• Fool

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    nyfiken82 skrev 2013-10-01 15:23:11 följande:
    Nej bara ett ego om att han ska ha det bra!Och då kan jag ha ett ego om att jag ska ha det bra
    Ok , ja det är egoistiskt att skita i sin partners sexualitet och bara tänka på sin egen njutning , men det är lixom ingen ursäkt för otrohet... men jag förstår ditt problem.... skulle ditt behov av sex minska om ni hade bättre sex , dvs om ni hade bra sex 2-3 ggr i veckan och du blev tillfredsställtd ?
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 15:29:48 följande:

    Nja jag vet faktiskt inte!

    Alltså det dumma med allt är ju att jag nu fått smak på vad jag kan få och liksom inte vill ha bort det ur mitt liv!Ähh det där lät ju jätte dumt men jag hoppas att du fattar vad jag menar! 

    Jo , fast problemet med det är att den njutningen kan komma med en väldigt hög prislapp... dvs att du får träffa din dotter varannan vecka... på riktigt !!!

    En klart bättre lösning är att du och din man får till ett bra sexliv och så du slipper bedra honom och därmed slipper sätta ert förhållande och er dotters trygghet på spel...men det betyder att även du får göra uppoffringar , dvs avstå från att ligga med andra män men oxå att din man får skärpa sig och börja ta mer ansvar för ert sexliv.... en kompromiss.

    Om du inte kan avstå från att träffa andra män så tycker iaf jag att det är bättre att avsluta ert förhållande på ett respektfullt sätt än att avsluta det som fiender , i båda fallen får ni träffa er dotter varannan vecka , men skillnaden är att ni antagligen kan ha ett fungerande samarbete kring ert barn som skilda än om ni är fiender... 
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 15:39:00 följande:
    Men problemet är det att jag kommer inte kunna gå ut ur vårat äktenskap utan att vi kommer bli fiender!Han kommer vända alla emot mig!

    Nja , tro mig det är stor skillnad på att bli lämnad och att bli bedragen...att bli lämnad gör ont , men det är lättare att acceptera , ingen är lixom tvungen att leva med någon annan om de inte vill , att bli bedragen däremot är en helt annan grej , förutom att det gör ont så är det dessutom förnedrande och leder mycket lättare till hat och bitterhet än att bli lämnad.
  • Fool
    Mandi74 skrev 2013-10-01 15:52:10 följande:
    Jag kan inte förstå hur man kan må bra av att lura den man säger sig älska..  Obestämd
    Tyvärr är människor mycket mer komplexa än så... det är en myt att alla känner skuldkänslor över otrohet , jag tror snarare att de flesta inte känner någon skuld förrän de blir påkomna , eller rättare sagt eventuella skuldkänslor drunknar i det man får ut av sin otrohet , samt att människor i allmänhet är otroligt duktiga på att ljuga för sig själva , hitta ursäkter , förneka , skylla ifrån sig , etc... det märks ganska tydligt i de flesta trådar där de som är otrogna själva ger sin bild av otrohet , tex i tråden om VM , inte mycket skuldkänslor där inte.
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 16:55:40 följande:
    Ja det blir *träning*för mig ikväll och sen får alla tycka vad dom vill

    Tja med andra ord så är du inte ute efter att få några råd TS du är ute efter att provocera... wow och det är inte ens fredag då de flesta trollen kommer fram...
  • Fool
    Haskel skrev 2013-10-01 16:51:08 följande:
    Åsikter får alla ha, det respekterar jag. Även din åsikt om att man riskerar barnens trygghet.

    Däremot hävdar du att det är tveksamt att TS är en bra förälder, vilket är något av de lägsta jag läst här. Även om dina om mina åsikter ibland går isär, så vet jag ändå Fool, att du är en intelligent och förnuftig man. Du förespråkar även skilsmässa före otrohet många gånger. Då riskerar man ju inte enbart barnens "trygghet" (dina ord), utan utsätter barnen för "otrygghet" per definition.

    Jag förespråkar varken otrohet eller skilsmässa, jag vet att det förekommer, och alla har sina skäl. Barn påverkas alltid av skilsmässa, både positivt och negativt, otrohet kan vara en orsak till skilsmässa. Orsakerna till otrohet kan vara många. Otrohet är något man "utsätter" sin partner för, inte sina barn.

    Du Fool, är intelligent nog för att veta att en trogen man/kvinna nödvändigtvis inte är en bra förälder. På samma sätt borde du förstå att en otrogen man/kvinna nödvändigtvis inte är en dålig förälder. 
    Skillnaden mellan en skillsmässa utan otrohte och en skilsmässa pga en otrohet är ganska stora , om man skils åt med värdighet så är risken klart större än om man kan ha ett fungerande samarbete kring barnen som skilda än om förhållandet spricker pga av en otrohet med mycket starka känslor i omlopp... vilket är något som gagnar barnen.

    Sant man utsätter sin partner för otrohet , det är ens partner man är otrogen mot , men otrohet får ofta konsekvenser , det får det mesta av det vi gör , och konsekvenserna drabbar barnen ganska kraftigt , skulle tom vilja påstå att det oftast är just barnen som drar det kortaste strået för föräldranrnas idioti. Föräldrarna kan alltid hitta någon ny partner , barnen får nöja sig med vv boende och saknaden av den en föräldern när de är hos den andra.

    Viket då för oss till punkten "att vara en bra förälder"... man kan vara en bra förälder på många sätt , ett av dem är att tänka på vilka konsekvenser ens handlingar får för ens barn ...om man medvetet och frivillgt sätter sina egna behov av att få sig ett knull om dagen före sin 1.5 åriga dotters trygghet så beter man sig inte som en ansvarsfull förälder. Då skiter man lixom i vad konsekvenserna för ens handlingar kan få för sitt barn och sätter sina egna "behov" före barnets behov.. precis som man gör när man kör rattfull med ungarna i bilen.
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 18:17:00 följande:
    Det ni säger om att jag är en dålig mamma för att jag har ett ligg på sidan om är ju fan hur sjukt som helst
    lika med att jag skulle bli gravid vad tror ni om mig egentligen?

    Skulle inte du "träna" TS ?
  • Fool

    Ta av dif offekoftan TS , det enda du  är offer för är din enorma egoism... kanske dags att börja fundera över om världen kan vara lite större än dig och dina "behov"....

  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-03 16:26:34 följande:
    Japp jag är så jävla hemsk!Men att han håller sig borta med MITT barn det är inte alls lika hemskt!
    Vill man ens inte sitta ner och prata om saker och ting utan packar sitt slänger av sig ringen kastar nycklarna i golvet och bara skriker då är man säkert jätte lämplig till att ta hond om ett barn!

    Han mår 1000 gånger sämre än mig för jag skiter toltalt i honom.   

    Nja , tror faktisk han skiter helt och hållet vad just DU tycker om honom , han är nog mesta sårad över allt skit DU gjort mot honom och du är nog mest sur över att din lilla lek fick konskevenser som du dessutom påstod dig kunna hantera utan problem... inse TS , din dotter är där hon är nu pga av DIG och ditt ego inte pga av appapn. Han gör tvärtemot helt rätt , med tanke på hur du agerar och skriver så kan vem som helst undra om du verkligen är lämpad att uppfostra ett barn.... har du någon diagnos TS ?
Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg