• Heidi82

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Gina43: Aha! Stort grattis. Var det första försöket?

  • Heidi82

    Gina43: Vilken flax att lyckas vid första försöket. Avis jag blir!

    Vi har oxå manlig faktor med många men slöa. Vi har dock klarat oss utan ICSI so far.

    Jag misstänker att det ärmin endometrios som sätter käppar i hjulen för oss...att det är därför som embryonen stannar i utvecklingen.

  • Heidi82

    En snabb fråga här till alla rutinerade IVF:are. Jag är på rd5 och hade äggplock förfa fredagen. Blödde några droppar efter ÄP o lite, lite även dagen därpå. Men efter det har jag mått bra och känner mig "läkt". Vågar man ha sex redan nu? Jag vet att det är risk för infektion om man har sex för nära inpå men måste man verkligen vänta i hela 2v? Hur brukar ni göra?

  • Heidi82

    Sesanka: Ok, en vecka låter mer överkomligt än två veckor som min klinik menar! :) Det är väl bara att vänta lite till då... Usch, inte ens ligga får man göra för att sysselsätta sig så här i väntans tider

  • Heidi82

    Snobben00: Här knips det ihop några dar till. Måste ändå få fråga: kvalar det in som ett legitimt gravsymptom att få ökad sexlust? :) Jag hörde nämligen en vän som berättade att hon nästan blev sexmissbrukare under början av hennes grav.

    Jag kan inte tänka på annat än mat och sex... :)

  • Heidi82

    Sesanka och Snobben00: Jag hoppas att det här är goda tecken! Jag är ju ganska normal sexuell tror jag (vad det nu betyder) men nu skulle jag nästan kunna hoppa på mannen! Hoho! Det kan ju även bara bero på hormonpåslaget..

  • Heidi82
    Danisen skrev 2014-02-05 11:19:16 följande:
    BlankaBlanka åh så bra
    Vi fick ut 15st ägg idag... phu vilken pärs. Hoppas på positiva svar från labbet imorgon fm

    Oj! 15 ägg är ju superbra! Grattis och hoppas pa bra utdelning!
  • Heidi82

    Någon som provat embryo glue här inne? Har äp nästa vecka och vi kommer att prova AHA och min läkare nämnde även embryo glue. Men hon verkade inte så entusiastisk och menar att det inte är så evidensbaserat.

  • Heidi82

    Babylove: AHA, Assisted hatching kallas det när dom ruggar lite på äggskalen så att dom lättare ska kunna kläckas ur sitt skal. Embryo glue är en slags vätska som tillsätt vid ET som liknar den naturliga miljön i livmodern och ska göra att ägget fastnar lättare.

  • Heidi82

    Mandelmus: Spännande med en blastocyst!

    Jag ska oxå få tillbaka 2 blastocyster på Måndag, odlade i 5 dgr. Hade äp i Onsdags, fick ut 12 ägg,, 10 befruktade och 8 som delat sig exemplariskt två dgr senare. Därför kör vi oxå långtidsodling. Är mycket spänd på hur detser ut med dom små liven på Måndag.

  • Heidi82

    Två fina blastocyster fick komma tillbaka till moderskeppet idag. Båda höll på att kläckas så vår planerade assisted hatching blev inte nödvändig. Labb-Lisan tyckte att vi bara skulle återföra ett eftersom dom såg så fina ut men min läkare stod på sig så vi fick tillbaka båda.

  • Heidi82

    Mandelmumsa: Det låter ju otroligt lovande för dig. När har du TD?

    Jag gör mina IVF utomlands och har fått tillbaka 2 embryon vid varje försök.

  • Heidi82

    Snobben00: Jag är på rd 7 idag men det känns verkligen inte positivt nu. Alla symptom är som bortblåsta, känner mig helt som vanligt. Kommer inte att tjuvtesta eftersom jag är ganska säker att det inte tagit sig den här gången heller. På Torsdag om 3 dagar ska jag till kliniken och lämna blod. Då är jag på rd 10. känns bittert att det aldrig tar sig.

  • Heidi82

    Danisen: Tack för dina uppmuntrande ord. Det är mycket väl möjligt att pluss utan minsta symptom. Det är bara så nedslående att det har varit likadant vid mina två tidigare ruvningar. Plötsligt går hcg-sprutan ur kroppen och alla symptom bara rinner ur kroppen. Men jag ska försöka att hoppas lite iallafall...

  • Heidi82

    Tack för allt ert pepp! Jag ska rycka upp mig och hålla hoppet uppe till torsdagens test!

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare