• maribel

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Har också hittat hit nu! Är nu i v11 och det börjar närma sig Nupp om 10 dgr.

    Har en fruktansvärd halsbränna men annars ok! Känns fortfarande overkligt trots att magen är ganska stor nu.

       Var det fler här som ska göra nupp?

  • maribel

    Ska göra Kub nästa fredag, lääängtar! Tycker det är svårt det där med vaccinera. Glömde fråga bm sist. Men nej, jag tror inte att jag ska göra det fast jag borde kanske. Jobbar ju på Arlanda och träffar på tusentals baciller varje dag ? 

  • maribel
    Kevinsmamma09 skrev 2013-11-12 21:19:36 följande:
    Om jag ska vara ärlig så har vi varit väldigt chockade sen vi fick reda på att vi ska bli trebarnsföräldrar! Mycket tankar som snurrar runt. Fast vi alltid pratat om att vi vill ha tre barn så nu när vi plussat så är det så definitivt. Jag är så glad över att vara gravid för det är en av de bästa upplevelser som finns men har ändå inte glädjts än "på riktigt" som innan då vi funderar och funderar... Hur blir det med tre barn?? Tid?? Ekonomiskt, vi vill gärna ha hus, har man råd med det med tre barn?? Bil??? Resor?? Klarar vi av tre stora barn med olika aktiviteter?? Får vi tid till våra intresse?? Är det bara jag som känner så här och kan någon vara snäll att lugna och peppa mig lite!!
    Tack..Kram 

    Är nog vanligt att man är lycklig samtidigt som man är lite orolig för hur det ska gå. Vet ju att det var stor skillnad på ett och två barn och säkert även tre. Vi valde att skaffa ett till barn, visste att det var nu eller aldrig. De övriga två barnen börjar bli större och det känns rätt nu. Vet ju att det rör sig om tre fyra år som är jobbiga och två år som man har dålig inkomst men oavsett så är det ju helt klart värt det om inte så när man ser på dem två man redan har och hur mycket man älskar dem fast det ibland också kan vara jobbigt som småbarnsförälder. Barnen blir stora så fort och man inser hur snabbt det faktiskt går. Skulle också behöva ett större hus, en större bil och äntligen börja jobba heltid igen men vi lägger allt det där på "vänt" några år.
  • maribel
    Veronica83 skrev 2013-11-14 10:36:47 följande:
    Hoppar in här med få jag plussade igår :)

    Kul! Grattis! Har 9 timmar kvar till kub, längtar ju så att se ul! Måste erkänna att jag kollade på barnvagnar igår och är sugen På en teutonia fin. Nå'n med erfarenhet av en sån?
  • maribel

    Kom från Kub och Ul, sett en liten 10cm plutt och allt verkar bra. Fick tidigarelagd bf med 10 dgr så helt plötsligt är
    jag inte i v12 utan 14. Fick byta UL tid som var 8jan till 19dec och får förhoppningsvis veta vem som gömmer sig därinne innan jul!  

  • maribel
    Danni 83 skrev 2013-11-15 21:42:12 följande:
    Härligt Maribel!! Och 10 dagar var inte dåligt!! Och åt rätt håll

    Jag går in i v11 på måndag och på tisdag är det dags för tidigt ul! Så spänd!! Hoppas för allt i världen att allt ser bra ut!
    Lycka till på Ul, var gör du ul någonstans?
  • maribel
    MadeleineH skrev 2013-11-16 10:29:19 följande:
    Det skiljer en dag på oss tror jag! Jag har RUL 5 december. När jag väntade min yngsta vägrade hon ändra läge under RUL, så det var omöjligt att se. Fick boka extra UL och pröjsa.   Hoppas på mer medgörlig bebis nu! 

    Samma här, med första kunde dem inte se kön, inte med andra heller. Sa att bebis låg så man inte såg. Åkte till Stockholm och betalade privat Ul båda gångerna. Har Ul 19dec och hoppas också på en bebis med "benen" i vädret Glad vill ju veta så man slipper kalla den för "den"
  • maribel
    Nawifa skrev 2013-11-19 16:28:03 följande:
    Då har vi ultraljud samma dag! Hoppas våra små vill visa sina kön ???? vilket datum är du beräknad till?

    Bf datum är 21maj. Och du?
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3