Inlägg från: Openmindedfast |Visa alla inlägg
  • Openmindedfast

    Regler för öppet förhållande?

    Ja en delikat fråga detta, verklige. Först skall man ha i åtanke att när man väl tar ett beslut om ett öppet förhållande så måste det ske med vetskapen om att det generellt är så mycket lättare för en kvinna att hitta intresserade män i alla möjliga tänkbara sammanhang. Så viktigt att ta diskussen runt detta. Hur reagerar mannen då du hittat en ny vän och skall tillbringa de där extreemt långa timmarna där hemma medans du förlustar dig i famnen på denna härliga nyfunna vän. Personligen har jag erfarit spänning, glädje och upphetsning kring detta men det gäller inte alla.

    Sen signalen om en större öppenhet kring att du träffar en annan kvinna är inte så ovanligt. Detsamma gäller par som är nyfiken på trekant och då många av oss män är öppna för en till kvinna i sängen (vilket jag personligen finner märkligt då vi ofta kan ha svårt nog att hantera en ;) en främmande man som tar vår kvinna med storm skrämmer många trots de fördelar jag har upplevt med detta.

    Dina regler! Kikat på dem som hastigast och tänker att du är inne på rätt spår och naturligheten kan vara som du nämner att ha samma regler för båda. Verkligheten brukar dock tala emot detta då ni båda kan ha olika behov och känna olika inför hur och under vilka omständigheter utomstående släpps in bakvägen in i relationen. 


    Vid öppen relation tror jag det är av värde att inte välja personer för nära er livssituation. Tänker lite annorlunda om det rört sig om en trekant, då kan allt finns att vinnas av att det är en person båda känner, och som man känner sig trygg med och kanske till och med har viss harmoni och attraktion till.

    Samtidigt en brasklapp om vad en öppen relation egentligen är. Det handlar ju om att ni båda skall kunna bejaka en flirt utan några förbehåll tänker jag. Vad händer om du är ute med väninnorna en skön sommarkväll och Mr romans dyker upp, det kittlar till, era blickar möts, allt känns så rätt men? han råkar vara er granne, eller jobba på ett företag närstående till din mans, eller kanske återfinns på ditt företag men en annan avdelning!! Skall du backa undan då?? 


    Ja det finns en del att fundera över :)

Svar på tråden Regler för öppet förhållande?