens tänka på hoppas innerligt på tur till oss båda imorgon. Har du fortfarande mörka flytningar?

  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-09 18:41:13 följande:
    Nej, nu har det äntligen lugnat ner sig. Men har jätteömma bröst, minns inte att jag haft det vid mina tidigare hormonstimuleringar. Har bokat akupunkturtid 10,15 imorgon. Har du testat det? Sägs att det ska öka blodgenomströmningen i livmodern. Vart gick du någonstans? Var det privat? Vet du om du kommer få någon stödmedicin efter återföringen. En del får ju blodförtunnande och kortison för att sänka immunförsvaret.

    Ja, ömma bröst är det här med fortfarande. Mer finnar med lät retlig är jag med minsann. Nej inte provat akupunktur i det syftet. Vart sätter dem nålarna då? Aldrig hört att man får sånt efteråt hehe. Kanske dem gör när man försökt väldigt länge? Har faktiskt inte en aning. Jag går på RMC i Malmö, inte privat. Vart går du nu? Glömmer mellan varven hehe kommer du att få medicin?
  • Danisen
    BlankaBlanka skrev 2014-02-09 20:42:40 följande:
    Snobben00: Har du fått blodförtunnande eller kortison? Jag tycker det låter intressant eftersom jag haft två missfall. Jag har bara fått progesteron efter återförandet.

    Undrar också hur det kommer sig att ni båda (snobben00 och Danisen)fått göra långtidsodlingar. Är det för att ni fick så många ägg.

    Lycka till imorgon!

    Ja, på min klinik där odlar dem alltid när man har en viss mängd ägg. Förra gången var det 2dagars jag fick insatt. Hur många dagars var dit?
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-09 21:10:10 följande:
    På en del privata kliniker får man trombyl (blodförtunnande) för att undvika små proppar och för att underlätta implantationen. Och även Prednisolon som sänker ner immunförsvaret eftersom en del har problem med aggressivt immunförsvar. Dvs din egen kropp bryter ner embryot som om det vore en inkräktare. Där vi går tror dom inte på sånt och förändrar ingenting i behandlingen tyvärr.

    okej. Jag har nog inte så himla bra immunförsvar, aldrig haft innan. Men senaste året har jag varit sjuk 2ggr bara, galet lite för att vara mig hehe. Jag har fibromyalgi också och då brukar immunförsvaret vara ganska lågt. Tror inte heller att där vi går tror på det. Inte hört något om det iaf.
  • Danisen

    Nu är den på plats 4st ägg odlas vidare på tills imorgon och fryses in. Hur gick det för dig snobben00 ?

  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-10 15:38:06 följande:
    På väg hem från Uppsala nu. Överväldigad av så bra resultat! 10 st klarade sig! Så idag frystes 9 blastocyster. Testdag 28 feb efter 18 ruvdagar fast jag testar nog innan. Hur kommer det sig att de odlar vidare till imorgon och inte fryser idag? När fick du testdag? Nu hoppas jag på fina nyheter till oss båda inom en snar framtid. ...

    Vet faktiskt inte, det är så dem gör där. Oj, så många. Måste vara skönt. Jag har testdag den 26 feb. Efter 17 dagar testar man där jadå detta kommer att gå bra.
  • Danisen
    BlankaBlanka skrev 2014-02-11 08:46:33 följande:
    Så gjorde jag testet i morse och svaret var svagt positivt!!!

    Glad och rädd samtidigt. Har ju två missfall bakom mig. Måste ju testa riktiga testdagen också för att vara helt säker :):):).

    Grattis till dig håller tummarna hårt.
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare