Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (Tjej 28) skrev 2013-06-01 16:41:39 följande:

    Menar du att män tänder på snygga kvinnor men inte bryr sig om utseende i förhållanden? I så fall är du nog rätt ensam om den, förvisso lovvärda, inställningen. Min erfarenhet är definitivt att män vill ha en kvinna som de finner utseendemässigt attraktiv. Precis som kvinnor vill ha en man som de finner utseendemässigt attraktiv. Naturligtvis vill alla, män som kvinnor, ha en partner som de tycker att attraktiv och tändande.
    Visst är jag lovvärd.. Men det är inte så vanligt som man kan tro att killar bryr sig om tjejens utseende!! Finns alltid undantag!

    Tjej med hjärna är sexigt! Men om tjejen inte vill ha sex,, INTE sexigt!
  • Anonym (Man)
    celine71 skrev 2013-06-02 01:47:26 följande:
    Är det verkligen så? Ställer du upp med sex för hennes skull någon gång ?.Kan det vara så att hon visst vill ha sex, men du missar det. Jag har genom livet ofta vaknat med ett stånd mot baken på morgonen och sex innan jag knappt var vaken. Att däremot få sex när mannen var trött ,tex på kvällen, kändes däremot svårt. Då tyckte han att det är självklart att han måste sova ...

    Jag ställer upp utan att blinka! Inga problem alls, och jag gör det som önskas, eller så får kaggars uppfinningsrik och fantasifull, men givetvis med hennes bästa i fokus! Killar har rätt ofta morgonstånd, pga testosteronnivån! Kvinnor har inte samma hormonnivå, på morgonen,, vilket i sig kan bli ett problem. (En som vill och en som är trött..)
  • Anonym (Man)

    Dialogen har gått från att det är killarnas fel att de inte får sex, till att det är killarnas fel att det blir dåligt sex... Tjejer, liksom... Är det så att ni även här har en tydlig bild av vad som är rätt?

  • Anonym (Man)
    Anonym (---) skrev 2013-06-03 11:24:01 följande:
    Ge honom en uppblåsbar docka :)

    Elakt skrivet!
  • Anonym (Man)

    Genom kommunikation finns det förhoppningsvis en möjlighet att sexet blir bättre... Men att inte vilja ha sex med sin partner känns illa!

  • Anonym (Man)

    Är kvinnor bra älskarinnor?

  • Anonym (Man)

    En lite tragisk bild målas upp nu,, kring att kvinnor är så blyga att männen skall läsa böcker för att förstå vad de skall göra, till kvinnor som inte uppskattar sex alls, men mer med sin hemliga älskare  än sin make..

    Kommer tillbaka till min känsla av att kvinnor väldigt ofta har en bild, en fantasi, om hur det SKALL vara och när den bilden inte stämmer med verkligheten blir det kaos och dåligt sex...

  • Anonym (Man)

    Men en tydlig gemensam nämnare,, det är kvinnor! Det är samma sak hos dem alla, men på olika sätt,,, samma grundproblematik,, och samma heeeeelt outgrundliga argument som skall förstås genom tankeläsning, långt innan kvinnan ens har tänkt tanken! OM hon tvingas tänka tanken,, INNAN mannen vet vad hon kommer att tänka,, så går det käpprätt åt hvt med sexet!

  • Anonym (Man)

    Och hur börjar det?? Som jag uppfattar det är det oftast så att kvinnan "slutar" att delta i förhållandets intimare delar,, och mannen som ofta har rätt mycket fart åt alla möjliga och omöjliga håll,, lämnar det sjunkande skeppet för att utforska en ny plats.

  • Anonym (Man)
    Med Lem skrev 2013-06-04 13:48:22 följande:
    Jodå, det kan det mycket väl vara. Och är ganska ofta.

    Ens fel, med den andra/andre som offer.
    Dagens sanning!
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?