• sötare

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Nu har jag bara läst trådstarten
    Men så här tror jag att det för det mesta är kvinnor som inte vill ha så mycket sex i förhållandet som det syns mest om efter som det klagas så mycket och öppet om det. Jag tror att det finns lika många kvinnor som har lika stor sexlust som sin man men eftersom man kanske inte har behovet av att skryta om det så syns det inte lika mycket som de som klagar över ett dåligt sexliv. För är det inte så att människan oftast är bättre på att klaga och tala om det dåliga än att skryta å prata om det bra?

  • sötare
    Dr Börje skrev 2013-06-05 11:45:13 följande:
    Är det verkligen någon här i tråden som tror och påstår att en kvinna blir kåtare av att mannen städar hemma? Allvarligt?

    Att man hjälps åt och drar sitt strå till lasset har med hyfs och samarbetsvilja att göra. Inte det minsta med sex. 
    om båda hjälper till i hemmet med allt som igår både serva bilen städning med mera så innebär det att i mitt fall så får jag mer energi över och det i sin tur leder till att jag har mer ork till att vara kåt å att ha sex.
    Dock tror jag att många kvinnor måste sänka kraven på ett kliniskt rent hem, lära sig att slappna av i ett rörigt hem och framför allt lära sig att släppa på kontrollen över hemmet och släppa in mannen i vardagssysslorna (obs gäller inte alla kvinnor, men tror att det finns många av dem )
  • sötare
    Dr Börje skrev 2013-06-05 11:58:13 följande:
    Nä du. Det du räknar upp sorterar jag under hyfs och samarbetsförmåga som jag skrev. Läste du inte? Att man hjälps åt och samarbetar är en del av ett normalt förhållande. Att mannen står och diskar, viker tvätt osv gör ingen kvinna kåtare. Att kvinnan byter däck på bilen eller rensar hängrännorna gör heller inte mannen kåtare. Man hjälps åt...har inget med sex att göra. Det där är bara ett gammalt dammigt argument som användes tidigare när arbetsfördelningen i huset ansågs ensidig. Om mannen städade toaletten oftare så skulle han minsann få knulla oftare. Skitsnack. Inte fan drog den lika ensidiga arbetsfördelningen i garaget, taket, diket eller vad det nu var ner mannens vilja att pippa med kvinnan. 
    fast ändå så tycker jag att det kan hänga i hop med avsaknaden av lusten som exempelvis man har tagit hand om barnen, donat i hemmet, jobbat med mera vilket leder till att man blir trött både psykiskt och fysiskt, trötthet leder till att man inte orkar vara kåt och orkar inte att ha sex. Om man fördelar sysslorna och hjälps åt så kanske den ena parten inte blir utsjasad och får mer energi till att faktiskt ha sex.  Men sen så finns det så mycket annat som oxå spelar i i lusten ex vid småbarnsåldern så tillfredsställs de ämnen som gör dem kåta av att barnen behöver en. Datorn och tv:n kan oxå orsaka stora problem med lusten både hos män och kvinnor.
  • sötare
    Dr Börje skrev 2013-06-05 12:12:43 följande:
    Problemet är att det har uttryckts så att "bara mannen hjälper till mer hemma" så kommer han att få komma till.
    Självklart skall BÅDA hjälpa till hemma. Men det kommer inte automatiskt att leda till sex. Det skall mycket mer till än bara avklarade hushållssysslor. Eller varför inte växellådsbyte, klippt gräsmatta, bytta fönsterspröjs osv.

    Det är rätt lustigt att man inte i de trådar här på forumet där kvinnor ondgör sig över sina mäns låga sexlust ifrågasätter hur mycket dom hjälper till med i hemmet. Nej visst nej.....det där är ju bara en kvinnlig ursäkt. 
    problemet är nog att man inte vet riktigt längre hur man ska hitta tillbaka till att förföra, man har helt enkelt glömt bort hur man gör och därför är det lättare att hitta på ursäkter å skjuta på saken å i stället sätta sig i soffan å glo på tv eller datorn. 
  • sötare
    Anonym (Det blir tråkigt) skrev 2013-06-05 13:04:02 följande:

    Men allvarligt, hur lätt är det att få sig till att förföra någon som man känner utan och innan? Man kan ju redan det spelet till leda. Det blir ju teater, och alla är inte lagda åt det hållet.  Mycket lättare då att flörta med och förföra någon som man inte känner alls, för då får man ju den där spänningsfaktorn med på köpet. Att förföra den man varit tillsammans med i tjugo år kan ju kännas lika fräckt som att berätta samma vits för kollegerna på jobbet VARENDA fikarast. Det är roligt första gången, men det dröjer inte länge innan de slutar fejka att de blir roade av den. 
    och just därför så struntar man hellre helt i sexbiten åsätter sig vid datorn eller tv:n och är osocial med varandra. 
    Men sen så tänker nog många att förföra ska vara så avancerat ,, ibland räcker det med så enkla medel som exempel jag går i gång på att bli kliad på ryggen eller armen. 
  • sötare

    Skrivet med glimten i ögat:
    Det är väl inte så konstigt att mannen vill mer , tänk bara männen har ju en kvinna som är stöpt i en vacker form med mjuka bröst , mjuk midja, mjuka höfter fina ben erotiska nyckelben . det finns så mycket på kvinnokroppen för män att leka med och attraheras av och vad får vi kvinnor? jo en kantig hård kropp med en snopp som hänger mellan benen Tungan uteFlört 

Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?