• angeni

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Stort Grattis både Madelene till Fiona och lupin till prinsen :)

  • angeni
    MadeleineH skrev 2014-05-11 12:36:45 följande:
    Tack för alla grattis!

    Här är ett litet bildbevis på Fiona!

    phpxxRlZu12294.jpg
    vilken underbar liten sötnos :)
  • angeni

    Grattis tizi till dottern :) Jag får nog äntligen hoppa tillbaka här. Fick i helgen utslag svagt svagt på cab och RFSU som blivit starkare och idag på digital stod det gravid 1-2 :) äntligen! Hoppas bara det går vägen denna gången. Har dock hela tiden vetat att jag var gravid då jag haft ömma bröstvårtor , brutalt illamående och metalliskas i munnen ( vilket jag endast känt när jag var gravid med sonen). B-förare blir i slutet av februari tror jag :)

  • angeni

    Tack så mycket :) känns skönt att vara tillbaka men är ju så nojig över minsta lilla. Varje gång jag är på toa så är jag livrädd och torka mig. Kommer det vara blod på pappret? Hmm måste försöka slappna av... Är lika nojig med gravsymptomen är de kvar??

    V 4+4 idag tror jag. När ringer man bm?

  • angeni
    konami skrev 2014-06-24 19:59:18 följande:
    Grattis angien.

    I dag var vi på kubb och allt såg bra ut känns så otroligt skönt nu är jag i v 12+4 och är Bf 1/1-15 :) vi visade bilderna för barnen och berättade att de ska få ett syskon. De blev jätte glada :)



    Härligt konami att det äntligen går vägen för dig! Förstår att barnen blev lyckliga :)

    Här sa sonen igår; 4 år gammal att han vill vara storebror. Om han bara viste. Deras kompis ska få en bebis om bara några veckor. :)
  • angeni

    Anna så fina bilder :) På torsdag ska jag till barnmorskan. Läskigt då det var ett par år sedan nu. Men självklart ska det gå bra ändå. Maken vill inte följa med.. Hmm är inte förvånad. Endag gången han varit med är rul och från v 24 hos bm. Så det lär dröja tills han är med. När törs man berätta? Jag har alltid sagt att jag ville inte säga något tills det inte går att dölja längre om det skulle bli en. Trea men nu vill jag bara skrika ut till alla och berätta. Endast en kollega på jobbet som vet då vi diskuterade missfall. Hon och jag fick missfall samma dag under påskhelgen kom vi fram till. Tråkigt nog. Men de kämpar vidare och jag sitter här och är gravid :)

  • angeni

    Så söta små! Man blir ju förälskad direkt!

    Var på inskrivningen idag och då konstaterar barnmorskan att det blir snitt denna gången med... Vill inte! Men ska prata med eleven om att prova vaginalt men i värsta fall så får jag stå ut med snitt en gång till. Fördelen är ju att träffa bebis lite tidigare ;)

    Bf 28 februari enligt henne och 5+6 idag :)

  • angeni

    Första dottern var igångsättning där värkarna kom.konstant hela tiden och öppnade mig inte. Fick ingen smärtlindring och antagligen därför dottern blev stressad i magen så blev akut snitt.

    Sonen var planerad att komma med vanlig förlossning men inget hände och 13 dagar över tiden så blev det planerat snitt. Med komplikationer f är jag fick ligga på uppvaktning i 6 timmar utan familjen och tappade två liter blod. Enorma smärtor efteråt pga livmodern inte drog ihop sig ( vilket givetvis kan hända efter vanlig förlossning med) så båda förlossningarna har jag missat de första mysiga timmarna med familjen. Vill gärna få uppleva det. Därav vill jag inte snittas igen :(

  • angeni

    Måste ha varit fler timmar på uppvaket. Smittades 9,30 kom till bb 19 tror jag. Suck!

  • angeni
    Anna J01 skrev 2014-07-03 15:24:10 följande:
    Oj då det låter inte som några roliga förlossningar! Man får väl oftast inte ens försöka vaginalt efter två snitt bara på grund av ärrbildingen och sånt?

    Vet inte vad de säger men ska prata med dem iaf. Har hört bägge sidor gällande vaginalt kontra snitt så tiden lär utvisa. Huvudsaken är självklart att barnet kommer i första hand :)
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3