• Fool

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    nyfiken82 skrev 2013-10-01 13:25:59 följande:

    Men det kommer aldrig ske för han kommer aldrig få veta något!Vi spelar våra kort rätt

    Du tror inte ALLA som åkt dit på otroget oxå intalat sig själva att de aldrig skulle påkomna ?
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 13:38:16 följande:

    Känns inge konstigt alls ska jag säga!!
    Antagligern för att du inte har vad som krävs för att kunna ha ett fungerande förhållande , du är en renodlad egoist som endast tänker på sig själv och sina egna sk behov... alltså är du inte redo för ett förhållande där man tyvärr inte kan tänka jag jag jag... utan måste tänka VI.... mitt tips är att du är och förblir singel tills du mognat tillräckligt för att kuna leva i ett förhållande , alternativt att du hittar dig någon man som delar dina åsikter om "frihet" och ger din man en chans att hitta någon som delar hans värderingar.
  • Fool
    Anonym (smurfan) skrev 2013-10-01 13:49:11 följande:
    Du säger att han älskar dig för mycket för att vara otrogen. Du säger att du älskar honom men ÄR otrogen. Han kan lika gärna vara det mot dig med, han kanske spelar sina kort rätt. Nuppar dagisfröken kanske? En klantskalle är du rent ut sagt med ett brutalt stort ego som är skrämmande att läsa om. Jag finner det ofattbart att du inte skäms!
    Egoister som TS skäms sällan eftersom de anser sig vara centrum av universum och att allt och alla finns till för deras egna små nöjen , det är lixom en naturlag för dem.

    I TS fall så finns barnets pappa till för att förse henne med trygghet , kärlek , vara pappa åt hennes barn , etc... och älskaren finns till för att förse henne med andra saker... huvudsaken är att hon får det hon vill ha.. allt annat är oviktigt. 
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 13:55:34 följande:
    Äntligen någon som fattat!

    Mannen och pappan till mitt barn vill jag fortsätta leva mitt liv med

    Kommer fortsätta ha sex med honom med men älskaren kommer finnas kvar han me!

    Njuter sååå av spänningen     
    Tills du blir påkommen dvs och får träffa din dotter på halvtid... ser fram emot att läsa din nästa tråd där du antagligen sitter och tycker synd om dig själv och självklart skyller allt på din man Flört
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 13:59:40 följande:

    Ha ha kommer aldrig hända!!!!

    Ledsen att göra dig besviken! 

    Det min kära TS..... återstår att se.... Cool
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 14:09:49 följande:

    Varför uttalar du dig om saker du inte vet något om??

    Handlar inte om att skryta

    Jag är 31 år gammal och gör precis som jag själv vill!
    Gift eller inte....

    Startade inte denna tråd för att behöva gå i försvar mot alla människor med fördomar!Utan för att bli klokare på situationen och kanske att det fanns någon i samma sits!

    Inte bara massa moralkärringar            
    Ehh.... först skriver du att du gör som du själv vill , sen skriver du att du vill ha en diuskution kring din sutuation... vad finns det att diskutera ? Du gör ju lixom som du själv vill ?

    Jag misstänker att det du kallar för diskution är egentligen medhåll... det du ville med den här tråden var att få en klapp på axeln och höra att det du gör är så bra och fint... eller hur ? 

    Ja självklart är ju alla som tycker att bedra sin man för nöjes skull   moralkärringar och kristna enucker.. så är det säkert....
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 14:17:56 följande:
    Jag gör det inte bara för nöjes skull!

    Jag gör det för att JAG ska må bra.

    Får man inte det man behöver hemma efter att man pratat igenom saker och ting och man inte vill skiljas!Vad är allternativen då??     

    Varför gifte du dig öht ?
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 14:19:45 följande:
    Nej det trodde jag inte!Men att folk kan ha så mycket åsikter!Ni har ingen aning om vad era män/kvinnor gör bakom era ryggar

    Det beror lite på vilket "folk" man snackar om , enligt ett antal undersökningar är 30-50 % som du , resten är inte som du , vilket alltså betyder att många av våra respektive antagligen inte heller gör som du.
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-01 14:17:56 följande:
    Jag gör det inte bara för nöjes skull!

    Jag gör det för att JAG ska må bra.

    Får man inte det man behöver hemma efter att man pratat igenom saker och ting och man inte vill skiljas!Vad är allternativen då??     

    Klrat att du gör det för DIN skull , det är det ingen som motsäger.... det som kritiseras är att ditt "välmående" sker på din mans och antagligen ditt barns bekostnad.

    Vad exakt är det som saknas i ditt förhållande ?  

      
Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg