Inlägg från: Veronica83 |Visa alla inlägg
  • Veronica83

    gravida från gruppen planering till nr 3

    konami skrev 2013-12-02 13:16:25 följande:

    Det är ett mf komklumpar när jag var på toan :/ så typiskt andra mf på raken :(


    Åh nej!! 2 ggr på raken. Det är du verkligen inte värd! Hoppas verkligen knytet vill stanna nästa gång!! Skickar styrkekramar!!!
  • Veronica83
    MadeleineH skrev 2013-12-04 12:14:15 följande:

    Jag ska på RUL imorgon. Lite nervös.

    Kände precis bebisen hicka. 


    Åh va mysigt att få se den lilla sprattlande bebisen!!
  • Veronica83
    MadeleineH skrev 2013-12-04 16:03:47 följande:
    Ja vi får verkligen hoppas allt går bra imorgon! 

    I mitt första föräldrautövande av det här barnet förbjuder jag den att hålla benen i kors. Då blir det ingen veckopeng, inga datorspel och inget lördagsgodis. smile2.gif  
    Ok, själv vill jag få könet som en överraskning när bebis kommer ut :)
  • Veronica83
    Sabina1982 skrev 2013-12-04 17:49:46 följande:

    Hej flickor! Hur går det för er?

    Idag var jag på RUL och allt såg så bra ut. V 20 i morgon. Hade livmodern i framåtläge el va d nu hette så därför känner jag inte av sparkarna riktigt ännu. Känner lite bubblande vissa dagar dock.

    Bad om att få veta kön & det blir en tredje flicka i barnaskaran :)

    Kort ville hon inte alls va med på så fick 4 jättedåliga bilder, vilket är tråkigt men huvudsaken är att hon mår bra & att allt såg bra ut. 22 cm från huvud till fot så hon växer :)

    Konami: jag beklagar verkligen :(

    Sänder massa styrkekramar


    Härligt att allt såg bra ut!! Ja många tjejer blir det, själv tror jag att jag får Triss i killar :) men jag får vänta tills bebis kommer ut innan jag får veta :) vill inte veta innan.
  • Veronica83

    V 7+4 idag tröttheten har infunnit sig i min kropp. Skulle kunna sova dygnet runt.. Och det där lilla retande illamåendet som bara gnager lite hela tiden..... Underbart att va gravid med 2 eneriknippen till barn i huset :)

  • Veronica83

    Imorse när jag gick på toa fick jag brunaktigt gammalt blod på pappret. Man blir så nojjig. Vill ju inte ha mf.... Får väl vänta och hoppas på det bästa.

  • Veronica83

    Den lilla blödningen med gammalt blod va väldigt kortvarig. Har inte haft något mer sedan torsdags morgon. Så nu hoppas jag att det inte blir mer sådana hör spratt, man blir så nojjig och orolig.

  • Veronica83
    MadeleineH skrev 2013-12-12 11:14:15 följande:

    Jag har nått 50% idag! Wohooo! Bara 20 veckor kvar nu. Känner av bebisen mer och mer, och framförllt om jag druckit juice eller nåt. Då sparkas det på. smile1.gif  

    Kom hem 03 inatt. Så gott som alla flyg från Heathrow var inställda på grund av dimma. tack och lov hade jag blivit ombokad på ett annat plan och kunde ta mig hemåt ändå, men många blev strandsatta. jag svimmar om jag står upp för länge vilket jag "råkade" nämna för flygplatspersonalen samtidigt som jag tryckte fram magen allt jag kunde. Slapp stå timmar i kö då tack och lov. Väl på Arlanda fanns det inga taxibilar, fick vänta över en timma. helt galet och inte kul när man är så trött att man vill dö typ. 

    Men nu ska jag ladda batterierna igen och vara fit for fight nästa vecka. Flera PT-pass inbokade. Undra hur det ska gå nu när magen börjar bli ivägen!? smile1.gif  


    Härligt att du kommit över den första halvan!! Vad brukar du göra på dina pt-pass? Tränar också en del, men haft uppehåll nu sedan blödningen. Men ska börja lite smått nu igen, tränar visserligen inte med någon pt då :)
  • Veronica83
    Anna J01 skrev 2013-12-13 09:19:32 följande:

    Fy bubblan vilken dag det va igår. Va så trött och mådde så dåligt. När det va dags för lunch började jag kräkas i skolan.

    Sen när jag äntligen var hemma vid 20- tiden började jag storgråta och kunde inte sluta på flera timmar. Drömde sen att Pelle packade sina saker och lännade oss.

    Vaknade i morse och fortsatte att gråta.

    Lyckades tack och lov ta mig o kragen innan det va dags att gå hemmifrån och lyckades (tror jag) övertyga barnen om att det inte var deras fel att mamma var ledsen.

    Gravidhormonerna stormar verkligen nu! Trillingar kanske? smile1.gif


    Jobbigt när hormonerna tar över! Själv går jag tunt och är små irriterad hela tiden och stör mig på folk... Hahaha visst är det underbart att vara gravid ;)
  • Veronica83
    Kevinsmamma09 skrev 2013-12-15 20:26:20 följande:

    Bara fyra arbetsdagar kvar sen är det äntligen dags för lite ledighet och det behövs. Ledig till den 7 januari ska bli så skönt. Fick beställa lite nya gravdikläder då jag är mindre än när jag blev gravid förra gången så det jag hade var alldeles för stort men kanske kan användas mot slutet bror på hur stor man blir :0)
    Behövde framförallt byxor då det börjar bli lite tajt.
    Mår fortfarande illa men helt klart hanterbart, mycket värre förra gången för då spydde jag med *peppar peppar* så jag klagar inte, tar legrigan dock för annars blir det för jobbigt på jobbet. Vi helst undvika att ta tabletter men måste man så måste man, ska se om jag klarar mig utan dem under jul och så tänkte testa och se.
    Hoppas det är bra med er andra?!


    Härligt med lite ledighet! Själv kommer jag vara ledig några dagar mellan jul och nyår, men de är inte många :/

    Hoppas det kommer fungera utan tabletterna under jul!
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3