• Tizi

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Kul att det gick bra Anna!

    Imorrn är det jag som har rul!! Lite nervös faktiskt även fast bebben sparkar flera gånger om dagen. Att det ska vara nått allvarligt fel. Men hoppas på det bästa såklart!

  • Tizi
    MadeleineH skrev 2014-01-08 18:04:58 följande:
    Åh du måste uppdatera oss efteråt Tizi! Vill ni veta kön?



    Jag tror inte vi ska fråga om kön faktiskt, men jag lär väl försöka se ändå! Och får vi frågan om vi vill veta kanske frestelsen blir för stor?!
    Anna J01 skrev 2014-01-08 18:16:53 följande:
    Å va spännande Tizi!

    Vet du var du har moderkakan? Säkert bak om du känner mycket sparkar. Min ligger fram så jag får gott vänta..

    Bf är ju också spännande att få. Blir ju liksom slutgiltiga D-day eller ja ni fattar.



    Jag vet inte än vart jag har moderkakan. Jag har känt bebis i ca två veckor och det blir starkare och starkare rörelser, mysigt! Jag tror mitt bf kommer ligga mellan 10-13 juni om den växt som den ska sen sista ul! Nä nu ska jag nog snart lägga mig så det blir morgon snart!
  • Tizi

    Rul idag gick jättebra. Ja förutom att bebben vägra ge oss en bra bild. Den låg konstigt på sned och bara titta bort hela tiden så sköterskan sa att vi fick ringa om vi ville komma tillbaka och få en bättre bild Jag tyckte mig se både en snopp och en snippa så det blir en överraskning vad det blir! Moderkakan satt i bakvägg vilken jag misstänkte!

  • Tizi

    Jag ska definitivt ha en bugaboo buffalo denna gången!! Har haft en bugaboo bee och bytte sedan upp den till en bugaboo bee plus och jag älskade dom vagnarna! Buffalon känns perfekt då jag planerar att komma i form direkt o ta måååånga PW. Den har ju lite större hjul och är mer robust, snygg och ser skön ut för barnet att ligga i så nu väntar jag bara på att få beställa!!!


    Anna J01 skrev 2014-01-09 22:09:44 följande:
    Å jag älskar bugabo. Har aldrigt ägt någon, bara suktar. Velar mellan en bugaboo buffalo och brio sing nu.

    Dom kostar ju lite:-/

  • Tizi

    Jag är dessutom lite barnslig när det kommer till vagnar. Jag har lite tänket: "Kosta vad den kosta vill, jag SKA ha den här vagnen!" Om jag sett nått jag gillar. Kan inte ens räkna hur många vagnar jag haft...

    Men sen är det ju bra andrahandsvärde på de dyra vagnarna med så jag ser det som en deposition man får lägga

  • Tizi

    Då hade jag utan tvekan bokat ett ul privat om jag var du. Har hört om alldeles för många som fått ma där graviditeten stannat v i V6-7 och som inte upptäckt det förrän vid rul. Fy för att gå så länge när man kunde fått veta mycket tidigare!! Själv gjorde jag privat ul denna gången i v9+1 och det var såå skönt att få bekräftat att den lilla levde!


    Maria222 skrev 2014-01-15 18:51:39 följande:
    Hej på er!

    Jag kommer tillbaka hit igen :)

    Fick ju tyvärr MA i höstas, men blev gravid snabbt igen och är nu i v 9! Jag har mått hemskt illa under några veckor, men nu har det avtagit de senaste dagarna och jag oroar mig jättemycket för MA igen... Får tyvärr inte göra nåt tidigt ultraljud här trots att jag har sagt att jag inte är säker på vilken vecka jag är i och är orolig för MA igen. Jag blev istället hänvisad till vanlig gynundersökning för att fastställa graviditetslängden. Känns ju inte så säkert precis... Jag förstår inte varför de är så extremt restriktiva med ultraljud i min kommun!

    Vad roligt att läsa här igen, och vad långt många har kommit. Härligt!

  • Tizi

    900?!?! Jag gjorde ul i Gbg och det kostade 450 privat!! Sjukt att det kan va sån skillnad ju..


    Maria222 skrev 2014-01-17 14:55:23 följande:
    Igår var jag på inskrivning och tog återigen upp UL frågan... jag fick en läkartid den 28/1 på vårdcentralen och hon ska göra någon typ av bedömning, antar att det blir gynunderskning för någon teknisk utrustning finns inte där... sen, om läkaren bedömer att jag behöver göra ul kan jag få en remiss av henne som kvinnokliniken i sin tur ska bedöma.. Många turer... Jag har funderat på privat... men det kostar 900kr och ingår inte i högkostnadsskyddet. Jag tycker dessutom att jag borde få ett enkelt litet VUL av landstinget när jag haft MA.

    Danni83: Åh vad härligt med RUL idag!

  • Tizi

    Va härligt!!


    Danni 83 skrev 2014-01-17 14:57:12 följande:
    Det är en jättefin liten bebis med alla delar på rätta stället. Vi tittade inte vilken sort beräknad den 20/6 så flyttad två dagar bakåt.

  • Tizi

    Jag var enligt sm i 17+5 när jag gjorde rul. Blev dock framflyttad 3 dagar så jag var i 18+1 enligt mätningarna :)

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3