Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Anna J01 skrev 2013-11-06 11:09:07 följande:
    Wihoo nu är jag häär!!
    Bf 16/7
    Hurra!!!! 
  • MadeleineH

    Nupp är samma sak som KUB, fast utan blodprovet.

    Vi gjorde KUB, har varit rädd för trisomi 13 och 18. Och om vi skulle få barn med Downs syndrom ville vi veta det innan.

    Jag går in i vecka 16 imorgon. Börjar få ont i halsen, inte kul!

    Har/ska ni här inne vaccinera er mot influensa? Man kanske redan borde gjort det. Jag är väldigt osäker.

  • MadeleineH
    maribel skrev 2013-11-07 12:07:48 följande:
    Ska göra Kub nästa fredag, lääängtar! Tycker det är svårt det där med vaccinera. Glömde fråga bm sist. Men nej, jag tror inte att jag ska göra det fast jag borde kanske. Jobbar ju på Arlanda och träffar på tusentals baciller varje dag ? 
    Åh vad spännande! Du får upptdatera oss sen! 

    Jag tror jag skippar det också, men det ä så knepigt med alla beslut som ska tas.  
  • MadeleineH
    lupin84 skrev 2013-11-07 19:57:16 följande:
    Mår illa på morgonen... men annars ok! 

    Idag var jag på inskrivningssamtal, v 14 nu =) Nästa vecka ska jag ringa om UL, som blir i v 18!!
    Tog blodprover - tre rör.. sedan kollade hon socker och blodtryck.. har haft högt blodtryck med båda mina gossar så de är de jag oroar mig mest för inför den här tredje...
    Sedan var de ju alla vanliga frågor...  men nu är vi på g ;) Nu ska jag inte till henne förrän i v 20...  
    Vi pratade om säsongsinfluensa sprutan, den ska jag i så fall ta efter UL och de rekommenderade hon mig att göra..  
    Hm, ja vad svårt med vaccin alltså. 

    Jag ska på RUL 5 december, i vecka 19 tror jag. Nästa BM-besök är strax innan jul, i vecka 21. Undra hur det blir sen, var fjärde vecka kanske? 

    Hur är det med er oro och så, har den släppt? Jag går fortfarande i tankar som "OM det blir en bebis" etc. Har aldrig riktigt lärt mig slappna av och tro på att jag verkligen ska bli mamma. Varken första, andra eller nu tredje gången. Tror att jag läst för mycket som jag inte borde gjort, här på familjeliv bland annat...  
  • MadeleineH

    På mig syns det tydligt. Vecka 16 som sagt. Med första barnet dök magen upp i vecka 24-25. Med andra var jag så stor redan innan RUL att folk frågade om tvillingar och om det var dags att föda snart.

    Jag får alltid en REJÄL mage och räknar med det igen.

  • MadeleineH
    Danni 83 skrev 2013-11-10 09:46:12 följande:
    Hej, jag hoppar in här nu, har vart aktiv i andra trådar hittills. Går in i v 10 imorgon, beräknad till 15/6. Ska på vul på tisdag om en vecka, är så spänd att allt ser bra ut- speciellt efter förra mf i somras. Annars mår jag bra, lite trött och illamående men ändå bättre än med tvåan. Med första mådde jag jättebra hela tiden, tvåan var värre. Fogarna känner jag av, vilket kanske kommer blir tufft. Vi får se. Magen har exploderat och svullnar upp- vet inte hur jag ska kunna hålla detta hemligt i 3 veckor till.
    Wow! Fin mage! 

    Min är riktigt stor, vilket både känns bra och läskigt. Vill ju välja själv vem jag berättar för och hur etc, men jag har ju inget val - alla ser ju vad som är på g. 

    Tyckte jag kände av bebisen för några dagar sen, men nu ingenting... Är ju såklart bara i 15+3, och vet sen KUB att jag har moderkakan fram (för tredje gången) - så jag kanske inte ska bli så nervös över att jag inte känner nåt. Onekligen har ju magen växt. 

    Körde PT-pass idag. Är så sjukt glad att jag vara i mitt livs form - gravid med mitt tredje barn i vecka 16! Skrattande Hoppas jag kan träna fram till förlossningen. 
  • MadeleineH

    *håller för öronen och ögonen för alla varningar* lalalallalalalalallllaaaaaaaaaaaaa!

    Imorgon - vecka 17! Otroligt vad fort det gått, men det lär jag få äta upp flera gånger innan bebisen är här. Längtar till RUL 5 december. Hoppas denna parvel inte håller benen i kors. 

  • MadeleineH
    maribel skrev 2013-11-14 22:49:59 följande:

    Kul! Grattis! Har 9 timmar kvar till kub, längtar ju så att se ul! Måste erkänna att jag kollade på barnvagnar igår och är sugen På en teutonia fin. Nå'n med erfarenhet av en sån?
    Ingen erfarenhet. Men nyfiken på KUB. 
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3