Inlägg från: nyfiken82 |Visa alla inlägg
  • nyfiken82

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    Förbluffad01 skrev 2013-10-02 21:07:46 följande:
    Du lever i nuet och blundar ständigt för eventuella konsekvenser. Allt eftersom det där med att söka spänningen på din mans bekostnad ger dig avtagande spänning så måste du ständigt öka insatsen för att uppnå spänningen på nytt och till slut kommer du att göra bort dig big time och din man förstår plötsligt och kan lägga ihop hela pusslet när han ser förklaringen till din ständiga frånvaro under alla de olika förevändningar du svänger dig med.

    Du har skrivit att konsekvenser får du hantera när det blir dags.

    Du bör nog emellertid börja förbereda dig lite på vad och hur du skall agera när din man till slut får reda på din rätta natur. Det kan bli avsevärt tidigare än du anar! Du är mer än lovligt naiv om du inbillar dig att du har kontroll över detta.
    Ha ha där har ni sååå fel!
  • nyfiken82

    Har ni hört Rotlös med Stiftelsen!Det är min mans nya favoritlåt!Om han bara visste!!!

  • nyfiken82
    Förbluffad01 skrev 2013-10-02 21:31:34 följande:
    Varför gifte ni er egentligen?

    Var det för att du genom äktenskapsförord skulle kunna säkra besittningen av lägenheten som ett led i planeringen av din förestående otrohet? Så att du kunde gå vidare och söka alternativa män via VM? Om detta skulle slå bakut så kunde du ju i alla fall sitta kvar i "orubbat bo" medans din man fick flytta ut.

    Att du skulle älska din man har du inte visat genom någon enda handling du skrivit om i alla dina hundratals inlägg. Snarare tvärtom!

    Om du verkligen älskar din man så skall du vara öppen och ärlig mot honom och berätta vad du känner och vad du håller på med. Han vet kanske inte ännu om din otrohet även om han nu borde ha aningar om att allt inte står rätt till. Sedan får ni tillsammans planera om ni skall bryta eller starta om. Fortsätta som tidigare kan ju inte bli aktuellt. Ditt nuvarande äktenskap har du ju redan sabbat.

    Det behövs ju inte heller att han vet. Det räcker ju med att du vet! Han kommer så småningom att märka förändringarna. Även om du kan agera som en psykopat så är du väl ändå ingen stor skådespelerska. Du kan inte låtsas älska honom och låtsas at allt är frid och fröjd samtidigt som du eskalerar känslorna för älskaren till en riktig förälskelse utan att han märker din frånvaro.

    Har du fortfarande sex 2-3 ggr i veckan med din man eller har det redan avtagit? Har du ökat dina träffar med älskaren? Har du sex med din man när du kommer hem från din älskare för att han inte skall misstänka något?

    Självklart var jag tvungen att säkra visa delar när vi gifte oss liksom även han gjorde.Ohh nej han vet inte om min otrohet och så kommer det förbli.
    Självklart har jag sex med min man fortfarande annars skulle jag vara rökt på en gång!
     
  • nyfiken82
    Förbluffad01 skrev 2013-10-02 21:39:51 följande:
    Du är redan rökt! du har bara inte insett det själv än!

    Nope det är jag inte!
  • nyfiken82
    Anonym (pelle) skrev 2013-10-02 22:18:27 följande:
    Har du blivit påsatt i kväll ?

    Inte ikväll men idag på dagen mådde du bättre av att veta det?
  • nyfiken82

    Men tänk så mycket fördomar det finns

    haha det är Mitt liv och JAG bestämmer över det

    Om jag lämnar min dotter på dagis på en ledig dag är det jordens undergång då? Om jag inte skulle skrivit att jag skulle träffa min älskare utan bara ut och handlat kläder till henne, hade det varit okej då?

    Och ja jag har sex med min man lika ofta som förut

    JAG kräver ju inte mindre sex för att jag träffas någon annan på sidan om

  • nyfiken82
    Anonym (Trollfar) skrev 2013-10-03 08:30:02 följande:
    Det är lite lustigt med denna typ av trådar, ofta trolltrådar men den finns säkert människor som resonerar och beter sig så här. Det positiva är (enligt min mening) att många kan skriva av sig och ge yttryck för djupa känslor av olika slag ,det gäller bara att man är klar över att man skriver för sin egen del. TS är oftast inte påverkbar (man kastar pärlor för svinen), skriver för att bekräfta sig själv  och kanske skryta lite. Det framgår ju också att framtida ev. konsekvenser inte betyder särskilt mycket, sårad partner och splittrad familj, att leva i nuet, det är ju annars en unik mänsklig egenskap att kunna blicka framåt och fundera över konsekvenserna av sina handlingar, att av kärlek och empati avstå från det som kan skada dem man verkligen älskar.
    Fortsätt att skriva, nästan vad som helst (den som ger sig in i leken får leken tåla)... det är många intressanta inlägg  och i detta medium är vi ju faktiskt bara digilata ettor och nollor för varandra.
    Ja ja du får fortsätta tro att jag är ett Troll!
    Jag skiter i vad du tror.
    Och JA JAG skiter just nu i konsekvenserna här och nu!Jag lever för dagen!Kalla mig psykopat.egoistisk och allt vad ni kan.
    Jag tar konsekvenserna vart efter dom kommer!Om dom kommer!Men vet man hur man ska spela korten så är allt under kontroll!
     
       
  • nyfiken82

    Har lämnat dottern på dagis!Nu´hem och sätta sig och prata med mannen!
    Sovit som en kratta inatt!Funderat vridit och vänt!Och kommer hela tiden fram till samma svar!
    JAG vill ha mitt liv för mig själv...!!!
    Inte massa måsten jag vill vara fri.
    Ingen som ställer massa konstiga frågor när man kommer hem!Nej JAG vill komma hem och sätta nyckeln i låset och veta att det inte är någon hemma.
    Han kommer knäcka ihop totalt men va fan det är MITT liv     

  • nyfiken82
    molly50 skrev 2013-10-03 08:51:40 följande:
    Bra om du har insett att du behöver leka av dig.  Att lämna din man och ge honom chansen att träffa en bättre tjej är det bästa du kan göra fin honom och er  dotter.

    Om du ändå tänker lämna honom så berätta också varför och låt honom behålla vårdnaden om er dotter. Åtminstone tills du är mogen nog för att ta det ansvaret.
    Inte en chans henne får han bråka om kan jag ju tala om!!
Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg