Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Cecese skrev 2013-05-31 07:59:12 följande:
    Eller så kanske sexlivet är så tråkigt/dåligt att dom kvinnorna prioriterar att göra annat före att ha dåligt sex ;) Dåligt sex kan ju också vara en orsak till att en del kvinnor tappat lusten.
    "Dåligt sex",, dålig ork,, brist på initiativkraft... på grund av att mannen inte diskar hälften av tallrikarna... SÅ känns problemet!

    Bra eller dåligt,, är definitivt även upp till kvinnan!
  • Anonym (Man)
    Anders 386 skrev 2013-05-31 08:46:07 följande:
    Ett problem med den här tråden är att dom som inte är så intresserade av sex aldrig kommer att läsa det här. De män och kvinnor som läser och skriver här har troligen ett intresse för sex som ligger en bra bit över "medelvärdet".
     
    Jag tror inte,, nä jag är helt övertygad! om att jag inte har mer intresse av sex än andra, eller mer än "normalt"!

    Livet är för mig ett ge och ta,, en lek och vilja att utforska och ha kul, men givetvis inte utan att ta ansvar! Ibland är det mycket kul,, ibland mindre kul,, men en viss riktning vill jag ha!
  • Anonym (Man)
    Kolibri12 skrev 2013-05-31 09:09:13 följande:
    Anders 386: Ja, det tycker nog trådstartaren också..
    Jag märker i denna tråd precis som i alla andra har exakt samma åsikter och tema,, framför allt från tjejer! "Det är på grund av min man och hans brist på att hjälpa till i hemmet som får mig att tappa lusten, eller i vilket fall orken!"
  • Anonym (Man)

    Alltså,, tjejer har helt klart en koppling från hus/hem och sysslor där,, till sängen! Och i den ordningen,, om det ligger en par brallor på golvet framför sängen blir det inget sex...

  • Anonym (Man)

    Snacka om att förminska,,, "skiter fullständigt i sin kvinna",,, det är ju egentligen inte det detta handlar om! Även om det flera gånger påtalats att killar som beter sig som kriminella idioter får ligga mer. DE skiter i kvinnan!

    Kvinnor verkar hänga upp ett lägre intresse kring sex på saker som egentligen inte har ett skatt med sex att göra, men kvinnor vidhåller,, "om han inte diskar hälften av tallrikarna blir jag avtänd!"

    Så klart att det är ett problem, och kvinnorna prioriterar väldigt konstigt!

  • Anonym (Man)
    Anonym (Anna) skrev 2013-05-31 11:07:04 följande:
    Jag måste vara blind för jag ser ingenstans i den här tråden att någon skriver att det beror på att killen inte hjälper till hemma? Däremot är det ju många som skrivit att det inte beror på disken om killen får ligga eller ej...
    Om man läser så finner man,, om man hängt med i resonemanget så förstår man! Det står i vart och var annat svar!
  • Anonym (Man)

    Jag tror inte att det handlar om kvinnor som är "på botten"! Det är helt enkelt genetiskt betingat att kvinnor attraheras av upplevd/uppfattad styrka/dominans!

    Därför,, mannen som fick kvinnan att bli sexuellt intresserad,, börjar hjälpa till och stötta med saker,, och slutar "dominera" och "visa upp sig och sin styrka",,, vilket leder till kvinnans minskade intresse.

  • Anonym (Man)

    Gör inte din sambo till ett barn!!

  • Anonym (Man)

    Kan hålla med,, alfa-hanne-skitsnacket ger jag inte mycket för!

    Många idioter som påstår att de är "alfa-hanne" bara för att de har problem med att vara sociala och lyhörda på andras tankar och åsikter...

  • Anonym (Man)

    Mycket snack om att det är mannen som är den som avgör om det blir sex eller inte.... Typ hela tiden,, förutom en å annan tjej som säger sig vara den enda som tar initiativ. Så, generellt är det mannen som tar initiativ och dessutom är den som bär "skulden" för om kvinnan är intresserad eller ej.

Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?