• Micro

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Blankablanka: håller tummarna att det är guldägget!

  • Micro

    Denna eviga väntan.... Själv är jag på spraydag 10 å väntar på att få börja med sprutor. Väntar alltid på nåt känns de som, förstår att ni väntar otåligt på att få veta hur de går med äggen. Hoppas det blir goda besked å lyckad återföring.

  • Micro

    Grattis Danisen o snobben, hoppas hoppas det är guldäggen!

    Blanka blanka: Håller tummarna allt jag kan för att du får bra besked på testet imorgon. London lät härligt, hoppas du får kul.

  • Micro

    Vul o blodprov idag, har sprayat nästan 3 v, förhandsbeskedet var att jag såg nedreglerad ut, hoppas få börja med sprutor imorgon. Ivf nr 1, kan inte låta bli att vara lite nervös, så många steg som kan gå fel. Men nu känns det hoppfullt.

  • Micro

    Allt detta väntande o oro, borde vara förbjudet:) förstår hur ni känner, jag väntar på samtal fr kliniken idag om jag äntligen får börja m sprutor efter 3 v med spray. Såg nedreglerad ut på vul enl bm, är hoppfull men nervös.

    Oj de ringde precis nu, får börja m sprutorna imorgon;) Ytterligare ett litet steg i rätt riktning:))

  • Micro

    Vad roligt, nu händer det grejer:) Själv har jag tagit första sprutorna ikväll, blev lite yr men tror att det var anspänningen, har ni känt ngt?

  • Micro

    Tack för era svar. Trodde att det kanske bara var jag som blev yr, har ganska lätt för å svimma, fick astma oxå. Blev lite stressad o ringde sambon som är i Stockholm, mina vanliga livlinor vet inte om ivfen:( Idag kommer han hem så då är jag inte ensam.

    Funderar starkt på att berätta för bästa vännen, hon vet att vi försöker men inte att vi gått vidare m ivf. Samtidigt vill jag inte berätta för jag vill inte ha frågor on hur d går. Men det kan jag ju säga till henne o att jag berättar hur det går när jag vill. Känns som om jag ljuger när jag inte berättat för henne o mamma, berättar vanligtvis allt för dem. En annan gång hade jag inte tvekat att ringa den om jag blivit yr, dom har gjort utryckningar förr:) vilka problem man har....

  • Micro

    Snobben: jag har berättat för min chef, som är mkt förstående, både om frånvaro o att det kan vara påfrestande, att jobbet kan bli lite lidande men har inte sagt till lollegor, lite svårt att förklara frånvaro när jag vanligtvis är väldigt öppen.

    Tes: har haft astma idag oxå så det behöver inte ha varit sprutan el så är d därför jag haft d idag oxå. Får se ikväll.

  • Micro

    Tes: gick bättre m sprutorna igår, sambon hemma som hjälpte till att dra upp mm å se till att jag andades; Kände mig lite yr o konstig men det var efter ca 15 min. Har en j-a huvudvärk idag:( frågade kliniken om värktabletter under spruttiden men de svarade så otydligt. Vilka värktabl är ok att ta? Tycker inte att alvedon hjälper så mkt.

  • Micro

    Har tagit sprutor en vecka nu, tog blodprov idag. De ringer från kliniken imorgon om det blir ändringar på dosen. Annars bara att köra på, vul på torsdag. Om allt går vägar blir det ÄP nästa vecka. Pirrar lite imagen när jag tänker på det. Vågar inte hoppas för mkt.

  • Micro

    Var på vul idag, har sprutat drygt en vecka. Hoppas på ÄP nästa vecka men bm sa att det var bara en stor äggblåsa, kanske måste avbryta nu. De ringer mig i em o meddelar. Blir så ledsen, har sprayat o sprutat i en månad, mådde så dåligt av sprayen å så kanske börja om:(( Tog blodprov i tisdags å om dosen behövde ändras skulle de ringa men nej samma dos å nu inga ägg:((

    Någon av er som hade få äggblåsor? Hur många vill de se? Blir lite orolig då jag har låg äggreserv. Tack för att ni finns så jag fick gnälla, påfrestande att hålla skenet uppe på jobbet. Hoppas att er tur smittar av sig till mig oxå så småningom, så glad för er skull å det ger hopp.

  • Micro

    Fick beskedet, de avbryter å det är osäkert om det blir ngt mer försök:(( Pratade m sköterskan som meddelade o pratade om alternativet äggdonation. Läkaren ska ringa på onsdag (en hel evighet dit). Vilken chock, det är vårt första försök. Bröt ihop totalt inne hos chefen å i samtal m bästa vännen. Sambon är bortrest i tjänsten men stöttar d han kan.
    Tack för stödet Tes, vad heter tråden?

  • Micro

    Snobben, blanka: Supertack för pepp. Behöver det verkligen, tungt att jobba idag m chock å sorg, vill bara gråta. Har en sansad å klok sambo dom sa samma, vi fortsätter försöka själva o i annat fall ÄD. Vu får avvakta samtal m läkaren på onsdag.

  • Micro

    Kul med så många gravida:) vi lyckades på första ÄD-försöket å är nu i v 16. Berättade för svärföräldrarna i helgen å 10 min efter vi åkt grattas vi per sms, av sambons moster. Den glada blivande farmordern ville berätta den glada nyheten:) sambons mormor, hon hade svårt att tro på det men efter en stund var hon övertygad om att d var sant. Nu känns d mer verkligt när de närmaste vet, har berättat för mina föräldrar oxå, dock ej på jobbet än. Är i de sk spökveckorna nu, mår bra å känner mig inte särskilt gravid. Nästan 3 v till RUL å länge sedan förra ul. Det var kub i v12. Funderar på att boka ett privat ul, min gyn tar d på högkostnadsskyddet. Skulle kännas bra innan vi berättar på jobb å sånt. Tror inte jag kan dölja d till efter RUL.

  • Micro

    Just nu är jag ruvare, dag 5. Jättejobbigt som ni alla vet, känner mig nedstämd och negativ vilket sambon som är en sann optimist inte gillar, okoncentrerad på jobbet. Samma visa varje gång men det är ju värt det i slutändan. Bara att hålla ut.

    Hoppas det går bra för alla er andra!

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare