Inlägg från: Anonym (Mjae...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mjae...)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (Man) skrev 2013-06-12 10:14:34 följande:
    Vad skulle det vara för "fel" på mig?

    (Jag tror inte på att det "INTE är en's fel att två träter!"!)

    Mina kvinnor,, tror inte jag haft otur, inte heller att jag träffat på en viss typ,, allt från tonårsförälskelser till vuxenrelationer, engångsligg och kortare relationer.  Tror nog att jag träffat på helt vanliga tjejer!

    Men,,, om jag rannsakar mig själv, så visst är det så att jag träffat tjejer där jag inte letat efter något speciellt fysiskt attribut. Jag har nog alltid attraherats av tjejer som inte bara är vackra att se på.

    O.t.!
    Sedan att män och kvinnor har lika stort sexbehov,, Det är absolut inte förenligt med sanningen! Som grupp kvinnor och grupp män,, så är det rätt stor skillnad. På individnivå är det alla varianter!

    Det finns otaliga undersökningar, som beskriver och "bevisar" alla teser!

    Kvinnor har ett kvinnligt behov av sex,, männen har ett manligt behov av sex. Grund och fakta,, inget mer! Vilket i sig inte spelar någon roll och inte skall spela någon roll,,, inte innan någon påstår att saker är fakta som inte är fakta.
    Men hur ska du ha det? Endera så har ALLA kvinnor lägre sexbehov än dig vilket är orsaken till att du alltid har haft problem med sexbalansen i dina förhållanden... eller så är det stora individuella variationer varför du helt enkelt haft otur eller har valt utifrån någon preferens (medveten eller omedveten) som varit kopplad till lägre sexbehov.

    Jag tror att det dels handlar om otur men även att många inte tar med sex som en viktig faktor i sin bedömning av en lämplig partner. Man har inte koll på sin egen sexprofil, tar inte reda på hur den andre är i det långa loppet, tror att det löser sig...

    Jag undrar om Flashback-grabbar som klagar över slampiga kvinnor som blir lyckliga när de väl hittat sin oskuldsfulla flicka... risken är ju att hon helt enkelt inte haft sex för att hon är rätt ointresserad av det!
     
  • Anonym (Mjae...)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-24 11:12:40 följande:
    Kvinnor,, är NI medvetna om kvinnlig sexualitet? Skillnaden mellan kvinnlig och manlig?
    Jadu... det har jag fått mig intrummat!  

    Karlar är bara ute efter en sak. Fina flickor ligger inte förrän de fått ringen på fingret. Tjejer som har haft mer än tre sexpartners är slampor. Killar som du har sex med på första dejten kommer att dumpa dig. Killar är själviska i sängen och vill bara komma så fort som möjligt. Tjejer gillar inte att suga. Tjejer ska suga för att behålla sin man. Kvinnor som gillar sex är nymfomaner.

    Osv, osv, osv.... 
  • Anonym (Mjae...)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-24 16:44:49 följande:
    Kvinnor, även i denna tråd,, gör sig själva och sina systrar till underdogs,, skyldiga,, oförmögna,, Kan inte förstå det!

    Jag tror nog att även hon som fått saker "intrummade" har en åsikt,, tyvärr väljer hon att komma med raka motsatsen. Synd!
    Så du ger kvinnor (alla kvinnor över hela jorden) skulden för din åsikt att "kvinnor inte vill ha lika mycket sex i en relation" ? 

    Det är många här som försöker tala om för dig att det finns många kvinnor som vill ha lika mycket eller till och med mer sex än sin partner, men du vägrar lyssna. Vad är det för åsikt du vill ha av mig?

    Jag har ingen åsikt om hur det är för alla jordens kvinnor eftersom jag inte kan veta det. Men om jag ska komma med några gissningar till anledningen varför kvinnor inte verkar lika intresserade så är det:
    - de har helt enkelt inte sex som är njutbart för dem
    - de tror att sex är till för män
    - de har fysiska problem som t ex har orsakats av en svår förlossning
    - de har trauman orsakade av våldtäkt eller sexuellt våld
    - de är för trötta
    - de har fått lära sig att anständiga kvinnor inte njuter av sex
    - de är asexuella
    - de blir misshandlade
    - de tänder inte på sin partner men vill/kan inte skiljas

    Det finns många anledningar som gör det svårt att bedöma om kvinnans naturliga sexbehov generellt är större eller mindre än mannens. Vår kultur sen många tusen år överlagrar det "naturliga" i människan. 

