• snobben00

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Micro skrev 2014-02-27 18:04:11 följande:
    Fick beskedet, de avbryter å det är osäkert om det blir ngt mer försök:(( Pratade m sköterskan som meddelade o pratade om alternativet äggdonation. Läkaren ska ringa på onsdag (en hel evighet dit). Vilken chock, det är vårt första försök. Bröt ihop totalt inne hos chefen å i samtal m bästa vännen. Sambon är bortrest i tjänsten men stöttar d han kan.
    Tack för stödet Tes, vad heter tråden?
    Vad tråkigt men jag tror absolut inte att det är omöjligt för er att fortsätta framöver men äggdonation kanske också kan vara ett alternativ?
    Jag vet att jag många gånger tänkte att äggdonation eller spermiedonation skulle kunna vara ett alternativ för oss om vi hade behövt. Nu behövde vi ju dock inte det men känner ändå att dom som donerar är riktiga hjältar, framför allt kvinnor som genomgår hela hormonbehandlingen med äggplock och så.
    Jag hoppas och tror att det kommer att lösa sig för er framöver Glad

  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-28 09:05:21 följande:

    köp ekologisk hårfärg. Tänkte jag faktiskt prova använder redan en del produkter för just som du säger så går det igenom huden.
    Hur vet man att dom är ekologiska? Var får man tag i sånt?
    Jag har alltid brukat använda Schwartzkopf Poly Color intensivtoning men vet inte om det är så vidare bra nu? Rynkar på näsan
    Är verkligen i behov av att färga utväxt... man kanske kan gå till en frisör och tona med ekologiskt?
  • snobben00
    Salli skrev 2014-02-28 13:31:17 följande:
    När jag var gravid med min son sa sa olika frisörer att det inte var farligt men att håret kunde bli missfärgat pga alla hormoner.
    Nu har jag vart på vul äggplock på måndag nästan lite nervös igen. 3 gången gilt får vi hoppas.

    Jag håller tummarna inför måndagen!!! Glad
  • snobben00
    MissHelena skrev 2014-03-01 15:03:42 följande:
    Samma för mig. Vul igår och äggplock på måndag. Tredje gången för oss också, och jag känner mig också riktigt nervös. Vet inte riktigt varför men jag har haft en positiv känsla i magen hela tiden sedan behandlingsstart så på något vis känns det "på riktigt" den här gången. Andra försöket innan ju hade jag tvärtom en dålig känsla från start och det blev också ett misslyckat försök. 

    Hoppas min positiva känsla ska finnas kvar fram till plus =)
    Klart det ska få gå vägen den här gången. Jag håller tummarna!
  • snobben00
    BlankaBlanka skrev 2014-03-02 07:50:17 följande:
    Hur går det för er andra plussare? Har börjart må så illa. Hållit i sig nästa en vecka. Glad för det för att det känns som ett bra täcken. Dock är det sjukt jobbigt :).

    Inget illamående alls men ömma bröst och extremt trött mellan varven. Somnar i soffan varje kväll nu. Och envisa finnar som dyker upp en efter en och avlöser varann... V.5+4 idag (dvs v.6? Tror jag?!)
  • snobben00
    mocha8676 skrev 2014-03-02 08:15:48 följande:
    Jag är sjukt trött, ömma bröst. Men allt känns underbart :) kan knappt vänta till VUL 17/3..

    Vi har VUL samma dag! Jag ska vara där kl.13.45. Vilken vecka kommer du vara i då? Jag kommer vara i v.7+5 om jag räknat rätt. Supernervös!!!
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-02-28 16:11:51 följande:
    kylväska helst.

    Hur mår du? Har du fått någon tid för VUL än?
  • snobben00
    mocha8676 skrev 2014-03-02 09:54:18 följande:
    Jag kan inte räkna ut, och jag frågade inte heller :) kanske du vet hur man räknar? Satte in en 6 dagars 14/2. Jag ska dit kl 15.00!

    Är inte säker på hur man räknar vid FET men vid ET räknar man v.2 dagen för äggplock så vid FET borde man ju räkna 2v. vid ägglossningen tror jag.
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-03-02 10:01:43 följande:
    Jag mår rätt bra. Ganska mycket "växtvärk" (hoppas jag att det är) i magen å ont i ryggen, får det när jag stått upp och gått mycket. Annars ömmar brösten rejält och mega trött mellan varven . Byxorna trycker så det vill jag inte ha på mig, menar jeans å vanliga byxor. Gör de det på dig med? Nope, inte än. Kommer nog en tid i lådan imorgon.

    BlankaBlanka skrev 2014-03-02 10:08:12 följande:
    Jag är ofta svullen om magen på kvällen och det känns skönast med löst sittande kläder. Också sjukt trött och somnar väldigt tidigt. På onsdag går jag in i vecka 8a. Längtar så till den 14/3 så man får se om det e något som tickar där inne. Fortfarande rädd att det bara är en illusion...

    Vill också att tiden till VUL ska gå snabbt nu så man får veta om allt är ok så här långt. Har under eftermiddagen nu fått som typ mensvärk... strålar i låren och känns i mage och längst ner vid ryggslutet. Jätteorolig att allt kommer ta slut snart. Är också svullen om magen oftast kvällstid och brösten ömmar mer eller mindre, blir orolig när det ibland avtar. Vid mitt missfall försvann allt jag kännt över en natt. Så man är på helspänn varje morgon och känner efter.
  • snobben00

    Ska till tandläkaren imorgon och laga en tand jag bitit sönder.... får se vad dom säger om bedövning?! Nån som vet?

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare