Inlägg från: Anonym (wow) |Visa alla inlägg
  • Anonym (wow)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Anonym (jag) skrev 2013-05-31 15:26:37 följande:
    Nu kan ju jag bara utgå från mig själv.

    Men min make är den snällaste jag vet, mot mig, resten så biter han ifrån, dock ingen alfa hane eller dylikt.
    Han hjälper till med barnen,hushåll,trädgård,han är händig och väldigt givmild, han masserar mig ofta och kysser mig eldigt ofta, han ger mig beröm för min kropp, min styrka, min personlighet osv.
    Han är väldigt uppmuntrande och jag vet att skulle jag behöva någon att luta mig emot, så finns han där han skulle aldrig låta någon göra illa mig, och han skulle försvara mig och vårt hem.Skulle han kunna ge mig världen så skulle han det. Han är extremt ärlig och säger vad han tycker och känner så man behöver aldrig undra.
    Han drar aldrig ut på krogen eller ser porr eller är kvinnofientlig på något vis.
    Han tjänar bra med pengar och är väldigt mån om sitt jobb och trivs.

    Jag måste säga att denna man är jag så sjukt sjukt attraherad av, alltså varje morgon tänker jag "fan vilken sexig karl jag har!" och bara jag ser han i kalsonger så är jag redo! Jag är nog den som har mest lust i vår relation, och har han inte lust nån kväll, så smeker han mig till orgasm ändå. vi är mycket för att hålla hand, sitta nära, vi gör mycket gemensamt oxå, har många intressen gemensamt.
    Samt bråkar vi aldrig, inget tjat som dödar våran relation, ingen osämja, då vi är så ärliga att problem hinner inte dyka upp.

    Även under graviditet och amning har jag varit så fysiskt attraherad av min make att redan samma dag på förlossningen så gav jag han oralsex bara för att ge han tillfredsställelse för det skulle göra mig glad, då jag inte  kunde eftersom jag var nyförlöst med vårt första barn, men jag har aldrig tappat lusten för honom, någonsin, vi har haft trötthet,stress,tråkiga dagar, osv osv. alltid har vi tagit tiden i sängen för att bonda, föra oss närmare och bli mer samspelta.

    jag menar att "svaret" kanske inte alltid har rätt att man vill ha en buffel eller en bad boy till kille, då dom oftast misshandlar eller är otrogna eller ljuger eller har legat med alla ens vänner eller dylikt.

    En snäll kille kan vara precis det en kvinna behöver. Dock behöver man ju inte ha vaniljsex för att man har en snäll kille.. Min make är fruktansvärt stygg i sänghalmen, och han har tagit mycket tid till att lära känna mina punkter och min njutning då han är en "giver" 
    Han har möjligtvis ingen bror som är singel? Tungan ute
  • Anonym (wow)
    Anonym (sex = oskönt) skrev 2013-05-31 16:14:21 följande:
    Så tror jag det är för många kvinnor och det är väl det som gör att kvinnor är mindre intresserade av sex. Jag onanerar flera gånger i veckan för det är så skönt och får sköna orgasmer varje gång. Sex klarar jag mig med 1-2 gånger i månaden, sex är inte skönt och jag får väldigt sällan orgasm men ställer upp ändå ett par gånger i månaden för min partner. Alltid missionären i 10 min där endast han njuter och får orgasm. Varför skulle jag vilja ha mer sex?
    Påminner lite om det där paret som gick till glasskiosken -  men varje gång så köpte han ingen till henne utan bara till sig själv. Till slut ville hon inte följa med längre eftersom hon ändå aldrig fick nåt.


  • Anonym (wow)

    Jag tror/vet att kvinnor fejkar en hel del. Säkert oftast för att inte mannen ska känna sig som en dålig älskare. Efter ett tag kanske det blir jobbigt att "luras", och då tycker karlen att hon tappat sitt intresse. Möjligheten finns ju att hon aldrig haft nåt.

    Kvinnor är ju väldigt öppna med sina tjejkompisar. Det innebär att man får reda på en hel del.

  • Anonym (wow)

    Visst fejkas det mycket runt om i stugorna av lite olika anledningar. Oftast tror jag för att inte mannen ska känna sig som en dålig älskare, eller för att få det "överstökat",  eftersom det sällan eller aldrig leder till orgasm. Långt ifrån alla kvinnor har lätt för att få orgasm, eller får kanske inte orgasm öht, så de fejkar.  Men det har många män inte en aning om. De tror nämligen att sånt märks, och att de som fejkar är andras fruar.

    Jag är övertygad om att skulle kvinnor vara säkra på att bli sexuellt tillfredsställda så gott som alltid, så skulle de mer än gärna ha sex ofta. Sen kan man tycka att det är synd att så många kvinnor inte kan vara öppna för sina partners från början och berätta hur det är istället för att fejka. Ju mer man drar på det ju svårare blir det. Kan inte vara lätt att bekänna efter kanske 5-10-15-20 år att man kanske aldrig fått ut nåt av sexlivet.

    Jag önskar verkligen att män kunde ta till sig att detta kan vara en stor anledning till att deras kvinna  inte är så pigg på sex. Det finns en anledning till att en kvinna inte vill, och det behöver inte vara att hon har huvudvärk eller är trött. Har hon ett fullgott sexliv så vill hon säkert mer än gärna.

  • Anonym (wow)
    Anonym (sex = oskönt) skrev 2013-06-25 19:22:03 följande:
    Det är ju det här jag försökt att säga, inlägg efter inlägg, men får ju inget gehör. Det kommer bara män som säger att deras partner får orgasm varje gång, ja men tjenare, statistiken säger att det är ovanligt att en kvinna kommer varje gång vid sex.

    Sen stämmer det inte att långtifrån alla kvinnor har lätt att få orgasm eller inte får orgasm alls. Vid onani har de allra flesta lätt att få orgasm, och det är endast 2-3 % av alla kvinnor som aldrig får orgasm av någon anledning. Så jag antar att det beror på att sexet ofta utgår från mannens njutning och att många män är egoistiska.    
    Jag är av samma åsikt som du! Givetvis vill karlar tro att deras kvinnor alltid får orgasm och aldrig bluffar! Att en kvinna får liten eller ingen utdelning vid sex tror jag är en av de största orsakerna till hennes motvilja och olust. Alla kvinnor är ju inte som många som framträder i de här trådarna och alltid är sugna, får multipla orgasmer, fontänorgasmer samt orgasm vid stimulering av G-punkten, som många inte ens kan hitta. De vill i regel också ha mer sex än sin karl och att det verkar räcka med att se honom i kallingarna för att gå igång.

    Jag tror inte att dessa kvinnor är särskilt representativa för kvinnor i allmänhet. Sanningen är ju att de allra flesta kvinnor behöver ett långt förspel för att lusten ska tändas - en del mycket långt.

    De flesta kvinnor har inga svårigheter att få orgasm på egen hand!
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?