• Danisen

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Kramizen skrev 2014-01-31 11:13:03 följande:
    Det finns ingen som känner din kropp så bra som du gör så jag tycker att du ska känna efter hur ont du har och vad du orkar och ta ett beslut därefter.

    Hade jag behövt vila så hade jag gjort det.



    Ja, det är sant tack. Jag tar det lugnt idag. Ska bli busväder idag med så. Snöar redan mycket
  • Danisen

    BlankaBlanka: ååh så roligt att höra. Håller tummarna hårt, detta måste vara guldägget

    Ja, jag har haft väldigt ont idag, har tränat hela tiden och inte känt av något. Får bli lugnt fram till gravtestet känner jag lite små övningar hemma får det bli. Blir vul imorgon bitti, håll tummarna för att det ska se bra ut

  • Danisen

    Var nyss på vul, 14 äggblåsor hoppas att dem innehåller många ägg. Sist hade jag 8 äggblåsor och 4 ägg 2 befruktades 1 delade sig å återfördes som då inte blev något. Läkaren var lite bekymrad, hoppas innerligt att han är det i onödan han sa att det såg jätte fint ut ur ultraljuds synpunkt.

  • Danisen
    BlankaBlanka skrev 2014-02-01 12:49:06 följande:
    Danisen: Det låter ju jättebra med 14 äggblåsor! Varför va läkaren bekymrad?

    Jag hade ju 20 och de var rädda att jag var överstimulerad. Då borde ju 14 vara jättebra! Vet du hur stora de va?

    Ja, det hoppas jag verkligen att det är .

    Det var nog för att jag fått så få ägg de andra ggr första bara 2st å andra 4st. Han sänkte dosen från 225 till 200 för att eventuellt försöka förhindrar en överstimulering. Tror att han bekymrade sig för överstimuleringen och visste inte riktigt var balansen var som bäst antar jag. Dem var från 14mm-18mm tror jag. Mår mycket sämre denna gången än de andra. Men dem vet om att dem fick behandla mig mer "aggressivt" denna just för att försöka få fler ägg så han förstod att jag mådde sämre. Nu har jag 2 dagar kvar med gonalen sen jäklar ska där va massa ägg hur många ägg va det ni fick ut nu igen? Så dåligt minne med alla dessa hormonerna haha.
  • Danisen
    BlankaBlanka skrev 2014-02-01 17:38:21 följande:
    Danisen: Jo det är klart att man hoppas på många ägg. Fast det behövs ju bara ett bra för att det ska bli något.

    Vi har fått ut 10 varje gång men av dem endast 5 mogna.

    Hoppas du mår bättre när du slutat med sprutorna och att du får ut fina ägg :).



    Tack snälla du
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-01 18:41:36 följande:
    Samma som jag  Vi ska vara på plats kl. 8.00



    Åh så roligt. Det ska vi med vart går du någonstans? Hur många äggblåsor hade du nu?
  • Danisen
    snobben00 skrev 2014-02-01 22:32:42 följande:
    Vet faktiskt inte hur många, hon var rätt rörig. Men hon räknade till runt 6 på ena sidan tror jag och många små på tillväxt. Min första ivf blev det 16 plockade och 5 befruktade. Andra ivfen blev det 10 plockade och 6 befruktade. Nu ökade vi dosen den här gången så jag hoppas på fint resultat. Går på Akademiska sjukhuset i Uppsala, det här är sista landstingsfinansierade försöket. Vart går du?

    Ja, ibland är det lite svårt att få er dem svar, dem är så koncentrerade tycker jag hehe. Vår första fick vi 2 ägg som var omogna så vi fick avbryta. 2:a fick vi 8st äggblåsor och 4 ägg 2 st befruktades 1 delade sig och återfördes men blev inget. Nu va där 14 äggblåsor, hoppas på fler ägg nu alltså jag har kört gonal-f 225ie fram till idag då dem sänkte till 200ie idag och imorgon sen är det ju äggplock på onsdag. Vad har du för någon medicin och vilken dos? Riktigt nervös inför äggplocket :-/. Vi går på RMC i Malmö också landstingsfinansierade försöken. Har 1 kvar eter denna. Men det är 3:e gången gilt nu ju ändå va det 3:e för dig med?
  • Danisen
    BlankaBlanka skrev 2014-02-03 22:46:03 följande:
    Danisen: Skönt, nu har du kanske tagit din sista spruta :).

    Jag har testdag den 18 feb. Känns som en evighet dit. Man önskar att man skulle kunna få veta direkt. Va mycket enklare det vore då.



    Håller tummarna för er Jag är riktigt nervös inför imorgon. Blööö...
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare