Inlägg från: Anna J01 |Visa alla inlägg
  • Anna J01

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Glad midsommar allihopa!!

  • Anna J01

    Va härligt att allt såg bra ut konami!

    Här sniglar sig tiden fram. V36+4 idag och sammandragningarna är mer som förvärkar nu. Har haft väldigt mycket riktigt onda förvärkar på kvällarna i flera dagar nu. Hoppas denna tittar ut lite innan bf så jag slipper gå såhär i flera veckor till.

    Mår lite dåligt över hur det ser ut hemma. Gräsmattan börjar likna en äng och inne är det så skitigt att man knappt vill ta av skorna. Min man har inte en endaste liten tanke på att göra nån extra hushållssyssla.. Vad är det med män egentligen?! Han säger med en ljuvlig liten snäll röst att jag borde vila mig. Men han menar inte att jag ska vila mig medans han damsuger eller tvättar, utan att det kan jag ju göra sen... Nej det går inte! För sen måste jag laga mat, och sen ska barnen bada och sen måste diskmaskinen tömmas... Det finns inget jävla SEN!!!

    Nu känns det bättre. Tvungen att gnälla av mig lite haha

  • Anna J01

    37+1. Känns som bebisen blivit dubbelt så stor på bara några veckor..

    Bara jag som bombar med bilder

  • Anna J01

    Tack!

    Men jag är ganska säker på att du inte ser ut riktigt som en flodhäst även om det känns så.

  • Anna J01

    Å vilka goingar!!!

    Tizi: bara Älskar byxorna!!

    Konami: Jag känner absolut igen mig. Har haft panik emellanåt och svårt att glädjas över barnet. Sen mot slutet blev det mycket bättre men nu börjar det kännas lite läskigt igen. Säkert mycket för att det är så nära och jag och min man har lite olika prioriteringar. Blir rädd att jag ska bli lämnad att göra allt helt själv..

    Fick förlossningsdepression med andra barnet så det spökar ju lite också.

    Vår yngsta är också 2,5 och i förrgår va vi på skansen och lämnade in alla nappar. Har faktiskt gått jättebra trodde det skulle bli jättejobbigt för han har varit så otroligt fäst vid sin napp. Blöjfri är han dock inte i närheten av att vara...

  • Anna J01

    Angeni: Varför måste du snittas?

    Jag hade ju till en blrjan en lågt sittande moderkaka och var livrädd att behöva göra snitt. Ville liksom inte bli snuvad på min förlossning. Nu känner jag att jag tacksamt skulle tagit emot ett snitt.. Eller nja kanske inte på riktigt men ändå.. Gud så skönt att veta vilken dag det blir, få ut bebisen lite tidigare och inga jobbiga värkar.

    Jag är less nu!! Och trött och bitter..

  • Anna J01

    Oj då det låter inte som några roliga förlossningar!

    Man får väl oftast inte ens försöka vaginalt efter två snitt bara på grund av ärrbildingen och sånt?

  • Anna J01

    Jag har inte ens tänkt på återhämtningen efter snitt.. Men det är klart msn kanske inte skuttar ur sängen direkt när man gjort värsta bukoperationen. Inte ens om allt gått perfekt och minimal blodförlust..

    Jag har ju 2 vaginala utan komplikationer och jag har båda gångerna varit uppe inom en timme för att ta den där underbara duschen efteråt. Det är typ den som jag ser fram emot Man får skölja bort allt det jobbiga liksom och blir som en ny människa.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3