Inlägg från: Danni 83 |Visa alla inlägg
  • Danni 83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Vad härligt Veronica! Grattis. Jättefin bild

  • Danni 83

    Lupin84: skriv att det är fysiskt tufft och motivera varför, lyfta småbarn? Hjälpa till att klä på+av barnen, byta blöja? Mkt lyft? Och sen att det inte finns chans till omplacering. Hoppas att det går vägen!!

  • Danni 83

    Anna: jag längtar också en massa! Fast jag har aldrig önskar att graviditeten ska ha slut, jag har alltid tyckt att den varit så mysig att den kunnat få bara för evigt men den här gången längtar jag ihjäl mig efter bebisen även fast veckorna tickar på så snabbt! 17 kvar nu :-O

  • Danni 83

    Emelie: titta vilken litet hjärta! Åh så söt. Vad underbart det måste vara för er. Grattis återigen!

  • Danni 83

    Madeleine: Vad skönt för dig att förhoppningsvis bli sjukskriven. Du verkar ha fått ha så högt tempo, jag är impad men inte särskilt avundsjuk . V31 nudå - och du kör fortfarande på heltid. Jag är i v24 och har jobbat 75% de senaste 2 veckorna. Kan säga att jag hade också mycket sammandragningar men nu iom sjukskrivningen så har de blivit mycket bättre! Foglossningen blir värre tyvärr, men har bälte och ska-ska-ska göra övningar av sjukgymnast :-/. Jag har ansökt om sjukpenning idag från FK, har också en del kontorsjobb men tänker att 25% är ändå värt för oss att tappa i lön. Jag skulle inte funka jobba heltid nu känner jag, då skulle jag bryta ihop. Nu har jag lite mer ork för hem, barn och lite mer tid för mig själv. Ni är modiga som flyttar så tätt inpå, men ibland har man kanske inte så mycket val. Med nycklar till nya lgh den 14 så har ni ändå 2 v på er att flytta innan bf? Har ni tänkt ta flyttstädning? Med Rut kan jag verkligen rekommendera det, vi har tagit det tidigare och det var värt varje krona. Har även hemstädning nu varannan vecka, det är också värt allt i världen. Sen när jag går hemma kommer vi städa själva men nu men jobb för mig+heltidsstudier och deltidsjobb för sambon så prioriterar vi tiden vi har tillsammans.

    Maria: vi har köpt "ny", begagnad vagn på Blocket, köpte deb nog i v19, efter RUL när man såg att allt såg bra ut . Ska beställa ny insats nu så fort lönen kommer . Annars så tänkte jag köpa hem ett babygym, förhoppningsvis från Tradera, annars tror jag inte att det är så mycket som vi "behöver" . Har mycket kläder kvar o.s.v från de andra, sängkläder m.m men skulle behöva ett skötbord att sätta över badkaret, kanske går att hitta på Blocket. Några nya kläder blir fet säkert, finns så mycket fina kollektioner nu i ekobomull från Kappahl och Åhléns. Vad behöver ni köpa till?

  • Danni 83

    Åh vad jobbigt Makane men skönt att du fick komma in direkt och utesluta utomkveds. Närmar vul nästa gång? Var ju säkert för tidigt att se hjärtat bara sist, det kommer säkert gå bra!

    Lupin: men fy vad tråkigt, men snabba besked ändå! Har du prövat sjukskrivning? Kanske kan få till 50 % iallafall så kan du spara lite på kroppen och föräldradagar? Har ni kvar några dagar för förra barnen?

  • Danni 83

    Sabina: ojdå, föddes hon redan i v34. Hoppas liten stannar lite till, för allas skull. Jobbar din sambo långt bort?

    Jag har foglossning från h-ll, gör så ont och råkar jag trampa lite snett med benet, ta ett snedsteg eller för snabbt så hugger det som knivar. Sambon jobbade hela helgen så jag var själv med trollen. Tog oss till Leos igår för att de skulle få rasa av sig och ute en sväng med cyklarna idag. Men nu är det kryckor för min del här hemma

  • Danni 83

    Madeleine: vad tufft att ha sådana tankar, jag är mest orolig för förlossningen att den ska gå bra, att jag ska klara smärtan osv. Fast det har gått bra med de andra .. Jinxar? Vad

    är det ? aldrig hört.

    Anna: yey jösses vad fort det har gått för dig!

  • Danni 83

    Sabina: ok, skönt att det gick bra, fast det gör det väl oftast i de veckorna, är väl mest före v30 som det kan vara kritiskt. Om inget är fel vill säga.. Hur fort gick förlossningen med förra? Känns det som om 2 timmar är en risk?

    Med första sonen tog det 29 timmar från första svaga värkarna, vi kom in på SÖS och var öppen 4 cm, från det tog det 10 timmar till. Med andra sonen gick jag en dag med svaga värkar, vattnet gick vid 23 och han är född vid 4. Så allt som allt från första svaga värkarna tog det 17 timmar. Runt 6 intensiva timmar från öppen 2 cm när vi kom in på sjukhuset.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3