• Redaction

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    celine71 skrev 2013-06-25 20:17:44 följande:
    Till alla män som läser den här tråden...Jag vill bara säga "tappa inte tron på kvinnas njutning och på hennes sexualitet "

    Närheten till en man som man tycker om ,smekningar och sex är det bästa som finns :). Mannes kropp är det bästa som finns ! Kärlek ,närhet och sex är det bästa som finns !

    Om ni kvinnor kan smeka er till orgasm .Bjud in mannen och visa.

    Fast tycker man inte om varandra spelar det ingen roll...Då lär det inte bli bra hur man än gör...
    Det är så sant som det är sagt, tycker man inte om varandra så spelar det ingen roll. Tror inte heller det spelar någon roll vilket kön man har
    There WILL be pain involved . . . But only if you ask nicely
  • Redaction

    Nu vet inte jag om det är sant att "...kvinnor inte vill ha lika mycket sex som deras män..." som TS skriver ovan men han undrar också över varför det är så? så kanske;
    1) Kvinnor börjar allt mer säga ifrån om sex inte ger dem tillfredsställelse?
    2) Kvinnors sexlust kanske triggas av lite andra saker än vad män går igång på?
    3) Sex endast inom "äktenskapet" kanske inte längre är en "helig" princip

    så om man har en relation men det sexuella inte fungerar så varför "plåga" sig själv? Relationen kan ju i övrigt vara OK.

    Jag upplever att sex fortfarande är oerhört tabubelagt, både för män och kvinnor. Jag får en känsla av att par ofta pratar om hur de vill ha det i sin relation men väldigt sällan verkar de prata om sex. Det är "vinkar" och "vibbar" och "borde hen inte förstå..." Idag så är det ju inget stort problem för en kvinna att hitta en kk. Vad jag tycker är lite märkligt är att kvinnor då ofta kan vara ganska specifika i vad de önskar, men varför är de inte lika tydliga med sin partner? Våra möjligheter att finna tillfällig sex har väl aldrig varit bättre, men det verkar inte som om vi människor har utvecklats särskilt mycket i våra sexuella relationer.

    Sedan är väl en relation så mycket mer än sex, kanske nöjer vi oss med 80% 


    It is always by way of pain one arrives at pleasure
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?