Inlägg från: Kevinsmamma09 |Visa alla inlägg
  • Kevinsmamma09

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Jag är nog ganska härdad med tanke på att jag kräktes i 9 månader förra graviditeten så känns magsjuka som en gammal vardag jag hade innan om man kan säga så ;0) men det är ändå inget roligt, att inte kunna äta och dricka och att man blir så trött och utan energi, men jag har alltid haft en extra växel att lägga i, har svårt för att vara sjuk jag blir rastlös av att bara ligga stilla samtidigt som jag vet att man måste vila som sjuk och gravid, så det blir mycket mys med barnen i soffan och sängen!!

    Anna : vår bebis har också varit helvild idag :0) kanske en period nu, hat för mig att vi är nästan lika mycket gångna!!

  • Kevinsmamma09

    Jag har bf 20/7 så en evighet kvar känns det som! Är i vecka 32.
    Jag tycker också att värmen är jobbig, föredrar skugga och lite blåst, där trivs jag bäst :0) Tycker det är skönt med värme och sommar och man måste inte stå/ligga mitt i solen om man inte vill. Nätterna är också jobbiga, min man är i chock då jag alltid fryser på nätterna och klagar alltid på somrarna att han inte få ha fönstret öppet och det har jag haft ett par veckor nu :0) kan inte sova annars. Ringen rök också för två-tre veckor sen då jag knappt fick på den och ville inte riskera att den skulle fastna så att man måste klippa upp den eller nåt.
    Jag längtar också efter vår bebis, men skönt med lite tid kvar så att man slipper stressa med det sista som ska fixas.
    Jag är lite osäker dock på vad man behöver för kläder till en nyfödd mitt i sommaren då jag har oktober och februari barn sen innan, någon som har erfarenhet och kan tipsa mig?? Behöver man ändå långärmade bodies och pyjamas och så eller blir det för varmt för barnet??

  • Kevinsmamma09
    Anna J01 skrev 2014-05-27 09:36:26 följande:
    Jag va på ultraljud igår för att se om moderkakan flyttat sig. Den var ju lite föreliggande vid rul men nu satt den högt och fint.
    Fick en jätteengagerad och trevlig läkare och det har nog aldrig varit så kul att göra ultraljud.
    Fick riktigt fina 3D bilder trots att det ju egentligen bara va en säkerhetskoll av moderkakan..
    Det va i alla fall absolut säkert en liten tjej.
    phpFrioxR91444.jpg
    Vilken underbar bild! Ser ut som att ha det så mysigt så där inne :0)
  • Kevinsmamma09

    Håller alla tummar och tår konami att allt ser bra ut på måndag!!!!

    Igår fick jag äntligen hem från försäkringskassan att jag fick beviljad graviditetspenning, känns så skönt. Så jobbar min sista dag på onsdag nästa vecka, bara tre arbetsdagar kvar!
    Det roliga var att min handläggare eller vad det heter ringde min chef i måndags för att hon hade glömt att fylla i om jag var tillsvidareanställd eller vikarie, och då hade hon även frågat hur många små barn vi hade på jobbet och om jag verkligen behövde ta hand om dem...vad tror hon liksom!!! Hon skulle ta ett beslut snart sa hon, dagen efter kommer det ner i brevlådan alltså igår, så himla komiskt, måste gått undan som f*n. Tog bara henne över tre veckor innan hon kunde ringa min chef om komplettering, sen jäklar var hon snabb...Så bara tre dagar kvar sen ska jag och barnen bara mysa tills trean kommer...inga tider att passa och ingen stress!!!

  • Kevinsmamma09
    Anna J01 skrev 2014-05-28 19:51:56 följande:
    Va skönt kevinsmamma!
    Jag lämnade in min sista tenta idag så nu tar jag också ledigt! smile1.gif
    Tack så mycket! Detsamma, måste va skönt att ha det klart nu så du slipper tänka på det?!
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3