• Mymla

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (incitamentskontrollant) skrev 2013-06-01 12:04:50 följande:
    En chef jag hade brukade ha bra utdelning med "hej, jag heter nisse, jag har en fyra i vasastan". Han lånade alltid en lgh av sin mer välbärgade bror på raggkvällar. Att få vara lite nedlåtande på morgonen när det framgick att den var lånad var lika skoj som att ligga. "Jaså, du tänder på ekonomiska incitament????" Ujjjj! Hoppas flickorna funderade lite över sig själva sen. Han tog gärna en och annan örfil också. Fast sen träffade han sin fru pss. Hon tog det med humor och bjöd hem honom till sin skärgårdsvilla till samma kväll. Hon hade inte lånat den.



    Ja det är kul att sätta dit ytliga människor! Jag brukar också dra av mitt ansikte dagen efter, killarna får en chock över hur ful jag är egentligen, och medan de i panik rafsar ihop sina kläder står jag där och hånskrattar "jaså du tänder bara på utseendemässiga incitament?"
  • Mymla

    Min erfarenhet är att killar väljer de "fina" tjejerna à la "flickvänsmaterial" när de skaffar partner, och ratar de vilda "slampiga" tjejerna (som de dock gärna ligger med när det passar men som de väljer bort i relationer). Då blir det ju såhär. Om du är en kåt man, välj en kåt kvinna som partner liksom.

Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?