• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Åh vad roligt att se hur det går för er. Vi har också kolat kön men bebisen har haft benen i vägen så det har varit svårt att avgöra men de tror en flicka . Vi ska på ultraljud i dag igen och nu hoppas jag att vi får se. Fick åka in förra v på grund av värkar de mätte bebisen och allt såg bra ut och jag slapp läggas in :) tyckte även då att de såg ut som en flicka men frågade inte just då ;)

  • konami

    De tror att det är en flicka vi väntar :) jag vill och manen tycker om gamla namn vi har varit överens på våra andra barn men den här stackaren får väl vänta i allevighet innan hon får ett namn :) Haha Jag tycker om viola jätte mycket men det är ett stort nej från min mans sida:/ men han går med på de som andra namn:). Edit är också fint :)

  • konami

    Det går jätte fort nu jag har inte gjort i årdning till bebisen ännu hmm så jag måste snart ta tag i de :) oj 6,5 månad de går fort nu :)

  • konami

    Så stor :) själv har jag passerat v 37+0 som jag aldrig trodde jag skulle göra med denna bebisen så nu är jag i v 37+2. Våran dotter föddes 37+0 och sonen föddes 37+3 så nu för ja väl gå över med denna bebbis hihi. Ingen fara för min del få blir de ju ett januari barn :). Hur går de för er andra :)

  • konami

    Ja de ska bli spännande att se nu har jag gått längre en vad jag gjort med mina andra barn :)

  • konami

    Vi fick i natt veta att bebbisen i magen blir en 2015 bebis :) och att jag har lyckats gå en fullständig graviditet :) hihi så nu har jag gått ca tre v mer en vad jag gjort med dem andra två :) hopas att ni fick ett bra avslut på de gammal året och en bra start på det nya året :)

  • konami

    God fortsättning på er. Den 2/1-15 kom lilla syster till värden kl 18,23 vägde 3825 g och 49 cm lång ??Vi kom hem i går EM och vilken känsla när vi fick komma hem. Kom upp till BB vid 21 tiden hade jag fått bestämma hade ja åkt hem efter förlossningen haha när allt startade så tog förlossningen 1,5 timme :) det kom upp en till på mitt rum på BB det är väl helt ok men kl halv ett vill man inte höra en som pratar med Face time då får man gå ut.

  • konami

    Mycket respektlöst :/ efter som jag är med i en studie så skulle jag sättas igång v 40 +0 om inte hon ville titta ut innan :) men de ville hon inte hihi så de tog metoden balonger för att lura igång kroppen villket min kropp gick på haha när de väl kom i gång så tog de 5 timmar från första värken och de men när allt verkeligen hade satt i gån så tog de 1,5 timme som de räknar .

    Hon har inget namn en men My eller en Ellen blir de :) men vi ska bara bestämma oss :)

  • konami

    Ja fick 1:an v37+0 och 2:an 37+0 och 3:an kom v 40+0 men blev igångsatt :) men när ja kom in så va ja öppen 3 cm:) men nu har 3:an fått ett namn och de blev en My kan inte förstå att hon är över 3 v.

  • konami

    Jo de blev lite oväntat men passar väldigt bra :) My betyder en på miljonen och de trode ju att hon var ett utomhavskap eller vad de heter men oj vad fel de hade :) hon höl i sig till v 40+0 :) de trode inte ja skulle gå tiden ut men My trivdes väldigt bra i magen :) jag är tredje barnet och kom i v 36 någång och mina systrar låg längre i magen ;) lycka till snart kommer du ha din bebbis hos dig :)

  • konami

    Det går bra med My men mellan barnet har en trots i allt så hon har de jobbigt hon är inte längre yngst. Som tur är så är hon snäll mot My och älskar sin lillasyster sjunger för henne när hon blir ledsen och klappar henne. Men den övriga i familjen får ta hennes vrede och tyvärr så får storebror lite väl mycket just nu.

  • konami

    Grattis till Lovis :) då skiljer de en månade på henne och My :)

    Lycka till angeni :)

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3