Inlägg från: Anonym (nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nej)

    Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?

    cheese skrev 2013-06-03 08:56:11 följande:
    Fast är det inte så att kvinnor gör alltid rätt och killar gör alltid fel. Om man lyssnar på tanterna vill säga.
    Nej, det är det inte.
  • Anonym (nej)

    Det är också många kvinnor som tyvärr inte har det skönt under sex. Jag är en av dem. Penetration ger mig verkligen ingenting, förutom psykiskt (och ja, jag knipövar). Orgasm är ju skönt, men det är bara skönt ca 10 sekunder sammanlagt. Jag lär inte vara ensam om att rent fysiskt vara gjord så att sex inte är särskilt skönt.

  • Anonym (nej)
    Anonym (testosteron?) skrev 2013-06-04 14:52:57 följande:
    Vad vi måste tänka på är att vi är olika rent hormonellt. Medan vi tänker känslor där tänker männen sex. Och det har med testosteronet. Pumpar vi kvinnor i oss testosteron (med de biverkningar de kan medföra) så kan jag garantera att vi skulle bli bra mycket mer intresserade av sex. Det är inte för inte som vi säger att männen tänker med k**en.
    Men det är OCKSÅ så att själva hormonreceptorerna inte nödvändigtvis fungerar på samma sätt. Kvinnors hormonreceptorer för testosteron är känsligare än mäns, så det behövs inte lika mycket hos kvinnor. Hormoner är komplicerade grejer, och det går inte att alltid dra en rät linje mellan "hur mycket hormon" någon har och "egenskap som hormonet påverkar".
  • Anonym (nej)
    celine71 skrev 2013-06-04 14:52:28 följande:

    När män skriver att de är otrogna för att deras fruar inte vil ha sex tycker man att det är självklart och till och med en rättighet för män.
    Jag blir dömd mycket hårdare.
    .
    Eh, det har jag _aldrig_ sett. Definitivt inte här på FL i alla fall.
  • Anonym (nej)
    Anonym (kåt kvinna) skrev 2013-06-04 17:53:05 följande:
    Nästan alla män värderar analsex högst. Klart man ledsnar...Sätt på varandra och se på porr !!!.Det är ju det ni värderar högst .Porr och analaex !
    Oj, va? Jag har varit med ett femtontal män och _ingen_ av dem har värderat analsex högst. De flesta har faktiskt varit helt ointresserade...
  • Anonym (nej)

    och sån där pickup ÄR inte lösningen och funkar inte för alla kvinnor.

  • Anonym (nej)

    Jag förstår inte heller varför kvinnors lust alltid måste problematiseras så in i den milda grad, att det ska vara för att inte hushållsarbetet blir gjort, eller att hon inte får tid att färga håret... visst spelar sånt säkert in, men jag tror helt enkelt att sex inte ger särskilt mycket för många kvinnor. Sen blir det någon sorts fokusering på orgasm också, och den är ju egentligen inte det viktigaste. För mig är sex inte skönt, även om jag kan smeka mig till orgasm under tiden är det bara tre sekunders njutning, och för det mesta är det inte värt besväret. Det är tråkigt men sant, och jag tror inte att jag är helt ensam om den situationen. (Jag onanerar f ö inte heller särskilt ofta) Om sex vore fysiskt skönt för mig skulle jag mycket oftare ha lust, det säger väl sig självt nästan...

  • Anonym (nej)
    Anonym (Man) skrev 2013-06-27 10:18:04 följande:
    Absurda,, att diskborsten står på fel sida av diskstället... att gardinen inte hänger helt rakt,,, att kuddarna står i fel ordning genom att de är vinklade lite fel... att middagen är "samma" rätt som för två veckor sedan.

    Absurdt? För en kvinna förmodligen helt självklart,, för en man,, ABSURT!

    MEN!! Det är inget problem egentligen,, förutom att kvinnan använder detta som argument för att inte ha lust!

    Då blir det absurt!
    Om det där är sant är din fru helt enormt gnällig, och du gör det på tok för enkelt när du bortförklarar det med att hon är kvinna. Det finns otroligt många kvinnor som aldrig skulle bete sig så, och det är rätt irriterande när du tar för givet att exempelvis jag skulle bete mig så, bara för att jag och din fru råkar ha samma kön.!
Svar på tråden Varför vill kvinnor inte ha lika mycket sex i en relation?