    Jag själv är en glad medelålders dam som har sex i princip varje dag och som är poly, slampa och swinger. I de senare sammanhangen så är extra herrar ofta av nöden eftersom tjejerna, som ändå har en hel del sex med varandra, är betydligt uthålligare än killarna.  

    Det är inte lätt att bryta mot normer som är så fast förankrade som våra sexuella normer. Du kanske skulle pröva någon dag? Om du vågar...
  • Anonym (Mjae...)
    ITpappan skrev 2013-06-25 07:54:42 följande:
    Min fru får orgasm i princip varje gång vi har sex, när vi har det, och om vi har det.

    Det känns verkligen som det finns en stor skillnad i lust mellan kvinnor och män. Eller så ser vi annorlunda på sex - för mig som man handlar sex om limmet och kittet i ett parförhållande. Utan det kan jag lika gärna bo med en kompis med barn....
    På individnivå så kan ju skillnaderna i lust vara stora. Så tycker du att du ska säga att kvinnor naturligt har mindre lust än män för att just din fru har mindre lust än vad du har?  
  • Anonym (Mjae...)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-27 10:18:04 följande:
    Absurda,, att diskborsten står på fel sida av diskstället... att gardinen inte hänger helt rakt,,, att kuddarna står i fel ordning genom att de är vinklade lite fel... att middagen är "samma" rätt som för två veckor sedan.

    Absurdt? För en kvinna förmodligen helt självklart,, för en man,, ABSURT!

    MEN!! Det är inget problem egentligen,, förutom att kvinnan använder detta som argument för att inte ha lust!

    Då blir det absurt!
    Och du anser att problemet i er relation är att hon inte vill ha sex?  Och att allt skulle bli bättre om hon bet ihop och särade på benen?

    Ledsen att krossa dina illusioner men er relation är nog betydligt svårare att få på rätt köl igen. Det är nog helt enkelt så att både grinigheten och den bristande sexlusten har samma källa. Det kan finnas många skäl till det men hon måste ju vara beredd att ta tag i situationen och hitta ett sätt att må bättre. Om hon inte vill det så måste du fundera på dina alternativ. Ni behöver prata, prata, prata...  
  • Anonym (Mjae...)
    Anonym (Man) skrev 2013-07-02 10:57:16 följande:
    Oresonlig? Jag försöker få lite perspektiv på saker,, och möts av ett kompakt "det är nog du själv som är problemet!"

    Jag accepterar allt som hon själv gör och vill göra! Jag försöker stenhårt att vända på diskborsten,, ställa stolarna på exakt rätt sätt... MEN!! Jag misslyckas hela tiden, inte enligt mig själv, men enligt henne...

    M.a.o. så har jag sällan någon möjlighet att göra helt rätt,, det är alltid något som är fel! För det MÅSTE  vara fel!

    Att jag försöker, ställer saker så bra som jag någonsin kan göra,, så är det något annat fel!

    Om hon vill att diskborsten skall vara vänd svagt syd-sydväst.. så får hon mer än gärna ställa den så! Jag klagar inte, jag försöker även jag att ställa den "rätt",, men det blir inte alltid 100!

    Vad är det för problem? Vilken nivå befinner vi oss på?

    Det är extremt nära för henne att lägga ihop allt "kaos" som jag orsakar iom att jag inte gör rätt,, och därigenom så är det en direkt koppling till hennes lust. För mig är detta otroligt långsökt, för henne är det absolut en verklighet!

    Även jag har åsikter om hur saker skall vara i vårt hem, men DET har ingen betydelse! Jag får snarare en utskällning! Vilket så klart även det leder till hennes minskade lust....

    Visst är det ett generaliserande att prata om ALLA kvinnor,, men det finns en typisk "kvinnlighet" i beteendet och resonemanget. Vilket är föga märkligt, men det är svårt att förstå, och att hantera! På samma sätt är det förmodligen extremt typiskt manligt beteende att analysera situationen,, lägga saker i en struktur,, hitta lösningar,,
    Vad säger din analys? Vad tror du är anledningen till hennes beteende? Hur är strukturen i ert förhållande? Vilka lösningar har du hittat?
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?