Inlägg från: Kevinsmamma09 |Visa alla inlägg
  • Kevinsmamma09

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Usch va hemskt Anna, tänk så fort det kan gå,  skönt att det gick bra! Ett kompis par till oss var med om något liknade för snart två år sedan då de hittade deras son flytandes i poolen hos pappans föräldrar, någon hade öppnat upp dörren till poolrummet så han hade gått in och ramlat ner och kunde inte simma var bara 2,5 år då. Allt gick bra som tur var med den värsta resan i ambulans som de gjort...

    Jättefina bebisar Madeleine och Dani. Man längtar ännu mer när man får se bilder på era söta! Gick in i v 34 idag, var hos barnmorskan idag och allt såg bra ut. Fick se en liten film om amning då jag inte fått igång det innan, önskar jag hade fått se den när jag väntade första barnet, väldigt bra! Får se hur det går denna gången, om det finns någon mjölk och om barnet är sugvilligt!!

    Va skönt att allt såg bra ut konami, stort grattis igen!

  • Kevinsmamma09
    Gweny skrev 2014-06-03 10:04:24 följande:
    Äntligen ringde min gynekolog nyss. Hon gratulerade mig och sa att jag som längst kan ha kommit till v.8. Jag frågade om möjlighet till VUL. Hon sa att det är fullbokat till Augusti, men jag har ju luncher...hmm kan du imorgon vid 9? Då har jag egentligen rast, men detta går ju fort.   Gissa att jag sa ja!! Såå snällt av henne, hoppas nu allt ser normalt ut, håll tummarna för mig tjejer!! smile1.gif
    Va roligt och spännande :0) Lycka till!

    Stort grattis numberthree. Jag är i v 34, beräknad 20 juli så ett tag till men börjar närma sig. Inställd på övertid dock då jag gått över 1 och 2 veckor med de andra två. 
    Alla kan inte ha sådan tur som Danni ;0)
  • Kevinsmamma09

    Gweny: Jag har själv ingen erfarenhet av kejsarsnitt men min kompis har haft planerat snitt med båda sina två veckor innan bf!

  • Kevinsmamma09

    Du får gnälla tizi!! Kommer också ihåg alla dessa kommentarer och frågor. Speciellt frågan, har inte du fått än? Jo men visst, det ser du väl på min smala snygga kropp (idiot). Min pappa ringde jätteofta och jag tyckte det var jag var jobbigt så vi kom överens om att jag ringer honom, men varje gång jag ringde så tappade han telefonen då han trott vi fått Vad duktigt av dig som jobbar så här länge. Borde va lättare att inte tänka på att man gått över när man inte bara går hemma men inte så roligt när alla säger så Hoppas det är din tur snart!!! Lycka till..

  • Kevinsmamma09
    lupin84 skrev 2014-06-13 20:23:58 följande:
    Thor väger nu en månad gammal 4515g och är 55 cm lång (3380g o 50 cm då han föddes). Så växer och ökar i vikt gör han =) 
    Han är snäll sover bra på natten, vaknar för mat en till två gånger... Sover kortare stunder på dagen... Bajsar som bara den dag som natt... ;) 
    Jag ammar och känner mer stress för det den här gången med två bröder som lever rövare.. går bra första fem minuterna men sedan gör dem sånt de inte får, bråkar... osv.. Men har ju massa mjölk så vill ju inte ge upp det.. 
    Thor ger nu söta små leenden... 
    Vi tränar nacke varje dag... inget som är jätte poppis! Men men...

    Sedan har ju mina stora killar sommarlov nu i tio veckor =/ Hm räknar nu ner tills mannen går på semester onsdag v 26. Så han ska bara jobba sex dagar till... det ska jag väl överleva utan att riva huset eller bli galen...
    Låter underbart :0) han växer så det knakar ser jag!!
    Min man jobbar fyra dagar till sen har vi hela sommaren tillsammans, till slutet på augusti hela familjen, det ska bli så mysigt och under denna tiden kommer vi få en familjemedlem till, kan inte bli bättre :0)
  • Kevinsmamma09

    Va fin du är Anna! Känner igen mig i det du skriver, mina två är födda i oktober och februari och det var riktigt skönt om man jämför med att vara höggravid mitt i sommaren, men nu har man testat på det med ;0)

    Idag fick vi äntligen tummen ur att handla babysitter, amningskudde och vagn. Nu är det bara småsaker som blöjor m.m. kvar, bebisens första plagg, tvätta upp kläderna och sätta in spjälsängen i vårt rum. Har den kvar i lilla pojkens rum fast han fått annan säng, haft kompisar med barn på besök så då har det passat att de sovit den, får besök om två veckor igen sen får den flytta in till oss och bäddas!!

  • Kevinsmamma09

    Stort grattis till dig tizi, va underbart att hon äntligen är här! Hoppas ni alla mår bra?

    Grattis även till dig angeni och välkommen tillbaka :0)

  • Kevinsmamma09
    angeni skrev 2014-06-24 08:19:54 följande:

    Tack så mycket :) känns skönt att vara tillbaka men är ju så nojig över minsta lilla. Varje gång jag är på toa så är jag livrädd och torka mig. Kommer det vara blod på pappret? Hmm måste försöka slappna av... Är lika nojig med gravsymptomen är de kvar??

    V 4+4 idag tror jag. När ringer man bm?


    Jag tror man kan ringa direkt och få tid till inskrivning. Nu när det är sommar så är det kanske bra att vara ute i god tid med :0)
  • Kevinsmamma09
    konami skrev 2014-06-24 19:59:18 följande:

    Grattis angien.

    I dag var vi på kubb och allt såg bra ut känns så otroligt skönt nu är jag i v 12+4 och är Bf 1/1-15 :) vi visade bilderna för barnen och berättade att de ska få ett syskon. De blev jätte glada :)


    Underbart att höra :0)
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3