• Nawifa

    gravida från gruppen planering till nr 3

    MadeleineH skrev 2014-04-29 21:30:50 följande:
    Ja, nu börjar det närma sig! smile1.gif  
    Maria222 skrev 2014-04-29 21:24:07 följande:Madeleine: vad spännande! Kanske har du din bebis till helgen! Låter dock jobbigt med krämporna.
    Hoppas verkligen på att de lyssnar på mig. Men jag tar med mig min man också på läkarbesöket och han är rätt bra på att slå näven i bordet. Han tycker generellt sett att vården är för slö mot kvinnor, män blir klart mer omhändertagna. Så han kommer verkligen hjälpa mig, oss, om det behövs. Dessutom är det bra att han kan läkartermer och annat sånt så han kan briljera lite inför dem. smile1.gifJag har bara haft igångsättningar innan så det är det enda jag vet... Det skrämmer inte mig. 

    Superfin vagn! 


    Hoppas du blir igångsatt så du slipper ha mer ont nu. Bebisen är ju ändå färdig nu :) vår bebis heter Alicia Elsa Lilly. Väldigt vanliga namn men det var svårt att komma på något alla gillar denna gång när vi har så många viljor. Sonen röstade på att hon skulle heta Zlatan, men det kändes inte riktigt rätt ;)
  • Nawifa

    Madeleine: vad tråkigt att dom inte lyssnade på dig. Jag förstod när mitt vatten gått att dom inte gärna sätter igång en. Jag hade vattenavgång på söndagen och inte förän torsdagen diskuterade dom igångsättning, då lossnade min moderkaka så istället blev det akut snitt men det är konstigt att dom drar på det så. Din bebis är ju fullgången och du vill föda normalt vilket sägs vara det bästa för bebisen. Håller tummar och tår för att bebis hittar ut nu i helgen och om inte så hoppas jag du får en igångsättning! Kevinsmamma: huu vilket fruktansvärt besked! Vet inte vad jag skulle göra om det hände mig! Kram!!

  • Nawifa
    Kevinsmamma09 skrev 2014-05-10 14:08:22 följande:

    Är också nyfiken hur livet som trebarnsmamma är!!?

    Stort grattis lupin, underbart att han äntligen är här, triss i pojkar, underbart, måste gått fort???


    Det är underbart rörigt, vissa stunder är det svårt att få tiden att räcka till för alla. Men familjen blev plötsligt komplett. Det saknades en och nu är hon här :)
  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2014-05-11 12:36:45 följande:

    Tack för alla grattis!

    Här är ett litet bildbevis på Fiona!

    phpxxRlZu12294.jpg


    Men Gud så söt! Hon ser lite långhårig ut ju :) grattis igen!
  • Nawifa

    Åhh här händer det saker! Stort grattis danni!! Skönt att allt gått bra! Den 18 maj passerade Alicia BF datumet ned sina 3,5 kilo och 50 cm. Altså har hon gått upp 1,6 kilo från sin minsta vikt :) nu känns hon mer som en riktig nyfödd trotts sina åtta veckor i livet :) här har ni en stolt syster :)

  • Nawifa
    konami skrev 2014-06-24 19:59:18 följande:

    Grattis angien.

    I dag var vi på kubb och allt såg bra ut känns så otroligt skönt nu är jag i v 12+4 och är Bf 1/1-15 :) vi visade bilderna för barnen och berättade att de ska få ett syskon. De blev jätte glada :)


    Vad härligt att allt ser bra ut! Vår son är född 1/1-10 decenniets första bebis, det blev en rätt spännande nyårsnatt :)
  • Nawifa

    Vad mysigt att få se era magar och fina små bebisar! Alicia blir tre månader i morgon. Men egentligen skulle hon bara varit en månad. Hon ser ut och är som en bebis på en månad och vi spenderar långa stunder med att beundra vår lilla prinsessa!

  • Nawifa

    Jag har gjort två vaginala förlossningar och ett väldigt akut kejsarsnitt i min journal står det urakut. Jag vet inte hur ni som upplevt både och tycker men jag tyckte verkligen att dagarna efter snittet var hemska. Trotts höga doser morfin hade jag fruktansvärda smärtor och det tog mig fyra dygn att orka vara nere på neonatalavdelningen mer än 10 minuter. Nu förlorade jag mycket blod också, men gör alla snitt såhär ont efteråt? Jag trodde nämligen innan att snitt var den enkla vägen och vaginalt var det svåra. Nu tycker jag helt tvärtom för egen del. Sen har mina vaginala förlossningar varit ganska enkla med väldigt lite smärta efteråt. En alvedon hjälpte då.

  • Nawifa
    Numberthree skrev 2014-07-03 17:39:47 följande:
    Jag snittades kl 8. 8.22 var hon ute och 17.30 var jag uppe och gick. Det gjorde ont som fan att vända sig men jag klarade mig med vanliga värktabletter.
    Wow! Det var snabb återhämtning! Jag lämnade sängen första gången nästan två dygn efter förlossningen för att gå på toa. Men tror det mesta berodde på mina blodvärden. Jag fick 9 påsar blod, det kan säkert gjort att jag kände mig extra dålig.
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3