Inlägg från: MadeleineH |Visa alla inlägg
  • MadeleineH

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Men jisses vad länge det ska gå mellan tiderna hos bm då... Jag vill gå oftare!

    Sabina, jagvill också ha ett vul. Jag har fortfarande bara en mage som svullnar upp på kvällarna. "Mensvärken" kommer och går... Önskar nästan att det var mer av värk så jag visste att det växte.

  • MadeleineH

    Nej det går inte nu. Då länge jag inte blöder får jag förutsätta att det är ok.

    Jobbar jättemycket nu och fram till nästa fredag, ska till London och allt för att avsluta projektet. Kan bara åka in akut om det är akut. Men det hade verkligen varit bra med en check känner jag.

    Finns ju många som inte kollar nåt innan RUL - så jag försöker tänka att jag är en sådan person nu!

  • MadeleineH
    Sabina1982 skrev 2013-09-11 08:01:24 följande:
    Ja men då får du lite annat att tänka på då ju :) vi håller tummar & tår att allt e ok!
    Ja det är verkligen fullt ös! Hinner knappt se ungarna innan de ska sova. Men det är ok, har lugna månader emellanåt också. är mest grinig över att jag har ont i halsen - vill träna! (inte för att jaghinner nu, men ändå)  

    ja jag får hålla ut helt enkelt, men inskrivning om en och en halv vecka, blir skoj. Ett steg på vägen.  
  • MadeleineH

    Härligt med Turkiet! Jag har precis kommit hem från galen jobbresa i London, helt slut. Är i 8+1 tror jag nu, går sakta med säkert framåt.

    Ska på inskrivning imorgon. Ska fråga om ett bekräftande ul om möjligt. Har haft väldigt mycket "mensvärk", men på senaste har det avtagit. Vill gärna veta om det är ok eller inte! Har ingen lust ett gå runt och tro att jag är gravid om det avstannat. Men men, det är nog bra.

    Nu längtar jag efter att komma igång med träning. Men hur ska man orka masa sig till gymmet..?

  • MadeleineH

    Haha, januari ska det gymmas efter två och en halv veckas uppehåll!

    Jag var på inskrivning idag. En liten milstolpe i alla fall. Fick tid för bekräftande ul på tisdag nästa vecka!

  • MadeleineH
    Nawifa skrev 2013-09-23 22:02:47 följande:
    Vad skönt för dig att få ett ul! Det blir mer verkligt då :) hoppas också på att vi får komma och kolla om det finns någon där inne. Mitt illamående säger att det är så men blödningarna oroar lite! Jag ska in en sväng på gymmet i morgon efter jobbet! Se hur mycket man orkar :)
    Nu har jag varit på gymmet första gången sedan jag började mitt stora jobbrace, mycket skönt! Pass imorgon och PT på fredag. Ska hålla i min goda trend nu. Det märks ju verkligen att man har mer blod i kroppen - jag blir så sjukt anfådd. 

    Ja det var verkligen skönt att jag fick en tid för det. Är rätt orolig som person, och jag tycker att min m"mensvärk" minskat. Men det är bara att hoppas på att hjärtat slår nästa vecka.

    Vilken vecka är du i nu Nawifa?  
  • MadeleineH

    Oj vad konstigt det lät! Men läkaren skulle garanterat sagt nåt om hen trodde att det skulle nå fostret, så att säga. Skönt att det såg bra ut annars!

    Hur gör ni, ska ni göra kubtest? Vi pratade om det igår här hemma. Jag är rädd för trisomi 13 och 18 eftersom det är garanterad död i magen eller direkt efter förlossning. Jag är personligen inte rädd för Downs syndrom och skulle nog med 99% säkerhet kunna säga att jag skulle behålla ett barn med DS. Men jag vill nog veta innan, så att jag kan förbereda mig.

  • MadeleineH

    Tror symptomen går upp och ner - hur läskigt det än är. Min växtvärk har också minskat. Jag ska på ul på tisdag för att kolla.

    Just nu är jag hostig, skittråkigt. Men jag hoppas lite baciller inte ska skada fostret. För nu är det foster - 9+0 idag!

    Jag är lite knäpp, men jag tycker att det är roligt att det börjar dyka upp juni-trådar i gravidforumet. Det MÅSTE ju betyda att jag med BF 2 maj kommit en liten bit i alla fall.

  • MadeleineH

    Ja jag vet! Första veckorna för mig var konstant "mensvärk", och det har verkligen minskat. Denna oro man ska dras med...

  • MadeleineH
    Maria222 skrev 2013-09-28 21:05:36 följande:
    Äntligen kan jag göra er sällskap!!
    Fick gravid 1-2 på clearblue digital idag på bim -3. Jippi!
    Välkommen!!! Och grattis igen! När blir BF?
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3