Inlägg från: Sabina1982 |Visa alla inlägg
  • Sabina1982

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hej allihopa! Längesen jag var aktiv nu men har mått så dåligt psykiskt för jag har varit så orolig inför mitt ultraljud men idag gjordes d o allt såg fint ut o det var en livlig ligen en :)

    V.13 idag så nu blir d officiellt o vi ska berätta för barnen i helgen :) jag e såå lycklig

  • Sabina1982

    Jag har kuben nu på måndag :) då blir d första ggn sambon är med o får se den lille ( han har dock sett en bild men inte samma sak)

    Jag har typ inga symptom kvar förutom stor mage :D o lite mer hungrig än vanligt men annars inget alls.

  • Sabina1982

    Hallå tjejer! Hur går d för er?

    För mig går d bra va jag vet. Dock har jag mycket cellförändringar sa min läkare förra v & började faktiskt prata cancer med mig, känns sådär kul :( väntar nu på svar från alla prover.

    Men bebis mår bra & kub testet gick kanon.

    Igår fick jag hem en angelsound doppler o d va underbart att höra bebis hjärta! Nu när man är i dom sk spökveckorna innan man känner rörelse. V 15 igår så d går framåt iaf :)

    Hur går d för er?

    Ul bild från kubtestet :)

  • Sabina1982
    MadeleineH skrev 2013-11-01 13:00:17 följande:

    Jag gick in i vecka 15 idag, 14+0.

    Fick reda på kuben, som gick bra,att moderkakan ligger i framlägg denna gång med. Undra när jag ska gå känna av lilla monstret då?

    Jag är rejält stor, var det senaste graviditeten också. Det går inte att dölja att jag är gravid för fem öre...

    Precis varit på träningspass. Känns verkligen att hjärtat får jobba hårdare, lite läskigt ibland. Men det är bara att köra på!


    Duktigt att du tränar iaf :) jag orkar inte d mrn ska försöka ge mig ut på promenad varje kväll iaf.
  • Sabina1982

    Hej flickor :) nu är d ett tag sen jag var inne igen. V 17 i torsdags så d rullar på här & jag känner mig redan stor & klumpig. Fått börja använda foglossningsbälte på jobbet alla redan, mindre skoj.

    4 dec är d dags för Rul & vi ska be o få veta könet. Nyfiken på va d är för en liten i magen.

    Inga känningar av små fjärilsbubblor ännu men kan helt klart vissa dagar känna var den ligger för jag får som en hård bula :)

    Lyssnar med min angelsound ibland o hjältslagen ligger runt 147 slag i minuten & h*n sparkar hej villt. Längtar tills jag känner av det. Ska försöka få till en bild på hur stor magen är idag.

  • Sabina1982
    Anna J01 skrev 2013-11-16 20:18:28 följande:
    Nä jag har ingen aning. Va min svägerska som hört det av en vän som är lite hälsofixerad eller vad man ska kalla det. Hon pratade om att flouret rekomenderas ju av tandläkare men dom har ingen koll på hur det påverkar resten av kroppen. Har inte kollat upp det något så än så länge är det hörsägen.

    Fin mage Sabina! Så kul att se att det går bra för dig smile1.gif kommer ihåg när du plussade efter att ha fått småblödningar. Eller minns jag fel! Haha man är ju faktiskt lite snurrig nu för tiden smile1.gif

    Nästa helg blir det Ullared!! Ska bli så kul smile1.gif tänker faktiskt unna mig att köpa nån liten bebisgrej trots att jag bara kommer vara i v.6 då smile1.gif
    Men oj jag måste ha missat att du har plussat. Ett jättegrattis till dig!!!

    Ah d är skönt o du minns rätt. Jag mådde riktigt konstigt veckan innan bim & tog test på test men visa negativt. Plussade inte förrens bim +4 så d tog sig på 9:onde försöket. Sen fick jag en liten blödning men än är bebis kvar i magen o jag hoppas den är här för att stanna 4 ever hos oss nu.

    Vi hade ju typ lagt ner våra försök o tänkte vänta lite me att försöka igen men så fort vi gav upp så tog d sig :)

    Härligt att d tagit sig hos dig me nu! Hur länge försökte ni?
  • Sabina1982

    Hej flickor! Hur går det för er?

    Idag var jag på RUL och allt såg så bra ut. V 20 i morgon. Hade livmodern i framåtläge el va d nu hette så därför känner jag inte av sparkarna riktigt ännu. Känner lite bubblande vissa dagar dock.

    Bad om att få veta kön & det blir en tredje flicka i barnaskaran :)

    Kort ville hon inte alls va med på så fick 4 jättedåliga bilder, vilket är tråkigt men huvudsaken är att hon mår bra & att allt såg bra ut. 22 cm från huvud till fot så hon växer :)

    Konami: jag beklagar verkligen :(

    Sänder massa styrkekramar

  • Sabina1982

    Tjooo girls!

    V 25 idag så nu börjar d närma sig.

    Va till läkarn idag & blev sjukskriven 25 % en månad framöver, få se hur vi gör månad 2 för sen blir d hemgång med gravidpenning om d nu går egenom men d borde det.

    Har sjukt mycket sammandragningar & jag är livrädd att denna lilla sessa ska bestämma sig för samma sak som sin syster att komma tidigt...

    Isabelle föddes i v 33+4 o jag är livrädd att d ska komma ännu tidigare denna ggn :(

    Kommer v 32 att få läkarbesök så dom ska mäta livmodertappen o hålla lite koll på mig men för mig känns v 32 nästan lite för "sent"

    Är sjukt nervös för allt :(

  • Sabina1982

    Det är väl härligt med lite kyla tjejer ????

    Ne usch fyfan!

    Men hellre hög gravid vintertid än sommarn för fy tusan d va jobbigt!

    Igår satte jag ihop spjälsängen (har haft den utlånad så kunde skylla på att jag va tvungen se så alla skruvar fanns ????) kändes riktigt mysigt faktiskt även om d är hela 14 v kvar till BF. Men nu när jag haft så mycket sammandragningar vet man ju aldrig.

    V 26 på torsdagså hon får gärna stanna till iaf. V 30 om hon bestämmer sig för att komma tidigt.

    Nu börjar d bli dags att ge sig ut i barnvagnsdjungeln. Har nästintill fått sambon att gå med på en splirrans ny & jag villha en Emmaljunga el Brio. Undra vilken som är bäst för stadskörning & även grusvägar.

    Svårt d här :/

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3