• Mytime

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Jag kommer nog snart vara en okejad medlem på denna sida då vi försökt ganska länge nu och provat pergotime. Har egen ägglossning men de vill inte ta sig. Så ni som är mer el mindre experter på de här med IBF, hur går de till? Vad har jag att vänta? Vad finns de för regler angående BMI osv? Hur lång är varje process? Vad är ET och FET? Vad innebär dem? Vad räknas som ett försök. Ja har förstått att vi kommer få tre försök bekostade av landstinget. Vad kostar varje försök sen? Vore jättetacksam för en förklaring och beskrivning av vad som väntar så att säga

  • Mytime

    Innebär de att man kan försöka flera ggr på landstingets bekostnad om man får många fet? 3 startförsök så att säga men möjlighet att återinföra alla ägg om de blir Många dvs utan att de räknas som nya försök?

  • Mytime

    Nån som vet vad som gäller i Västmanland/Västerås? Alltså vad som räknas som försök, om även fet räknas eller bara ET?

  • Mytime

    Åh va skönt att höra. Då innebär de i praktiken fler än tre försök förhoppningsvis beroende på hur många fet man lyckas få till? Måste man göra ett ET o sen använda sina fet innan man gör nytt ET eller får man göra sina tre ET o sen använda sina fet?


    Cerisepink skrev 2014-03-27 03:24:37 följande:
    Mytime: i Västmanland får man 3 försök och bara ET räknas som ett försök.

  • Mytime
    Cerisepink skrev 2014-03-29 01:02:26 följande:
    Ja, man behöver använda upp sina FET innan det blir ett nytt ET. Jag själv fick bara ett embryo till frysen vid första försök och inget alls vid andra försök. Så det blev ett ET (plussat men MF), ett FET (minus) och ett till ET (plus) för mig. Lycka till!

    Okej, grattis till pluset!
Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare