Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    Givetvis är rubriken huvuddragen, men kan inte låta bli att fundera på de möjliga rubrikvalen man kunde tagga tråden till. Hittade ingen om att man själv vill ha mer sex än sin partner. Jag har läst i en massa inlägg på en massa olika sajter. Problemet som hela tiden upprepar sig ÄR att kvinnor inte vill ha lika mycket sex som deras män. Kvinnorna ger sig själva full rätt att bestämma över relationens gemensamma sex. Och det delas ideligen ut kängor till männen,, och kvinnorna tycker synd om varandra... Varför är det så?

  • Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?
  • Anonym (Man)

    Tvärs om vad?

  • Anonym (Man)

    Tror det ligger mer i P-medel än man kan tro!

  • Anonym (Man)
    L i n n skrev 2013-05-30 17:58:38 följande:
    Jag vet att du har ett ont öga till mina skryterier om mitt sex, Puss. Men det gör inget! Jag tror ditt råd är det bästa! Hemlig klubb. För sån är jag inte med i, och se så mycket min kille får knulla!

    Stå på dig Linn! Tycker du för ett bra resonemang!
  • Anonym (Man)

    Det är väl bra om kvinnan kan visa att hon vill bli "påsatt"?! Någon stans här klämmer damskon! Bara en tanke som slår mig just nu, kan det vara så att kvinnor har svårt att underkasta sig en så primitiv drift som sex? Medan vi män gladeligen gör det?

  • Anonym (Man)

    Goda råd! Men när man blir uppfostrad och itutad att vara tvärt om?


    Anonym (Svaret) skrev 2013-05-30 19:29:25 följande:
    Män blir lata, orkar inte förföra med variation och inlevelse, visar knappt sin lust, tar inte sitt ansvar för familjen, går utanför relationen för att få sexuell stimulans (porr), beter sig mjäkigt, gnälligt och toffelaktigt istället för att vara en stark trygg klippa för kvinnan. Han (liksom många kvinnor) låter sig förfalla fysiskt, sköter inte sin hygien lika bra, och för sig inte med pondus.  En man försöker ofta göra sig attraktiv genom att diska mer, men när det inte hjälper blir det gnäll och tjat och porrtittande istället.  Lyssna nu här män. Detta är hur kvinnor vill att ni ska vara, men som politisk korrekthet och ren feministisk hjärntvätt försöker tysta ner: - tjäna mycket pengar - ha muskler/var i form - klä dig medvetet och håll dig fräsch - ha ambitioner, för dig som om du äger världen - var handlingskraftig och fatta beslut även i vardagslivet. Kvinnor blir utmattade av att behöva fatta beslut för precis allt från vad middagen ska bestå av, vilken film som ska kollas på, vilken present ska köpas till kusinen som fyller år, var semesterresan ska gå, vad som ska packas till skolutflykten, när gräset behöver klippas, när tider hos doktorn ska bokas, vilka kläder som ska bäras på en fest, vilken restaurang ni ska gå till. Var aktiv och närvarande i barnuppfostran. Var en god vuxen förebild. -  ha en hög moral och god karaktär. Sup dig inte redlös, försök inte sätta på din kvinnas väninna, spela inte bort alla pengar på poker, gå inte till strippklubbar, prata inte illa om dina ex, ta din roll som familjefar/make på allvar - var inte tafatt, varken i sängen eller i andra situationer. - kontrollera ditt humör men ta ingen skit. Gör tydligt att du inte accepterar att bli kallad fula ord vid bråk till exempel, utan att du endast deltar i diskussioner som kan föras på ett vuxet sätt.  - Var kvinnans trygga klippa och finns där för henne om hon har problem, lyssna aktivt - överraska din kvinna ibland med något som betyder mycket för henne, laga en god middag eller boka en hotellnatt eller plocka en blomma och sätt bakom hennes öra om ni är ute och går Detta var några saker som en man kan göra för att få sin kvinna mer attraherad av honom. Som ni alla vet har bad boys inga problem med att få sex, de besitter nämligen mer av det där sexigt buffliga, "jag bryr mig inte", "jag går efter det jag vill ha", bestämda, muskliga utstrålningen som kvinnor faller för. Sedan lyckas de heller inte ha några fungerande relationer eftersom de inte har särskilt bra karaktärer, men sex får dem i stora mängder. Snälla pojkar får familjer, men inget sex.   

  • Anonym (Man)

    Tack! Precis så jag menade! Killar som beter sig barnsligt och omoget, våldsamt och hotfullt,, jag tror helt ärligt att de är de enda som får ligga mer! Ett problem är väl att de inte tar hänsyn,, vilket kvinnor verkar tycka är attraktivt...


    Anonym (Svaret) skrev 2013-05-30 19:56:55 följande:
    Jag tror att han syftar till den vanliga vanföreställningen att om en kvinna inte vill ha sex, så beror det på att mannen inte hjälper till med hushållssysslor tillräckligt. Ingen kvinna i historien har någonsin blivit kåtare av att en man har diskat mer. Men kvinnor tror på detta själva, och blir sedan frustrerande när de ändå inte blir pilskare, trots att mannen hjälper till mer i hemmet.

  • Anonym (Man)

    Varför är det just det man lär både killar och tjejer,, att tjejer behöver långt förspel?

  • Anonym (Man)

    Jag har svårt att få ihop detta,, en man som diskar hälften av tallrikarna får ligga mer?

  • Anonym (Man)
    Sthlm27 skrev 2013-05-31 00:42:56 följande:
    Vi är så trötta efter att ha städat, tvättat och diskat hela dagen.., så vi orkar inte helt enkelt...

    Jag skulle vilja säga att det är dålig prioritering om man väljer att göra annat så till den grad att man inte har ork över till sex!
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?