• babylove78

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Håller tummarna för att det är din tur nu mocha! Du är en fighter

  • babylove78

    Suck. Nu har jag haft brunröda flytningar i sex dagar och nu först verka det som mensen kom igång vill bara kasta mina dumma mediciner progynon och progesteron. Så trött och sliten. Gick hem från jobbet och stannar hemma imorgon. Kunde knappt sköta mitt jobb idag. Nån mer som haft det tufft i stimulerat fet?

  • babylove78
    PlinaB77 skrev 2014-03-28 12:39:43 följande:
    De ringde precis från kliniken, blir ingen återföring, embryot överlevde inte upptiningen, sååå ledsen!! Så nu vet jag inte alls! Får låta detta sjunka in och vila! 
    Tänker på dig <3 Så fruktansvärt orättvisst! Vila så mycket du kan och låt det ta den tid det tar att sörja.
    Du har all rätt att vara ledsen och besviken. Stor kram
  • babylove78

    Haft blödningar i flera dagar nu 10 dagar. Hade testdag idag och fick ett starkt plus direkt!!!
    Blödningarna ökade igår. Svårt att vara glad!
    Missfall? Har inte ont. Lite svag mensvärk . Gjort stimulerat fet. Hjälp! Mitt första plus! Femte försöket. Vill inte ta ut något i förväg.

  • babylove78

    Nej inte ringt. Dom skall ringa mig idag. Väntar lite. Första testet. Ligger i sängen och är chockad. Ledig idag som tur är. Kan man få tidigt missfall och det börjar redan på ruvardag 6? Jobbigt inte veta! Blir en tuff vecka!

  • babylove78

    Pratat med bm. Svårt säga om det är ett missfall. Fick tid den 14 apr för uv. Fortsätter med medicinerna som vanligt. Lite lustigt samma vecka - den 16 apr har vi tid hos landstinget kommit fram i kön för ivf.

  • babylove78

    Tack. Tänkte testa mig till helgen. Småblöder hela tiden och väldigt spända bröst. Jätte jobbigt att inte veta. Fick höra att min syster blödde som mens och hade mycket blödningar länge. Men hon var gravid. Vi får se, tänker att det kanske inte gått vägen. Tack för omtanken ❤️

  • babylove78

    Hej igen, ja blöder lite fortfarande. Två veckor nu. Inga stora blödningar. Om det är missfall varför kommer det aldrig igång? Inte testat ännu. Var så ledsen igår och bara grät och grät. Orkar inte med det här! Min syster sa till mig att inte ge upp eftersom hon blödde i flera veckor när hon var gravid. Men vad är oddsen att det är samma för mig? Suck. Svårt med väntan att inte veta och att man inte kan gå vidare.

  • babylove78

    Såg nu att stor del av mitt meddelande försvann! Stor styrke kram till lilletrollet. Hoppas du slipper värk. Kram

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare