Inlägg från: Kevinsmamma09 |Visa alla inlägg
  • Kevinsmamma09

    gravida från gruppen planering till nr 3

    konami skrev 2013-11-27 11:28:09 följande:
    Hej tjejer jag har blivit nojig skulle ni vilja kolla mitt album på mitt cb test ? www.familjeliv.se/hem/konami/galleri.php?cur_...
    Jag tycker det ser positivt ut konami! Du har inte tagit ett digitalt test? Kanske göra det så slipper du oroa dig!!
  • Kevinsmamma09

    Här illamåendet bättre *peppar peppar* mår fortfarande illa men tuggar tuggummi konstant så då lättar det. Äter även legrigan comp, en tablett till frukost och en till lunch, vill mest försäkra mig om att inte må så jätteilla på jobbet! På kvällen behöver jag ingen utan det är mest förmiddag och dag som jag är mest illamående. Går bara och väntar och oroar mig för spyan, den kom förra gången efter illamående och tuggummi tuggande, det blir ju mycket mentalt när man upplevt det en gång innan. Jag äter som en gris, mat lättar illamåendet konstigt nog likadant förra gången och det bästa är kolhydrater, vilket jag inte äter i vanliga fall då jag blir så uppsvälld. Vågar knappt säga det men har gått upp 3 kg sen jag plussade, en månad sen fy f*n......

    Är också extremt trött vilket är jobbigt då jag denna gången (eftersom det är sista graviditeten) vara nyttigt och motionera, se bra ut och känna mig pigg. Har fått en dålig start men hoppas det blir bättre snart, förstår inte att man kan vara så trött och inte ha någon energi. Men har blivit lite bättre, bara för 2 veckor sedan så höll jag på att somna överallt ;0)

    Idag ska jag på inskrivningssamtal, ringde i slutet på förra veckan men fick snabbt tid så det känns skönt. Vi har varit lite chockade över detta så det tog ett tag att smälta därför ringde jag sent vet att vissa ringer direkt. Nu känns det ändå bättre, det är väl mest att allt blir så verkligt att man funderar klarar vi verkligen detta, men någon ville detta, detta var meningen så nu kör vi :0)

    Denna gången är jag mest orolig för avståndet till BB då vi flyttat till annan stad och närmsta BB är 3,5 mil eller 4,5 mil bort beroende på vilket man väljer. Förra orten fanns BB i samma stad. Jag födde nr 2 hemma i badkaret då vi inte hann in så denna gången känns det jobbigare då man har längre restid, men de sa sist att ska du ha fler barn så åk in direkt så kommer göra det oavsett vad någon säger. Då sa barnmorskan i telefonen när vi ringde att jag fick komma när jag ville, men hur f*n vet man det, men om jag kom kl 7 fick jag vänta eftersom de hade skiftbyte, hur låter det då stannar man ju hemma. 30 min efter jag ringt BB så kom krystvärkarna så jag skulle åkt innan redan då ( jag knep allt jag kunde för att ambulansen skulle hinna komma men icke ....tycker att de borde veta lite när man berättar om hur mycket värkar man har, speciellt när det är nr 2 och man gått över 2 veckor,,,

    Ska  iallafall bli kul att träffa barnmorskan idag och se om det har liknande rutiner här som det hade där vi bodde innan (30 mil bort)

    Ha det bra allihopa.

  • Kevinsmamma09

    Jag tror inte heller på att man mår olika vid olika kön, tyvärr och jag känner att jag är ett levande bevis på det. Har två stycken pojkar, med första så kände jag mig knappt gravid förutom halsbränna i 9 månader och stor och tung. Jag jobbade fram till en vecka innan bf var pigg och alert. Vid andra mådde jag illa och kräktes i 9 månader, kunde knappt gå promenad utan att kräkas, blev illamående bara av att anstränga mig. Var sjukskriven nästan hela graviditeten och det är enda gången i mitt liv som jag sovit mitt på dagen. Vi var bombsäkra på att det var en flicka enbart för att graviditeterna var så olika och att alla sa att mår man illa och kräks så är det tecken på flicka eller tvillingar, så snacka om förvåning när lille v kom ut, till och med barnmorskan på mvc var i schock :0) men vi var abslout inte besvikna, så denna gången kommer jag ju självklart reagera på sådant som jag inte haft innan och undra om det är flicka då :0) änsålänge är det enda denna extrema trötthet som inte haft med de andra, tröttheten med tvåan var ju att jag inte åt och nu äter jag som en gris :0)

  • Kevinsmamma09

    Ja just det. Var på inskrivning idag och här får man bara gå på ett ultraljud i v 18, är bortskämd med att i vår förra kommun fick man gå i v 12 och 18. Hur är det hos er? Hur många har ni gått på? Funderar på att gå på ett privat, fick det som tips, bara för att kolla så allt är bra och om där är en eller fler, hur hade ni gjort? ska man nöja sig med ett?

  • Kevinsmamma09

    MadeleineH: vad duktig du är som tränar. Jag är en promensdstjej så mitt mål är att åtminstone komma ut minst varje dag vilket inte är det lättaste då man är lite bekväm

  • Kevinsmamma09

    Vad skönt att allt såg bra ut sabina, och grattis till flickan. Har själv två pojkar och gissar på den tredje min man säger att han bara gör pojkar men det får vi se i juli, vi vill inte heller ta reda på det har inte gjort det med de andra så finns ingen anledning att göra det nu! Beklagar verkligen konami!! Dani hur går det för dig??

  • Kevinsmamma09

    Bara fyra arbetsdagar kvar sen är det äntligen dags för lite ledighet och det behövs. Ledig till den 7 januari ska bli så skönt. Fick beställa lite nya gravdikläder då jag är mindre än när jag blev gravid förra gången så det jag hade var alldeles för stort men kanske kan användas mot slutet bror på hur stor man blir :0)
    Behövde framförallt byxor då det börjar bli lite tajt.
    Mår fortfarande illa men helt klart hanterbart, mycket värre förra gången för då spydde jag med *peppar peppar* så jag klagar inte, tar legrigan dock för annars blir det för jobbigt på jobbet. Vi helst undvika att ta tabletter men måste man så måste man, ska se om jag klarar mig utan dem under jul och så tänkte testa och se.
    Hoppas det är bra med er andra?!

  • Kevinsmamma09

    God jul på er allihopa! Här svullas det för fullt lika bra att passa på när man kan Hoppas att alla har haft en bra jul? Här hemma har det pratats mycket om att nästa jul är vi en till och det känns helt fantastiskt!!

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3