• mocha8676

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Nu har jag talat med läkare. Vid nästa FET ska jag ta blodförtunnande då det kan vara blodtillförsen som påverkat två tidiga mf på rad. Får jag ett tredje ska vi påbörja ny utredning. Ska även ta lutinus 3 gånger dagligen.

  • mocha8676
    babylove78 skrev 2014-03-27 22:04:58 följande:
    Suck. Nu har jag haft brunröda flytningar i sex dagar och nu först verka det som mensen kom igång vill bara kasta mina dumma mediciner progynon och progesteron. Så trött och sliten. Gick hem från jobbet och stannar hemma imorgon. Kunde knappt sköta mitt jobb idag. Nån mer som haft det tufft i stimulerat fet?

    Vad jobbigt!! Jag vet hur det känns. Efter första gången jag fick mf var jag hemma en vecka. Denna gången har jag vart på jobbet under tiden och jag har knappt klarat det under två veckors tid.. Först nu börjar jag fungera igen. Ifall det händer igen kommer jag nog hålla mig hemma och vila upp mig!! Det vi går igenom är så jobbigt, men det kommer vara värt det någon gång
  • mocha8676
    babylove78 skrev 2014-04-08 13:01:27 följande:
    Från att fått ett super starkt plus förra veckan, testade jag svagt plus imorse. Suck inte länge jag fick vara glad för pluset. Blöder än. 16 dagar nu. Gå till jobbet spela käck och glad.

    Nej :( har gått igenom det två gånger. Dom få dagarna jag inte hade börjat blöda var dom lyckligaste i mitt liv. Så rycks allt bort och man är på botten. Ifall jag kommer vara med om det igen så ska jag garanterat vara hemma några dar och vila upp mig och samla krafter. Det här är skitjobbigt, men det kommer sluta lyckligt för oss, det vet jag! KRAM
  • mocha8676
    Salli skrev 2014-04-14 18:05:49 följande:
    Hej alla!! Nu har jag inte skrivit nått på länge men känner att jag vill skriva av mig lite. Nu är man ruvare igen, fick idag tillbaka en blasto i naturlig cykel. Har gjort 3 et och detta är mitt 3 fet. Fortfarande är hoppet stort efter ett syskon. Allt ser bra ut men det fäster inte. Första barnet gick på första försöket, men nu går det inte. Men vi kämpar på nån gång bör det ju lyckas. Nån mer som ruvar?

    Hej! Hoppas verkligen det fäster denna gång! Själv har jag inga problem med just fästningen, utan att det ska stanna. Har endast gjort 1 ET och ett FET. Blivi gravid vid båda tillfällena, men det har slutat med mf. Nu ska jag till kliniken 22/4 och kolla hur äggblåsan utvecklas, så förhoppningsvis blir jag ruvare första veckan i maj :)
  • mocha8676

    En annorlunda fråga.. Hur mår era män när ni genomgår Detta? Min man mår så dåligt. Det beror ju på hans spermiekvalitet. Jag känner att jag inte kan må dåligt då jag måste "trösta" honom då han är den svaga och jag den starka. Just nu är han en riktig "PMS- gubbe". Är så trött på hans grinighet..

  • mocha8676
    lillatrollet85 skrev 2014-04-15 18:59:33 följande:
    Min mår skit 2dagar.. sen äe de bra. Då börjar han fokusera på nästa steg. Men han glirar ofta att "hade du inte träffat mig, hade du haft massa barn nu"..

    Skönt att han går vidare och tänker framåt. Men om ett par veckor är jag ruvare igen. Så då blir han förhoppningsvis på bättre humör!
  • mocha8676

    Hej! Jag ska göra FET imorn.. Jag hade väldigt sen ÄL, dag 26.. Har alltid sen men detta var senast hittills. Börjat ana lite ljust rosa på toapappret... Det är kört va? Vmad tror ni dom kommer säga? Jag måste ringa dom tidigt imorn och fråga. Jag menar så man inte slänger ett försök "i sjön".. :(

  • mocha8676
    snobben00 skrev 2014-06-02 13:07:53 följande:
    Hur har det gått?

    Jag kunde inte få tag på dom innan min tid så jag åkte dit och gjordeFET utan att säga något. Jag kunde ju inte stoppa dom att tina upp ägget så jag körde på :) har haft väldigt lite rosa färgat, så vi får se! Dom kollade ju via UL och såg/sa inget om att nån blödning börjat. Men jag antar att jag inte kommer få ett plus denna gång pga fetta :(
  • mocha8676
    snobben00 skrev 2014-06-03 21:18:51 följande:
    Säg inte det, vi håller tummarna nu

    Tack! Hur långt gången är du nu då? :)
  • mocha8676
    snobben00 skrev 2014-06-04 12:56:52 följande:
    Går in i vecka 20 idag och var på rutinultraljud igår och fick det konstaterat att det är en liten pojke jag bär på och att allt ser normalt ut Känner sån oerhörd tacksamhet och önskar att ni alla i tråden får uppleva detta fantastiska snarast. Det är verkligen värt allt kämpande och alla tårar!!! Jag finns här och följer er fortfarande och håller mina tummar för er!

    Åh! Härligt! Hade också varit i v20 nu. Men nu blickar jag framåt och hoppas på denna gång! Jag tänker knappt på att jag ruvar, så tiden kommer nog gå fort till 15/6 då jag ska ta testet!
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare