• Anzz

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Blivandetvillingmamma skrev 2013-09-24 00:47:58 följande:
    Usch då, låter väldigt jobbigt:/ men du måste väl ha blivit sjukskriven nu lr??...

    Jag har fått världens bästa läkare på Ryhov tror jag! Han sa att: när jag känner att jag inte orkar mer så sjukskriver han mig utan att ifrågasätta mig om det. Känns ju väldigt gött!



    Låter verkligen som en bra läkare! Hoppas han oxå säger ifrån om du orkarllängre än du borde. Inte alltid lätt att själv avgöra när gränsen är nådd :)

    Jag har sen i våras en bra läkare på Roselunds vårdcentral. Har ju varit sjukskriven sen januari pga utmattningsyndrom som jag fick efter förlorat vår son. Började jobba 25% i september och fick förlängt nu med hänvisning till fogarna franför allt. Jag tror inte det blir något problem när jag inte orkar mer, hoppas i alla fall :) skönt att inte behöva jobba mer, vet inte hur jag skulle fixa det :p
  • Anzz

    Här bara trillar det in nya hela tiden! Så rokigt med tanke på att jag inte hade så stora förhoppningar på tråden när jag startade den och nu är vi rätt många tycker jag. Vill välkomna alla :)

  • Anzz

    Novalie2013. Vi har oxå käpt en Teutonia men tror det var 2011 men alla ser ju likadana ut. Tyckte Emmaljungas tvillingvagn var för dyr och utbudet är inte så stort sen om man vill kunna vända sittdelarna mot sig. Blev tillslut ett fynd på blocket. Ser ut som ny om man inte tittar på hjulen :p Men när jag tittade på din bild nu så tror jag vi saknar ett sånt överdrag som din vagn har över liggdelen :/ Behöver man en sån?

    Fin bebismage redan i v13 hade du :)

  • Anzz

    Igår var jag i Ullared! Hade det inte varit för min kära sambo så hade jag nog köpt så mycket så det inte skulle få plats i bilen. Tala om att ha begäret väcktes :p Blev en hel del inhadlat men orken och kroppen gav upp så vissa saker får vi handla på hemmaplan.

    Tycker överlag det är tråkiga bebis kläder om man inte vet vilka kön det är, allt ska tydligen vara rosa, blått med bilar och prinsessmotiv. Samma sak i Ullared.

    Tisdag innan lön var bra dag att åka på, inga köer och mest pensionärer!

  • Anzz
    Förväntansfulla skrev 2013-09-25 15:35:17 följande:
    Juvliia och majblomma 14- välkomna till gruppen:) jätte kul med lite flera:) Juvliia- jag är oxå 24år och gravid med första barnen, bor i Borås:) så roligt med en i samma ålder:)

    Idag gjorde jag mitt rul v19+4. Bf stämmer fortfarande med den 14/2 och jag kommer bli en stolt mamma till två friska, livliga och underbara barn. En tös och en pojk ligger och gror i min mage. Så sjukt lycklig!!!
    Grattis!! oj så spännande med en av varje! Eftersom jag med stor sannolikhet inte tror det blir fler barn för vår del så skulle det vara roligt med en av varje, men kvittar egentligen =) 
  • Anzz
    Novalie2013 skrev 2013-09-25 15:18:23 följande:
    Anzz.. Man behöver inte men kan va bra om de blåser å duggregnar så de inte blir så mycket på påsarna .. De är ju mest ett skydd man använder den till sommaren sen används den inte mer i stort sett ja jag fick mage rätt fort men som sagt den växer mer uppåt nu så de ser ut som mina magmuskler under tuttarna är svällda
    Tack för informationen, känner mig lite lost :p tror jag avvaktar med den i så fall och ser hur behovet känns när vagnen är i rullning =) 
  • Anzz

    Helt galet vad mina bebbar buffar och knuffar runt idag, livligt som tusan och jag kan inget annat än le ett stort leende!!Tur att fötterna fortfarande är så små på dom så det bara känns som någon petar en i magen hela tiden Solig

  • Anzz
    Rue skrev 2013-09-26 16:01:23 följande:
    Två små pojkar visade glatt upp behagen på ultraljudet?. Ligger på varsin sida, bägge med rumpan ner men en sparkar mig i mage (denne lille känner jag konstant och han var inte alls glad över ultraljudsmaskinen) och som sparkar bak mot ryggen. Tvåan var inte det minsta samarbetsvillig och vägrade låta sig fotograferas så blev en jättekass bild på han?. Var så nervös innan att när bm pekade ut första lilla snoppen rann tårarna som 17!



    Grattis!!! Vilken glädje, mamma till två pojkar =)
  • Anzz
    Cassa78 skrev 2013-09-26 10:58:54 följande:
    Hej

    Får man hoppa in här? Har visserligen bf 23/1 men känner inte för att starta en egen tråd.

    Här är det 2 pojkar, tvääggstvillingar. Har en dotter innan som blir 2 i december så det här är 2:a och 3:e barnet.    

    Är det fler än jag som funderar på hur man löser praktiska saker så som babyskydd i bil och vagn? (I och med att vår dotter sitter ju bakåtvänd 2 år till i bil och inte heller kommer vara tillräckligt stor att gå överallt).  



    Du är välkommen till tråden!! Vi som hänger här redan har rätt spridda bf datum, inget krav på februari =)
  • Anzz

    Precis hemkommen från extra Rul idag. Dom ville ta en titt till på hjärtat då det var svårt att se allt dom ville sist. Idag var solklart, allt såg bara jätte fint ut!!! På de 10 dagar sen sist har dom växt som dom ska dessutom =) 

    Det var så underbart att se dom små pluttarna igen som gjorde allt för att visa upp sina fötter idag. 1an satt för övrigt på min urinblåsa, inte lustigt att jag är kissnödig hela tiden :p Lika livade som sist och gjorde diverse konster idag oxå. Man bara ligger dör och önskar man kunde få ligga kvar till februari och bara titta på sina mirakel! 

    Nästa ul blir i v. 26 vilket blir närmare bestämt 7 november, lååång väntan! Tur att vi ska till BM 8 oktober redan och få lyssna på hjärtljud =)

    LYCKLIG!!! 

Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?