• Haskel

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    nyfiken82 skrev 2013-10-01 11:44:42 följande:

    Jag vet att han ALDRIG skulle göra så mot mig!

    Han älskar mig alldeles för mycket... 
    Ovanstående låter väldigt motsägelsefullt.

    Själv anser jag att man kan älska sin partner över allt annat, men ändå ha sex med andra eller begå misstaget att vara otrogen. Det borde även du uppleva, du säger även att du fortfarande älskar din man.

    MEN, du säger att han älskar dig för mycket för att vara otrogen!
    Frågan är: "Hur mycket", anser du dig älska din partner? Enligt ditt resonemang kan det inte vara fullt ut. 
  • Haskel
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 13:43:43 följande:

    Jag njuter!Ser inget konstigt med det!
    Tack för tidigare svar, vilket iof inte gjorde mig klokare.

    Men jag har nu även läst igenom hela tråden och alla dina svar fram tills nu. Jag är inte människan som fördömer dig, jag har mina åsikter, men jag tror också på människans fria val. Jag känner dessutom inte till hela din historia och eventuellt bakomliggande orsaker till otroheten.

    Det jag dock slås av är att du har svar på allt, vilket visar att du tror på dig själv, vilket iof är en bra sak. Även om dina värderingar, handlingar och åsikter, skiljer sig från många andras.

    Frågan blir då bara: Varför öppnar du denna tråd? Du har redan alla svar och tycker inte själv att du gör något direkt fel. Du menar inte heller att ni har några problem i förhållandet.
    Du verkar snarast lite stolt, över din älskare/otrohet. Jag kan inte heller se att du är direkt intresserad av att diskutera/debattera otrohet i allmänhet.

    Så, vart vill du komma, vad vill du ha sagt, med din tråd? 
  • Haskel
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 14:06:27 följande:


    tack för din förståelse

    Öppnade tråden för att jag trodde det fanns människor där ute som kunde diskutera.Men istället måste jag gå i försvar för mitt handlande

    Inte det jag ville med denna tråd.

       
    Okej. Det är trots allt ett diskussionsforum där alla tankar/frågor är välkomna.

    Intresserar man sig inte för ämnet, bör man låta bli att läsa och svara.

    Tyvärr, provocerar ämnet otrohet många människor. Du har dessutom startat tråden som ett problem, vilket många försöker "hjälpa" dig med, alternativt hjälpa dig förstå att det är fel, enligt dem själva bland annat.

    Jag tror du bör göra ett tillägg i din TS, där du berättar vad du känner och upplever, samt att du vill diskutera detta "fenomen". Sedan tror jag att du gör bäst i att ignorera "påhopp" och sluta försvara dig. Även du känner säkert redan till allmänheten syn på otrohet. Alla har, enligt mig, rätt till sin åsikt, och din är inte sämre än någon annans, möjligtvis annorlunda. Försök släppa din stolthet, och sluta försvara dig, svara istället med din åsikt, dina känslor, så kommer förhoppningsvis tråden "svänga" till mer av en diskussion.
  • Haskel
    Fool skrev 2013-10-01 14:34:24 följande:
    Fattar inte grejen  nä... det framgår ju med all tydlighet att du inte riktigt förstår "problemet" med att bedra sin partner... så om jag förstår dig rätt så har ni inga större problem i er realtion , utan du söker bara sex med andra män för att det är mer spännande än att sexa med din man ?

    Varför folk blandar i din dotter är ju för att hon självklart kommer påverkas av din otrohet... jag menar det är väl klart att även hon drabbas om din otrohet kommer fram och hon får träffa dig och pappan på halvtid ?

    Att han är en bra pappa är det ingen som betvivlar.. om du är en bra mor däremot är tveksamt.. bevilsigen drar du dig inte för att sätta hennes trygghet på spel för din alldeles egna njutning.. din njutning är viktigare för dig än vad din dotters trygghet är.   
    Detta anser jag var oerhört lågt av dig FOOL!

    Jag respekterar allas åsikter vad gäller otrohet och annat. Otrohet har dock inget med barn att göra, om detta kommer till barnens kännedom så är det enbart de vuxnas fel och ansvar. Man ska inte blanda in barnen i föräldrarnas sexliv och sexvanor.

    Att TS åsikt och handlande, när det kommer till otrohet, skiljer sig från din/ditt, är en sak. 

    MEN DET GÖR HENNE INTE TILL EN SÄMRE MAMMA.
     
  • Haskel
    Fool skrev 2013-10-01 15:00:25 följande:
    Point taken och man kan som sagt ha olika åsikter...

    Jag personligen tycker inte man är en bra förälder om man medvetet riskerar sina barns trygghet för lite nöje vid sidan av , precis som man inte är en bra förälder om man kör rattfull med ungarna i bilen , precis som man inte är en bra förälder när man kör i 160 på motorvägen med sina ungar i bilen , etc...iaf inte just då , man kan säker vara en bra förälder på andra sätt.... men juts då har man satt sina egna "behov" före sina barns bästa.

    Om du tycker det lågt att tycka så så har du all rätt att tycka så... man behöver inte tycka lika.  
    Åsikter får alla ha, det respekterar jag. Även din åsikt om att man riskerar barnens trygghet.

    Däremot hävdar du att det är tveksamt att TS är en bra förälder, vilket är något av de lägsta jag läst här. Även om dina om mina åsikter ibland går isär, så vet jag ändå Fool, att du är en intelligent och förnuftig man. Du förespråkar även skilsmässa före otrohet många gånger. Då riskerar man ju inte enbart barnens "trygghet" (dina ord), utan utsätter barnen för "otrygghet" per definition.

    Jag förespråkar varken otrohet eller skilsmässa, jag vet att det förekommer, och alla har sina skäl. Barn påverkas alltid av skilsmässa, både positivt och negativt, otrohet kan vara en orsak till skilsmässa. Orsakerna till otrohet kan vara många. Otrohet är något man "utsätter" sin partner för, inte sina barn.

    Du Fool, är intelligent nog för att veta att en trogen man/kvinna nödvändigtvis inte är en bra förälder. På samma sätt borde du förstå att en otrogen man/kvinna nödvändigtvis inte är en dålig förälder. 
  • Haskel
    Anonym (pecker) skrev 2013-10-01 16:54:16 följande:

    TS vill ha två saker, en het affär och en trogen man som ser på henne med den sortens kärlek som är förbehållen en underbar trogen hustru. Ja det är inte rättvist mot hennes man, men ifrån TS perspektiv så vem är vi att säga att hon inte kan få ha båda två? De flesta av oss nöjer sig med en av de sakerna, men TS behöver uppenbarligen båda, så vem är vi att döma ut henne för det?

    Dessutom så behöver hon inte alls unna sin man samma sak, hon vill ju ha en trogen man som inte ligger runt, och som tror detsamma om henne.

    Vad TS bör vara medveten om är risken att bli påkommen, eller utifall hon blir gravid kan det vara älskarens barn och inte mannens. Det sistnämnda är ingen big deal förutsatt att inte älskaren är av en annan ras eller liknande med väldigt annorlunda utseende, eller ifall barnet skulle behöva transplantation och pappan inte matchar då...(men det är liten risk) det finns ganska många pappor som uppfostrar en annan mans barn i tron att det är sitt eget så det är heller ingen big deal.


    Kloka ord.
Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg