Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Anna J01 skrev 2013-11-27 11:45:47 följande:
    Har också funderat på danderyd men har ingen erfarenhet av det alls.
    Va du på vanliga eller bb stockholm? Eller vad det nu heter?
    Vanliga förlossningen. Gick superbra. Men då hade jag ju gått på aurorasamtal innan och fick en igångsättning då min dotter beräknades vara lika stor som min son var redan på bf-dagen. Men hon kom ju ut och vägde ynka 4050 gram...  

    Är ju sugen på Danderyd igen. Eller så är jag helt wild and crazy och väljer karolinska, men det är samma sak där. SÖS är ju närmast... Nåväl, det ger sig nog. 
  • MadeleineH
    emmisss skrev 2013-11-27 14:47:16 följande:
    Nej det tror inte jag heller igentligen, som du säger massa olika faktorer, som hormoner, att man redan har två huliganer hemma som kör slut på en sen innan, stress med allt vad vardag innebär av hämning, lämning, handla, städa mm en graviditet hjälper ju lixom inte till!;)
    Det knäppa för mig är att jag mår som bäst denna graviditet. Och då jobbar jag som ett svin emellanåt och reser utomlands och så. Jobbar lätt 14-16 timmar i två-tre veckor. Mitt inne i en sån period nu. Men det är helt okej, av någon märklig anledning.

    tror att det kan bero på att jag tränar så mycket som jag gör. Började för första gången i april, och har hållt igång rejält efter det. Både egen träning, pass och PT. Mår bättre helt enkelt.  
  • MadeleineH

    Jag tränar på luncherna. Har blivit ett måste.

    När jag jobbar mycket och oftast då utomlands tar papporna hand om barnen. Precis som jag gör när de är borta. Den här veckan har min dotter bott hos min sons pappa då min man är bortrest också. Men hon är sjukt nöjd, värsta äventyret.

    Annars är jag ju väldigt flexibel med jobbet och kan gå lite som jag behagar, så jag tar extra ledigt med barnen och så annars.

    Men jag var faktiskt riktigt nervös när jag plussade... Hur klarar man arbetstopparna plus en graviditet!? Men peppar peppar, än så länge har det gått bra!

  • MadeleineH
    Kevinsmamma09 skrev 2013-11-27 18:51:08 följande:
    Ja just det. Var på inskrivning idag och här får man bara gå på ett ultraljud i v 18, är bortskämd med att i vår förra kommun fick man gå i v 12 och 18. Hur är det hos er? Hur många har ni gått på? Funderar på att gå på ett privat, fick det som tips, bara för att kolla så allt är bra och om där är en eller fler, hur hade ni gjort? ska man nöja sig med ett?
    Jag är på tok för nojjig för ett. Även om jag vet att ett bra ultrljud ändå inte är en garanti för framtiden.

    Jag fick ett UL för att bekräfta att jag var gravid och hur långt jag hade gått. Sa at jag var orolig och gärna kollade innan. Det var i 9+3 tror jag. Sen gjorde vi KUB, och nästa vecka är RUL. 

    Sen kommer jag få minst ett tillväxt-UL, ett i vecka 37 i alla fall. 

    Jag går på Mamamia, privat i Stockholm. 
  • MadeleineH

    Konami: så kul!

    Kevinsmamma: jag försökte promenera mer förut, men brrr vad kallt det är nu!

    Jag gick in i vecka 19 idag!

    Har dock slutat känna av buffar. Får väl hoppas att bebisen sparkar inåt. Oro är en ständigt återkommande känsla som gravid, man får väl lära sig att leva med det bara.

  • MadeleineH
    konami skrev 2013-11-29 09:24:46 följande:

    Tack :) Ska du inte ringa och fråga ? Vet att jag hade så men sonen och fick komma in rätt fort
    Det är ju bara i 18+0 så jag tror mig veta att jag kommer få höra att det kan vara så. Har ju inte kännt supertydligt, har moderkakan framtill, så jag tror bara jag behöver ha lite tålamod. Låta den sparka sig lite starkare. '

    Har känt sent med bägge barnen innan på grund av moderkakans placering på samma dumma ställe varje gång. Med barnen innan har jag aldrig känt innan RUL. 
  • MadeleineH
    konami skrev 2013-11-29 10:07:43 följande:
    Okej men jag åkte in vid v 18. Och fick komma in ganska snart . Tycker ändå du ska ringa och fråga :)
    Ska avvakta ett tag till. Själv med sjukt barn hemma och har ingen som kan lösa av heller. ska försöka köpa en läsk (som jag hatar!) men bara för att testa om det händer nåt då... 
  • MadeleineH
    Veronica83 skrev 2013-11-29 10:53:15 följande:
    MadeleineH: tror inte det är något farligt. De har ju så mycket plats nu så de kan vända och vrida sig som de vill. Ligger säkert och sparkar inåt :)
    När har du rul?
    Ja, jag tror det också. Försöker vara tredjegångsgravid-cool. Går sådär. 

    Men den här har jag ju känt av tidigare än de andra. Det har varit klart att det varit bebisen, men det är väldigt dämpat. 

    Har RUL nästa torsdag. 
  • MadeleineH

    Här har bebisen buffat på ordentligt idag, mycket skönt! Kunde se utanpå magen när dem fick in riktiga karatesparkar!

    RUL på torsdag!!!

  • MadeleineH

    Danni, har du åktid och kollat. Jag blödde då och då under min första graviditet men det gick bra.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3