• Raz

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Deprimerande-fejkad orgasm(??) varför, vad vinner man på det??

    Om jag inte kommer få en orgasm hur mycket han än försöker, så säger jag det, så kan vi avsluta på det sätt vi finner bäst.

    Ibland är huvudet inte riktigt med kroppen och då låser det sig, men fejka gör jag inte.

    Jag kan bli kåt i perioder då jag vill ha sex så fort ett ögonblick finns, och ja man förför, kelar och smeker för att få honom på samma linje, men där kan han låsa sig, han är mer kväll/nattkåt och jag mer morgon/dagkåt och det går inte alltid ihop sig.

    Skylla på huvudvärk kommer inte att ske och har han gjort bort sig och min kåthet kan överse med det, så får han be om ursäkt på bästa sätt, på knä...

    Jag lyssnar mycket på kvinnor och deras syn på sex och det är sorgligt hur uruselt det kan vara, inte undra på att dom inte vill ha sex!!

    Men många är hämmade oxå av olika skäl,  och även om jag inte är porrmotståndare så har jag sett hur fel det kan bli om mannen är alltför inne på den biten och inte kan separera fejksex och verklig sex.

    Sen får ni blunda hur mycket ni vill över det faktum att många kvinnor blir mer kåta då dom får hjälp hemma, så ibland behöver mannen rannsaka sig själv och ärligt fundera på hur mycket han hjälper till med hem o barn.

    Sex är alltid ett gemensamt projekt med sin partner, där man är öppen med sina önskningar och där man har ett eget ansvar över sin orgasm.    

                   

  • Raz
    Anonym (---) skrev 2013-06-25 15:10:06 följande:
    Min vinst blev att han slutade

    Självklart är ditt sätt att avsluta det betydligt bättre än mitt men efter mina många försök att få honom att göra rätt (så att det blev bra för mig) så tröttnade jag och lät honom få sitt och fejkade så han skulle sluta då det inte var skönt. Vi lever inte ihop längre då resten av förhållandet var lika uselt som sexet.

    Ok, jag kan förstå dig i denna situation och skönt att höra att du inte fortsätter att pina ditt liv med honom Obestämd.

    Ett bra sexliv som funkar är i mina ögon a och o för ett välmående förhållande.

    Så när vänninnor (kvinnor) eller män för den delen lever i sexuellt öken eller är motvilligt innblandad i en dålig porrfilm, så ser jag inte hur resten av förhållandet ska kunna vara välmående??

    (Fejka orgasm som grej för att belöna mannen för välgjort jobb, slår bara tillbaka på en själv, hur ska han veta att han gör fel, när man belönar ett felaktigt beteende och inte låter honom lära sig rätt sätt??)

    Vi människor är olika i sängen, så något som funkat med en partner, kanske är helfel med nya sängkamraten, men har vi öppen dialog om det, så får vi chansen att få det rätt Tungan ute.      

         
  • Raz
    Anonym (---) skrev 2013-06-25 15:50:10 följande:
    Är inne på samma spår som du! Är sexet dåligt så är förhållandet och tvärtom. Bortsett från små svackor, allt går ju upp och ner i ett förhållande.

    I mitt kraschade förhållande så fokuserade kvinnan på det dåliga hemförhållandet och mannen fokuserade på det dåliga sexlivet. Kanske är så för fler?

    Jag tror det är vanligt att det blir så, har lyssnat på väninnor som brytit upp och skumt nog har ingen tagit upp det taskiga sexlvet, utan hans ovilja att hjälpa till är alltid orsaken.

    Då man får höra hur uruselt sexliv dom haft, är när dom träffar en ny som är fantstisk i sängen och dom äntligen kan njuta?!
     
     Tror sex är väldigt tabu och vem vill skylta med sitt dåliga sexliv?! 

    Problemet är att det verkar många gånger även vara tabu i förhållandet oxå, för många pratar inte öppet om vad som tänder dom osv till sin partner. 

    Man kan klä av sig naken, men inte berätta vad man njuter av?? 
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?